ES VE AILESI ARASINDA KALMA

Sizce daha küsken böyle diyen barısınca neler demez. Esiniz de ne kadar güzel size destek oluyormuş.Görüsmeyiverin barışınca annenize mi psikolojik baskı yapacakta anneniz barış diyor ? Siz cekeceksiniz. Allah'dan daha belanizi mi istiyorsunuz ? anlayamadım. Bir iki kere demissiniz denemissiniz. Daha da ısrar etmeyin itici olur
Aksam esim arayip konuscak.Mesele kapancak.insAllah bakalim neler anlatcak

Siz karışmayın.

7 senelik birlikteyiz esimle 1.5 senedirde evliyiz esim ailesiyle gorusmuyor.Ben esimin ailesiyle iyiyim ararlar sorarlar ozellikla kayinpederim mesaj atar ara sorar heray bana para atar universite okudugum icin ihtiyacimiz yok dedigim halde babam olsun kitap alirsin der para yollar Allah razi olsun esim babasiyla bir araya geldigi zaman gorusur ama telefonla aramaz sormaz babamda onu aramaz kayinvalidemle esim hic gorusmuyor esimde engelli hatta engeli kaldirdigimda bana kiziyor sevgiliyken yasadigi bazi olaylar var biliyorum annesinin babasina yanlislari var aldatma tarzi degil para konusunda para kacirir kocaisndan felan esimde gorusmek istemiyor esimin zamaninda bizim icin biriktirdigi parsyi calma olayi var calip kendine evine sifir esya almis bizim paramizla ben saglik olsun dedim ama esim o zamanlar insaatlarda gece gunduz calisiyordu para biriktirmek icin biz kacarak evlendik bu yuzden birikim yapmistik ve sifirdan ciktik suan da mesela esyali aparttayiz esya alcak duruma gelemedik borcsuz almak sitedigimizden para biriktiriyouz esim annesini kabullenmiyor yaptigini affetmiyor annemde surekli baristir kizim bizi diyor seni dinler eder diyor.Cok zorluyorum hanimlar ama yok esim aramiyor aksine bana bagriyor israr etme bak senin anneni hergun ariyorum senin ailende kim dersen ararim diyor ama annemi ara deme diyip bagiriyor biz kotu oluyoruz ben baris affet dedikce ama annem orda surekli gelin istese yapardi oda istemiyor etmiyor diyormus cok arada kaldim hanimlar cabaliyorum ama bu sefer ben kotu olacagim esimle istemiiyor zorlasamda yok yanasmiyor cok aradayim hanimlar 🤔
Niye zorluyorsunuz adami? Sizlik bi sey yok. Adamin ailesiyle olan iliskisi kendisini ilgilendirir. Elbette gecerli bir nedeni vardir gorusmek istememesinin. Kimse durduk yere ailesini silmez. Esinizin kararina saygi gosterin ve konuyu kapatin. Ayrica babasinin gonderdigi parayi almaniz bana gore yanlis. Benim de esim babasiyla gorusmuyor. Bunu bile bile gidip kp ile samimi olmaya calismiyorum. Babalar gununde mesaj atarken bile esime soruyorum bu seni rahatsiz eder mi diye. Etmedigini soyluyor ama yine de esimin bilmesinin dogru oldugunu dusunuyorum.

Kaynana herkese gelin yüzünden bozuldu desin sizi karalasın ama siz eşinizi onlarla barıstırmaya çalışın pes! Bugün bunu diyen kaynana yarın size gelip gittiği zaman neler yapar neler. Ha bu arada kayınvalide millete oğlum beni istemiyor diyemediği için muhtemelen size atıyor sucu ama yine de sacmalık. Kayınvalideniz sizden bir daha barıştırmanızı istediğinde bunu söyleseniz keşke yüzüne “ben barısmanız için elimden geleni yapıyorum huzurum bile kaçıyor bu yüzden fakat herkese benim aranızı bozduğumu söylemişsin” gibi. Barıştırıp başınıza iş alacaksınız ama neyse.

