Eş ve bir acayip ailesi

Sanki sizde biraz huysuz gibisiniz he.. Kaynpederinizin perdeleri takması bile memnun etmemiş sizi birde cuma günü gitcekti perşembe gece gitti diyorsunuz ha gündüz gitmiş ha gece ne farkeder ? İnsanlardan beklentiye girmektense kendi işinizi kendiniz halletmeye bakın.. Ben sizin yerinizde olsam ne anneme ne eşimin ailesine birşey yaptırmazdım birisini tutardım onla ve eşimle yapardım.. Birde aileniz ile eşinizin ailesini kıyaslamayı bırakın bu size mutluluk getirmez..

Bak canim senin zor zamaninda yaninda olmayana sen de mesafeli ol. Bir daha yakin davranma hadlerini bilsinler. Ayrica 10 yillik evliyim tek tecrubemdir anneni ezdirme. Ver parayi yaptir o zaman anlar. esin olacak adam hazira konmus annenin cani cikmis umrunda mi daha ise yaramaz anasini dusunuyor.

Çok fazla beklenti içindesiniz bence. Canınızı sıkıyosa bu durum siz de aynı şekilde karşılık verip onlara yardım etmeyin

Asla kimseden beklenti içinde olmadım, iki kere taşındım birinde 3 aylık bebem vardı. Eşim benim ailemdir, ikimiz altından kalkarız herşeyin, annemler hep destek olur ama kv. Pek ortada olmaz. Hiçbir zaman ailesinden eşimi sorumlu tutmadım, ona saygısızlık yapmadım, bu nedenle üzmedim. Herkes kendi yaptığından sorumludur bana. Göre.
Anneninizin dolduruşuna gelmişsiniz.
Ayrıca kayınpeder perde astığı nerede görülmüş ben şok.

Bizimkilerde de hep yaparız ederiz yapardık ederdik lafları vardır. Ortada bir cacık yoktur. Maddi manevi arasan bulamazsın lazım olduklarında. Eşim de ailesini görür ama laf söyletmez onlara çıkışmaz. Bence sizinki de o hesap. Onlara ses edemeyince siz de yüzüne söyleyince savunamıyor onları saldırıya geçiyor.

kimsenin bir şey demesine gerek yok. hastasınız hamilesiniz yardıma ihtiyacınız olduğu besbelli.. insanlıksızlık düpedüz yaptıkları. Acımamışlar annesi yapsın demişler. Arar insan mesaj ne..ne cevap verebilirsiniz? Onlar üzüldük vs demeden siz demeliydiniz eşinize annen gelmedi bir de mesaj atıyor ne cevap verebilirim gönlüm kırık diye. siz demeyince onlar diyo.. aa sağol anne iyiyiz yerleştik diyecektiniz vicdanı rahat olacaktı.

Kv, kp sizin için planını bozmak zorunda değil. Zaten yaşlı başlı insanlara temizlik, iş yaptırmak da gereksiz beklenti. Bir de sanıyorsunuz ki onlar sizin köleniz. Trip atma, konuşma hakkınız yok. Para verip yardımcı tutacaktınız. Ben kendi annemi de çalıştırmazdım.

Şu kadınlar hamile olunca dünya benim etrafımda dönüyor sanmasa keşke. Tüm konu eşiniz ne yaptı anlayamadım. Kp perde takmış, anne evi düzmüş. Siz de kavga etmişsiniz. Defol git diyen, iş yapmayan, yardımcı tutamayan kocanıza bakın kv yerine

Ben evlendiğinden beri kayinvalidem bı tabağımi kaldırmadı bnde hamileyken taşındım hiç sormadı bile eşim temizlikçi tuttu ona bile laf etti erken doğum riskim olmasına rağmen sonuç ta bı şekilde oldu bnde evliligimde sürekli onlar yüzünden eşimle tartışıyordum sonra baktım olan bize oluyor bnce sizde bişey beklemeyin mesafeli ama iyi olun yoksa olan size olur

Kimseye güvenerek iş yapmayın ..kimse icin eşinizle aranızı bozmayın..kv yede saol anne herseyi hallettim çok şükür kimseye ihtiyacım yok deseydin mesajını cevapsız bırakmamış olurdun :)

Bence acayip olan sizsiniz. Kp perde takip gitmis daha ne yapsaydi kapi cam temizlik mi? Esin ne yapsin anne babasina saldirsin mi ne istiyorsun anlamadim. Onceden dusunup tasinmada yardimci tutsaydiniz. Prenses degilsiniz hepimiz hamile olduk hepimiz tasindik abartmayin.

