ES VE AILESI ARASINDA KALMA

Cok dogru diyorsunuz dikkate alicam annem surekli soyluyormus kizim surekli konusup senin yuzunden kotu oluyor bile demis ben boyle bir aile ortami gormedim boyle bir aileden cikmadim dort dortluk bir ailemde yoktu ama ne biliyim boyle iftira atan karakterde aiileyede sahip degilim bu durum uzuyor ama esimede dicem en azindan annene mesaj at bana soylemesin dicem..
Aynen oyle yap canım. Mesafeli dur, senin de artık esinle bebeklerinle bir ailen var. Önceliğin kendi esin ve bebeklerinin sağlığı olsun. Benimde görümcemle esim görüşmüyordu, esimi barıştırmak için cok çabalamıştım. Sonra görümcem bana düşman oldu benim suçum varmış gibi. Oysa ben hayatlarında yokken bile iliskileri kopukmuş, ama görümcem beni günah kecisi yaptı. Ama iyi ki oyle oldu , Allah beni onlardan uzak tutmak icin böyle yapmış dedim sonraki zamanlarda. Görüşmüyorum kafam rahat, aileme de karışamıyor. Şimdi diyorum niye o kadar uğraşmışım, gerek yokmuş hiç. İnsan zamanla tecrübe kazanıyor. Sende ilerde diyeceksin iyi ki karışmamışım anne oğul arasına . Onlar nasılsa ilerde iyi kotu bir iletisimleri olur. Ne kadar uzak durup gorusmesen o kadar iyi. Hamileliğin lohusalığını da burnundan getirirler. Kendi ailen olmus en zor günlerinde yanınızda, bırak bebeklerin doğduğunda da gelmesinler düğüne gelmedikleri gibi. Kayınpederine de mesafeli dur, para falan yollarsa alma.

Tabir ağır olacak belki ama, durum tam olarak ‘kaşınmak’ arkadaşım..
Dertsiz başına dert arıyorsun..

Aynen oyle yap canım. Mesafeli dur, senin de artık esinle bebeklerinle bir ailen var. Önceliğin kendi esin ve bebeklerinin sağlığı olsun. Benimde görümcemle esim görüşmüyordu, esimi barıştırmak için cok çabalamıştım. Sonra görümcem bana düşman oldu benim suçum varmış gibi. Oysa ben hayatlarında yokken bile iliskileri kopukmuş, ama görümcem beni günah kecisi yaptı. Ama iyi ki oyle oldu , Allah beni onlardan uzak tutmak icin böyle yapmış dedim sonraki zamanlarda. Görüşmüyorum kafam rahat, aileme de karışamıyor. Şimdi diyorum niye o kadar uğraşmışım, gerek yokmuş hiç. İnsan zamanla tecrübe kazanıyor. Sende ilerde diyeceksin iyi ki karışmamışım anne oğul arasına . Onlar nasılsa ilerde iyi kotu bir iletisimleri olur. Ne kadar uzak durup gorusmesen o kadar iyi. Hamileliğin lohusalığını da burnundan getirirler. Kendi ailen olmus en zor günlerinde yanınızda, bırak bebeklerin doğduğunda da gelmesinler düğüne gelmedikleri gibi. Kayınpederine de mesafeli dur, para falan yollarsa alma.
Sende yasamisin boyle tecrubeleri duyup tecrubelerden destek fikir almk iyi geliyor Allah razi olsun benim icinde varsa yoksa kendi evlatlarim olacak.O nasil kendi evladini dusunuyorsa bende oyle yapicam yarin benim ikizlerim babasiz kalana kadar varsin o evlatsiz kalsin napim.Para konusundada hesapta duruyor hep attiklari atma desekde atiyor yarin lafini yaparlar diye korkuyor esim o benden iyi taniyor sonicta o yuzden ellemiyor yarin lafini yaparlar menfaatciler bunlar dedi lafini yaparsa al paran diyip onune atacak.

