ES VE AILESI ARASINDA KALMA

Evet daha fazla zorlamak sitemiyorum bu sefer biz kotu oluyoruz huzurumuz kaciyor ben 8 haftalik ikizlerime hamileyim stres cok geriyor beni.Ama kaynanam orda ese dosta gelin istemiyor gelin aramizi bozdu diye anlatiyor bu durum beni cok uzuyor
Sizce daha küsken böyle diyen barısınca neler demez. Esiniz de ne kadar güzel size destek oluyormuş.Görüsmeyiverin barışınca annenize mi psikolojik baskı yapacakta anneniz barış diyor ? Siz cekeceksiniz. Allah'dan daha belanizi mi istiyorsunuz ? anlayamadım. Bir iki kere demissiniz denemissiniz. Daha da ısrar etmeyin itici olur

7 senelik birlikteyiz esimle 1.5 senedirde evliyiz esim ailesiyle gorusmuyor.Ben esimin ailesiyle iyiyim ararlar sorarlar ozellikla kayinpederim mesaj atar ara sorar heray bana para atar universite okudugum icin ihtiyacimiz yok dedigim halde babam olsun kitap alirsin der para yollar Allah razi olsun esim babasiyla bir araya geldigi zaman gorusur ama telefonla aramaz sormaz babamda onu aramaz kayinvalidemle esim hic gorusmuyor esimde engelli hatta engeli kaldirdigimda bana kiziyor sevgiliyken yasadigi bazi olaylar var biliyorum annesinin babasina yanlislari var aldatma tarzi degil para konusunda para kacirir kocaisndan felan esimde gorusmek istemiyor esimin zamaninda bizim icin biriktirdigi parsyi calma olayi var calip kendine evine sifir esya almis bizim paramizla ben saglik olsun dedim ama esim o zamanlar insaatlarda gece gunduz calisiyordu para biriktirmek icin biz kacarak evlendik bu yuzden birikim yapmistik ve sifirdan ciktik suan da mesela esyali aparttayiz esya alcak duruma gelemedik borcsuz almak sitedigimizden para biriktiriyouz esim annesini kabullenmiyor yaptigini affetmiyor annemde surekli baristir kizim bizi diyor seni dinler eder diyor.Cok zorluyorum hanimlar ama yok esim aramiyor aksine bana bagriyor israr etme bak senin anneni hergun ariyorum senin ailende kim dersen ararim diyor ama annemi ara deme diyip bagiriyor biz kotu oluyoruz ben baris affet dedikce ama annem orda surekli gelin istese yapardi oda istemiyor etmiyor diyormus cok arada kaldim hanimlar cabaliyorum ama bu sefer ben kotu olacagim esimle istemiiyor zorlasamda yok yanasmiyor cok aradayim hanimlar 🤔
Anne ogul arasına hiç girmeyin.bana göre basınıza dert arıyosunuz.kendi aralarında halletsinler

Keşke benim eşimde görüşmese...

Al işte sen iyilik yapmaya çalıştığın halde fesatlık eden Bi kadın bu! Ben hırsızlık yaptım oğlum haklı gelin de elinden geleni yaptı zamana bırakalım demek yerine Bi de üstüne seni kötülüyor. Aklın varsa artık barıştırmaya çalışmazsın, çünkü barıştığı anda size karışmaya başlar, ana oğul barıştıran gelin el olur senle uğraşır yoksa bilip bilmeden gelin istemiyor istese yapardı ne demek oğlunun beyni yokmuymuş sen barış deyince barışcak adam o zaman sen küs deyince küserdi, senlik Bi durum yok ve bence sen de ailesiyle çok görüşme eş ailesinden uzaksın ne güzel başına bela mı arıyosun yoksa yarın öbür gün ikizlere yardım bahanesiyle o kaynana evinden çıkmaz çünkü zaten yardıma ihtiyacın olucak kısacası KAŞINMA CANIM!
Kasinmam canim tamam.Ben hamilelik yuzunden duygusal yaklasiyordum dusunemiordum fikir aldim boyle acilardan bakmadim simdi gorusmicem artik merhaba merhaba otesi yok

Elini kolunu bağlayıp tehtid edin.
Ya hu adam görüşmek istemiyorsa istemiyordur, neyin zorlaması bu.
Kendi hayatınıza odaklanın bence.
Anlatamasigim nokta suydu ben dogum yaptigimda esim.bu kadini eve hic almicak biz zaten gitmiyoruz ikimizin aileside samsunda gidersek benim aileme gidip donuyoruz ben gidip ayakustu gorup geliyorum ben cocuklarim buyudugunde sorun olsun istemedim ailemde cocuklarrim akillari yettiginde babannelerini hirsiz tanimasinlar istedim barissinlar istedim ama sanirim baristigi takdorde ben ikizlerimi babasiz buyutmeye sebep olur bu kadin cocuklari bile elimden almaya cabalar