Yarin cocuklarim oldugunda boyle ortamda buyumesinler diye babaanneniz hirsiz babaniz affetmiyor konusmuyor mu diyeyim yoksa olduler mi diyeyim bu cocuklar dunyaya gelip bi yasa gelince akillari ericek.
O zaman düşünürsünüz bunu.
Yarin cocuklarim oldugunda boyle ortamda buyumesinler diye babaanneniz hirsiz babaniz affetmiyor konusmuyor mu diyeyim yoksa olduler mi diyeyim bu cocuklar dunyaya gelip bi yasa gelince akillari ericek.
Onu o zaman düşünürsünüz. Tehlikeli bir kadın, hiç görüşmeseler daha iyi

Kuzum o potansoyelin otesine sahipmis ben herkesi kendim gibi iyi niyetli saniyorum sizlerin dediklerini birlestirince yapboz parcalarim oturdu Allah razi olsun benim icin ailem esim ve bebislerim bu stresin ikizlerime yansitmicam hamileligim sikinti olcak o nasil anneyse bende anne adayiyim once kendim onceligim kendi evlatlarim onlarin sagligi onlarin saglikli dunyaya gelisini dusunmek olucak sanirim barisirsalar ikizlerimi babasiz buyutme ihtimali bile olusturur bu kadin
Eger bir fayda olusturduysa ne mutlu.bebislerinle uzun ve saglikli yillar dilerim

7 senelik birlikteyiz esimle 1.5 senedirde evliyiz esim ailesiyle gorusmuyor.Ben esimin ailesiyle iyiyim ararlar sorarlar ozellikla kayinpederim mesaj atar ara sorar heray bana para atar universite okudugum icin ihtiyacimiz yok dedigim halde babam olsun kitap alirsin der para yollar Allah razi olsun esim babasiyla bir araya geldigi zaman gorusur ama telefonla aramaz sormaz babamda onu aramaz kayinvalidemle esim hic gorusmuyor esimde engelli hatta engeli kaldirdigimda bana kiziyor sevgiliyken yasadigi bazi olaylar var biliyorum annesinin babasina yanlislari var aldatma tarzi degil para konusunda para kacirir kocaisndan felan esimde gorusmek istemiyor esimin zamaninda bizim icin biriktirdigi parsyi calma olayi var calip kendine evine sifir esya almis bizim paramizla ben saglik olsun dedim ama esim o zamanlar insaatlarda gece gunduz calisiyordu para biriktirmek icin biz kacarak evlendik bu yuzden birikim yapmistik ve sifirdan ciktik suan da mesela esyali aparttayiz esya alcak duruma gelemedik borcsuz almak sitedigimizden para biriktiriyouz esim annesini kabullenmiyor yaptigini affetmiyor annemde surekli baristir kizim bizi diyor seni dinler eder diyor.Cok zorluyorum hanimlar ama yok esim aramiyor aksine bana bagriyor israr etme bak senin anneni hergun ariyorum senin ailende kim dersen ararim diyor ama annemi ara deme diyip bagiriyor biz kotu oluyoruz ben baris affet dedikce ama annem orda surekli gelin istese yapardi oda istemiyor etmiyor diyormus cok arada kaldim hanimlar cabaliyorum ama bu sefer ben kotu olacagim esimle istemiiyor zorlasamda yok yanasmiyor cok aradayim hanimlar 🤔
Evlılıge 1 0 önde başlamışsınız.Bence şansınızı zorlamayın.Kendi yaptı kendi bulmuş.Para çalmak nedir?

Kotu gelin konumundayim ama biliyormusun esimin ailesinden kim arasa kizim sen karisma bak aralarini bozmussun diyor birak duzelsinler ana ogul bunlar diyor kaynanam herkese gelin yuzunden demis
E sen daha neyin pesindesin ki o zaman? Baristirip bi de evine sokacaksin bu iftiraci kadını..

