7 senelik birlikteyiz esimle 1.5 senedirde evliyiz esim ailesiyle gorusmuyor.Ben esimin ailesiyle iyiyim ararlar sorarlar ozellikla kayinpederim mesaj atar ara sorar heray bana para atar universite okudugum icin ihtiyacimiz yok dedigim halde babam olsun kitap alirsin der para yollar Allah razi olsun esim babasiyla bir araya geldigi zaman gorusur ama telefonla aramaz sormaz babamda onu aramaz kayinvalidemle esim hic gorusmuyor esimde engelli hatta engeli kaldirdigimda bana kiziyor sevgiliyken yasadigi bazi olaylar var biliyorum annesinin babasina yanlislari var aldatma tarzi degil para konusunda para kacirir kocaisndan felan esimde gorusmek istemiyor esimin zamaninda bizim icin biriktirdigi parsyi calma olayi var calip kendine evine sifir esya almis bizim paramizla ben saglik olsun dedim ama esim o zamanlar insaatlarda gece gunduz calisiyordu para biriktirmek icin biz kacarak evlendik bu yuzden birikim yapmistik ve sifirdan ciktik suan da mesela esyali aparttayiz esya alcak duruma gelemedik borcsuz almak sitedigimizden para biriktiriyouz esim annesini kabullenmiyor yaptigini affetmiyor annemde surekli baristir kizim bizi diyor seni dinler eder diyor.Cok zorluyorum hanimlar ama yok esim aramiyor aksine bana bagriyor israr etme bak senin anneni hergun ariyorum senin ailende kim dersen ararim diyor ama annemi ara deme diyip bagiriyor biz kotu oluyoruz ben baris affet dedikce ama annem orda surekli gelin istese yapardi oda istemiyor etmiyor diyormus cok arada kaldim hanimlar cabaliyorum ama bu sefer ben kotu olacagim esimle istemiiyor zorlasamda yok yanasmiyor cok aradayim hanimlar