Çok safsın çok. Yaşın kaç yazımlarından küçük olduğunu varsayıyorum. O kayınvaliden varya seni çıtır çıtır yer de kemiklerini tükürüverir valla. Suçu sana atarak millete karşı kendini aklıyo aynı zamanda sana psikolojik baskı yapıyor barışmak için bir taşla iki kuş anlıcağın. İyi niyetliyim deme yaşadıkça değişeceksin sen de. Bir tecrübe bin nasihattan iyidir. Bu kaynanayla senin sıkıntı yaşamaman imkansız küsde olsa barışıkda olsa sıkıntı karaktersiz kadın. Ben olsam “ sağda solda suçu üzerime atıp dedikodumu yapıyormuşsunuz resmen iftira bu kusura bakmayın bidaha beni sakın aramayın ailemde size çok tepkili” derdim. Hayır hem dedikodun yapılıyo hem iftira atılıyo bunlara kafayı takmayıp nasıl küsler diye üzülüyosun hayret ediyorum.
Kus olmalarina kafayi takmiyorum ne yapmam gerek diye dusunuyorum nasil bir mesafe koymaliyim saygisiz davranmadan arami nasil acabilirim ben onun seviyesine inecek.bir insan degilim 22 yasindayim benim ailem o tarafla gorusmuyor artik

Aklım almıyor bir insan nasıl hayatımın içine edebilirim yolunda gidiyor.
Eşiniz kv + kp den uzak duruyor, hatta bu durumda bile kadın sizi sucluyor. Uzak durun ne kadar şanslı olduğunuzun farkında olun, hatta eşiniz bir gün barışırım diye diretirse yaşadıklarınızı hatırlatın.
Sakın çocuk görmeye bile gelmesinler UZAK DURUN.
Tecrubesizlik diyelim.Hayatimda yasamadigim seyler bunlar ilk kez yasiyorum hamileligin verdigi duygusallokla yaklasiyorum ama burda yazilanlar gozumu acti cok saolun🙏

Senin bu iyi niyetine rağmen bu şekilde dedikodu çıkarıyorsa, iyi olduğunuz zaman ne laflar çıkartır kim bilir.

Oğlunun düğünü için gece gündüz çalışıp kenara koyduğu parayı çalacak kadar da izansız bir kadınla neden barıştırmaya çalışıyorsunuz anlam veremedim doğrusu.
Yarin cocuklarim oldugunda boyle ortamda buyumesinler diye babaanneniz hirsiz babaniz affetmiyor konusmuyor mu diyeyim yoksa olduler mi diyeyim bu cocuklar dunyaya gelip bi yasa gelince akillari ericek.

Niye arada kalıyorsun ki beni ilgilendirmez de geç

Sa
Kaynananızı tehlikeli buldum açıkçası. Sizin bir kabahatiniz olmadığı halde, millete sizin yüzünüzden oğlunun barışmadığını söylüyor. Resmen sizi harcıyor. Bırak barışmak istemiyorsa barışması eşiniz. Bu kadın size her halükarda sıkıntı verecek gibi duruyor. Şimdi rahat rahat gelip gidemiyor, burnunu sokamıyor diyedir, onun bütün derdi.
Nirim tek meselesi bu bugun disarda resim paylastik bana mesaj atmis hic evde oturmayin parayi harcur edin die anne biz evin hesabini kitabini yapiyoruz merak etme sen kafani yorma ev benim para benim hesap benim dedim oglumun parasi yazmis nokta koymus kocamin parasi benim yani bizim paramiz unutmaki ikimiz calisiyoruz benim bir ogretmen oldugumun altini cizerim buyuk harfle yazdim iyi oku yazdim sizin icin diyorum kizim yazmis sonrada cevap atmadim aradi acmadim bugun hic

Bir daha ararsa 'Ben senin oglunla arani yapmak için didiniyorum burada sen de arkamdan millete gelin aramızı bozuyor diyormussun. Sonra da utanmadan beni arayıp ağlayıp sızlanip aramızı yap barıştır bizi diyorsun. Böylesi iki yüzlülüğe katlanamam ben. Oglunla arandaki sorun sizin meseleniz, benden bu kadar. Bundan sonra karışmam hiçbir şeye. Arkamdan konuşmalar devam ederse de beni arayıp anlatan herkese aranızdaki asıl sorunu anlatırım artık. Herkesin sabrı bir yere kadar.' Deyin.
Sizden uzak olsun, dertsiz başınızı derde sokmaya çalışmayın. Kendi ailenize bebeklerinize odaklanin. Eşinize de bundan sonra bu konuya karismayacaginizi, alakanız olmamasına rağmen hatta durumu düzeltmeye calismaniza rağmen arkanızdan sizi kotulemesini de unutmayacaginizi, ilerde barışırlarsa annesiyle çok içli dışlı olup gorusmeyeceginizi söyleyin. Bu konuyu kapatın. Umarım ilerde barışırlarsa yuvanızı yıkmaya çalışmaz bu sinsi kadın.
Aksam esim aricak konuscak bir daha arayip sorma doye hal hatir sor otesine burnunu sokma artik dicek

Kari koca arasina girilmedigi gibi evlat ana arasina da girmek dogru degil. Eger annesinde hirsizlik varsa sanirim ben de uzak dururdum.
Belki de annesi para kaynagi gittigi icin barismak istiyor bilemezsiniz. Kimbilir daha sizin bilmediginiz neler var. Ben olsam koskoca insanlar kendi meselelerini kendileri cozsunler, karismam, esimle arami bu insanlar icin bozmam.
Bu insanlar icin ugrasmazdim. Esimin gorusmedigi ailesoyle sanirim ben de gorusmezdim.
Bende mesafe koyuyorum esimde aksam arayip konuscak rahat biraksinlar diye

Back
X