Sende anlst ne yuzumden olfugunu. Ve hıc girme o toplara. Eşin annesını iyi tanıyo biliyo. İlerde esınin dediğine geleceksın. Bende kayın valıdeme cok destek oldum. Ama ilerde yapmasaydın olcak. O yuzden yat kulagının ustune

Ne iyi insansın ya kayınvalidem gelin istese yapardı oda istemiyor diye iftira atacak ben hala barıştırmaya uğraşıcam :stop:

Evet canim konustuk cok zor bir konusmaydi esim aradi kaynanam sonunda dedi esimde yanlis anlama sakin felan dedi ben bu zamana kadar yaptin sustum duydum sustum ama buraya kadar dedi sen beyzanin hamile oldugunu ve ikiz oldugunu 2 kat daha stresli zor oldugunu biliyorsun dimi senle durum ortada millete agzini acip laf etmeyi birak oralardan buralara mudahele etmeyi birak tek yaptigin ne bilionmu huzurlarini kaciriyorum felan diye dusunme dedi bu kiz bana ne zaman annenle cumlesini kursa aman bosver gel opiyim diyorum huzurumuzu kacirmaya adin yetmiyor ama konustuklarin millete deyip bana gelenler canimi sikiyor haberin olsun dedi kaynanam hata yaptim ettim parani aldim ama 2 kati odedim dedi mecbur odiceksin dedi esimde sonucta hirsizlik yaptin caldigini koycaksin sen yapman gereken birsey yaptin gururla soyleme bosa dedi kaynanam yarin cocuklar olsugunda ikizlar bide kim destek cikacak dedi bizde gidip gelcez torunlarimizi gorcez felan dedi Esim fotograf video yeter cok gormek ostersen gelirsin ama 1 2 saat disari cikariz gorursun evime adim atamazsin MazAllah biseylerim kaybolur dedi uzatma sohbete aramadim dedi hal hatir sormaya ihtitac sormaya bisey sormaya neye ararsan ara ama oglumla baristir deme millete agzini acma ben acarsam ne kapini calan kalir nede calacak kapin dedi kapatti.

Sende anlst ne yuzumden olfugunu. Ve hıc girme o toplara. Eşin annesını iyi tanıyo biliyo. İlerde esınin dediğine geleceksın. Bende kayın valıdeme cok destek oldum. Ama ilerde yapmasaydın olcak. O yuzden yat kulagının ustune
Hallettik cok sukur

Niye zorluyorsunuz adami? Sizlik bi sey yok. Adamin ailesiyle olan iliskisi kendisini ilgilendirir. Elbette gecerli bir nedeni vardir gorusmek istememesinin. Kimse durduk yere ailesini silmez. Esinizin kararina saygi gosterin ve konuyu kapatin. Ayrica babasinin gonderdigi parayi almaniz bana gore yanlis. Benim de esim babasiyla gorusmuyor. Bunu bile bile gidip kp ile samimi olmaya calismiyorum. Babalar gununde mesaj atarken bile esime soruyorum bu seni rahatsiz eder mi diye. Etmedigini soyluyor ama yine de esimin bilmesinin dogru oldugunu dusunuyorum.
Ben esimden gizli sakli yapmiyorum zaten.Benim esimde parayi biliyor kp yollama baba dedikce kizim okul okuyorsun 2 okul kolay degil diyor baba bende calisiyorum faekindamisin gerek yok diyorum birikim yap yarin torunlar dunyaya gelince eksiklerini alirsin ditor dinlemiyor yani harcamiyoruz doyorum kenarda durur o zaman diyor atiyor parayi.Biz o paranon 1 lirasina ekmek dahi alip eve sokmadik.Lafini yapar isterse onune cikartir koyariz.

Kaynana herkese gelin yüzünden bozuldu desin sizi karalasın ama siz eşinizi onlarla barıstırmaya çalışın pes! Bugün bunu diyen kaynana yarın size gelip gittiği zaman neler yapar neler. Ha bu arada kayınvalide millete oğlum beni istemiyor diyemediği için muhtemelen size atıyor sucu ama yine de sacmalık. Kayınvalideniz sizden bir daha barıştırmanızı istediğinde bunu söyleseniz keşke yüzüne “ben barısmanız için elimden geleni yapıyorum huzurum bile kaçıyor bu yüzden fakat herkese benim aranızı bozduğumu söylemişsin” gibi. Barıştırıp başınıza iş alacaksınız ama neyse.
Esim dun konustu.Ben diyemem iste ben kendim 2 3 yas buyuk bir insama bile saygisizlik edemem o bana naparsa yapsin yapamam yani

Back
X