Tabir ağır olacak belki ama, durum tam olarak ‘kaşınmak’ arkadaşım..
Dertsiz başına dert arıyorsun..
Canim duygusal yaklasiyorum cok fazla kasinmaktan ziyade hamileligin getirdigi ciddi bir duygusallik neden boyle yapiorum bilmiorum bekarken konismicam derdim simdi heleki hamilelikten bu yana cok kafama takiyorum takmazdim etmezdim ama simdi uzak durucam cok saolun destekleriniz icin🙏🙏

Canim duygusal yaklasiyorum cok fazla kasinmaktan ziyade hamileligin getirdigi ciddi bir duygusallik neden boyle yapiorum bilmiorum bekarken konismicam derdim simdi heleki hamilelikten bu yana cok kafama takiyorum takmazdim etmezdim ama simdi uzak durucam cok saolun destekleriniz icin🙏🙏

Hayırlısıyla kucağına al inşallah. 😍😍
Kadın etmediğini bırakmamış, eşinin tavrı takdire şayan.
Burda neler neler eden analarına toz kondurmayan adamları okuduk. Sen böyle devam et elleme, pişman olmazsın.

Hayırlısıyla kucağına al inşallah. 😍😍
Kadın etmediğini bırakmamış, eşinin tavrı takdire şayan.
Burda neler neler eden analarına toz kondurmayan adamları okuduk. Sen böyle devam et elleme, pişman olmazsın.
Ben iyi olalim istedim.Cunku yarin dogduklarinda esim onlarda gelmicek bizde gitmicez resimlerini sagdan soldan gorurler diyor bu yuzden istemedim aslinda tatsiz huzursuz bir ailede cocuklarim buyumesin istedim ama sanirim hayatimda olursalar daha huzursuz olcaz

Sende yasamisin boyle tecrubeleri duyup tecrubelerden destek fikir almk iyi geliyor Allah razi olsun benim icinde varsa yoksa kendi evlatlarim olacak.O nasil kendi evladini dusunuyorsa bende oyle yapicam yarin benim ikizlerim babasiz kalana kadar varsin o evlatsiz kalsin napim.Para konusundada hesapta duruyor hep attiklari atma desekde atiyor yarin lafini yaparlar diye korkuyor esim o benden iyi taniyor sonicta o yuzden ellemiyor yarin lafini yaparlar menfaatciler bunlar dedi lafini yaparsa al paran diyip onune atacak.
İnsan kendi ailesinde görmeyince ilk baştan senin gibi iyi niyetli düşünüyor da zamanla gördükçe yapılanları insan değişmeye başlıyor.Eşin kendi ailesini senden iyi tanıyor sonuçta. Paraya dokunmadığına göre vardır bir bildiği, eşinin dediklerini yap sıkıntı yaşamazsın.
Sağlıcakla kucağına alırsın insallah ikizlerini.

Üzerine düşeni yapmışsın. Çok zorarlarsan zararlı sen çıkarsın. Yapabildiğin kadarını yap gerisini zamana bırak. Anne oğul elbet birgün barışacak. Annesinden duymak görmek istediğini bir çaba vardır belkide bilemezsiniz. Zamana bırakın

kadın arkandan konuşuyor elaleme seni kötülüyor hala barıştırma derdindesin. evliliğinin tadını çıkar belanı arama bence sonra pişman olursun. kv kp kahrı mı çekeceksin barıştırıpta. çok safsın.

A
İnsan kendi ailesinde görmeyince ilk baştan senin gibi iyi niyetli düşünüyor da zamanla gördükçe yapılanları insan değişmeye başlıyor.Eşin kendi ailesini senden iyi tanıyor sonuçta. Paraya dokunmadığına göre vardır bir bildiği, eşinin dediklerini yap sıkıntı yaşamazsın.
Sağlıcakla kucağına alırsın insallah ikizlerini.
Min canim insAllah.Hep oyle yapiorum zaten

Üzerine düşeni yapmışsın. Çok zorarlarsan zararlı sen çıkarsın. Yapabildiğin kadarını yap gerisini zamana bırak. Anne oğul elbet birgün barışacak. Annesinden duymak görmek istediğini bir çaba vardır belkide bilemezsiniz. Zamana bırakın
Hayirlisi.bundan sonra bende kendimi evlatlarimi dusuncem yoksa bu stresten benim evlatlarim karnimda zarar gorcek sanirim bencil olmaliyim

kadın arkandan konuşuyor elaleme seni kötülüyor hala barıştırma derdindesin. evliliğinin tadını çıkar belanı arama bence sonra pişman olursun. kv kp kahrı mı çekeceksin barıştırıpta. çok safsın.
Iyi niyetlilik saflik degil.Ben yarin cocuklarimi dunyaya getirdigimde huzursuz bir aileye dogmasinlar istemistim.Ama kv barisirsa sanirim daha huzursuz bir aile icine dogabilirler evimde kusken boyleyse barissa hep huzursuzluk nedeni olur.gozumu acti herkes saolsun🙏

Hayirlisi.bundan sonra bende kendimi evlatlarimi dusuncem yoksa bu stresten benim evlatlarim karnimda zarar gorcek sanirim bencil olmaliyim
Bencillik değil bu. Diretmemektir. Zora koşmamaktır. Şerdeki hayırı görmektir. Doğru zamanda barışırlar zaten. Sizin arkanıza kimse saklanmasın barıştırmıyor diye. Kendi yaptığı hatanın arkasında dursun. Siz tavır almayın. Nasıl geldiyse öyle gitsin. Politik davranın. Çok zor ama yapın.

Bencillik değil bu. Diretmemektir. Zora koşmamaktır. Şerdeki hayırı görmektir. Doğru zamanda barışırlar zaten. Sizin arkanıza kimse saklanmasın barıştırmıyor diye. Kendi yaptığı hatanın arkasında dursun. Siz tavır almayın. Nasıl geldiyse öyle gitsin. Politik davranın. Çok zor ama yapın.
Cok saolun denicem.Annemle normal konuscam merhaba nasilsin bu su o konuyu acarsa bisey diyormusun anne kapatiyirum diyip kapaticam zamanla umursamadigimi gorup pes eder galiba

Iyilik yaramıyo kimseye bosver ne yaparlarsa yapsınlar bide sizi suçlamış üstelik barışsa oğluyla neler yapmaz size

7 senelik birlikteyiz esimle 1.5 senedirde evliyiz esim ailesiyle gorusmuyor.Ben esimin ailesiyle iyiyim ararlar sorarlar ozellikla kayinpederim mesaj atar ara sorar heray bana para atar universite okudugum icin ihtiyacimiz yok dedigim halde babam olsun kitap alirsin der para yollar Allah razi olsun esim babasiyla bir araya geldigi zaman gorusur ama telefonla aramaz sormaz babamda onu aramaz kayinvalidemle esim hic gorusmuyor esimde engelli hatta engeli kaldirdigimda bana kiziyor sevgiliyken yasadigi bazi olaylar var biliyorum annesinin babasina yanlislari var aldatma tarzi degil para konusunda para kacirir kocaisndan felan esimde gorusmek istemiyor esimin zamaninda bizim icin biriktirdigi parsyi calma olayi var calip kendine evine sifir esya almis bizim paramizla ben saglik olsun dedim ama esim o zamanlar insaatlarda gece gunduz calisiyordu para biriktirmek icin biz kacarak evlendik bu yuzden birikim yapmistik ve sifirdan ciktik suan da mesela esyali aparttayiz esya alcak duruma gelemedik borcsuz almak sitedigimizden para biriktiriyouz esim annesini kabullenmiyor yaptigini affetmiyor annemde surekli baristir kizim bizi diyor seni dinler eder diyor.Cok zorluyorum hanimlar ama yok esim aramiyor aksine bana bagriyor israr etme bak senin anneni hergun ariyorum senin ailende kim dersen ararim diyor ama annemi ara deme diyip bagiriyor biz kotu oluyoruz ben baris affet dedikce ama annem orda surekli gelin istese yapardi oda istemiyor etmiyor diyormus cok arada kaldim hanimlar cabaliyorum ama bu sefer ben kotu olacagim esimle istemiiyor zorlasamda yok yanasmiyor cok aradayim hanimlar 🤔
Kvde para calmıs sizden pardon da oglu istemiyor siz niye dert ediyosunuz ya🤦🏻‍♀️
Caldıgı paraları verdi mi peki?
Ay hic ugrasmam valla ben olsam
Kvdesiz hayat miss iste😂

Cok saolun denicem.Annemle normal konuscam merhaba nasilsin bu su o konuyu acarsa bisey diyormusun anne kapatiyirum diyip kapaticam zamanla umursamadigimi gorup pes eder galiba
Bende sizin gibi barıştırmayı denerdim. O yüzden sizi anlıyorum. Elimden geleni yaptım yapıyorum dersin. Konuyu uzatmazsın. Hakkında hayırlısı olsun.

Back
X