Konunun yarısına kadar sizi haksız buldum. Ama eşinizin 'imi innimin misijini civip virmidin iblim siylidi' demesine kadar ne önemli anaymış gitsin anası ayaklarında sallasın.

taşınma kararı aldığınızda ailesine mi güvenerek aldınız. Kaldı ki yapmak zorundalar mı. Mesaja cevap vermemek saçma bi hareket olmuş. Bu kadar beklenti niye. Ben bebeğimi kaybettim kürtaj yapıldı ağrılar kanlar içinde evde yattım kaynanam aşağı inip bakmadı bile . Altlı üstlüyüz bide. Neymiş tartışmıştık gene onun saçmasapan hareketleri yüzünden hamile hamile bana etmediği kalmamıştı. Benim hiçbi beklentim yok. Oturduğumuz evi baştan sona tadilat yaptım. Bi çivi çakmadılar. Beş kuruş yardım ya da temizliğine destek falan yapmadılar. Akşama kadar it gibi çalışıp akşam birsürü yol gittim eve her gün tadilattayken. Ailem yardım etti taşınmamıza uğraştılar. inip de napıyosunuz bişey lazımmı diyen olmadı düşün üst kattalar. Onun için şu an hiçbi beklentim yok. Sen de beklemesen iyi olur. Ama ben yine de arasalar açarım mesaj atsa yazarım

Annen senı doödurmus canım ayrıca kadın kızının yanına gıtmıs o arada ev bulan sızssınız kımse sızın evınızı tasımak zorunda degıl naklıyecılerde sıkıntı bence esyaları tasır gerıde acar yerlerıne yerlestırırler ve dedıkodu yapmazlar. Esınız haklı ortada sıze soylenen bı laf yok sızın ıcın tatılını bolmedıler dıye esınıze laf soyleme luksunuz yok. Benım kv kızının yanına gıtse arayp ev tasıyacam gelın yardım edın demem koskoca kadına esya tasıtacak halımız yok annemıde aramam annem benım yanımdayken yengem arasa abım kardesı neyse ıste o halletsın annemı gonderemem derım. Yanı kısaca abartma hamıleysen kendın ve esın ıcın hamılesın kımse sana yardım etmedı dıye suclanamaz. Sen kv ne yardım etmesen kv esıne aynı senın gıbı acsa agzını yumsa gozunu gıdıp yardım etmedın dıye abooo olay cıkardı demı o ısteyemez ama gelınler ıster

haksızsınız, kendi annenizde eşinizin aileside sizin emrinize amade değil. Yardım etseler evet çok güzel, hoş olurdu ama zorunda değiller kusura bakmayın.

Kimseye güvenerek iş yapmayın ..kimse icin eşinizle aranızı bozmayın..kv yede saol anne herseyi hallettim çok şükür kimseye ihtiyacım yok deseydin mesajını cevapsız bırakmamış olurdun :)

İnanın o mesajı dalga geçer gibi sormus gibi algıladım hee anne bitti yerleştik oturuma hazır yarın gel çaya yazmamak için kendimi zor tuttum:)

Hiçbir zor zManımızda yanımızda olmayan bir eş ailesine sahibim bir de aksine sanki çok desteklermiş gibi kendilerini bize överler .
Ben de hamile iken son 4 ay suyum azdı hep yattım . Kv sadece bir kere geldi be hiç yardımı olmadı .
Kaç kere ev taşıdık yoklardı
Eşim işsiz kaldı bir nasılsınız demediler
Şimdi bebeğim oldu yön değiştiler birden beni çok seviyor edasında takılıyorlar ama ben inanmıyorum tabiki
Ama eşim inanıyor gibi aralarından su sızmıyor
Yapacak birsey yok
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Konunun yarısına kadar sizi haksız buldum. Ama eşinizin 'imi innimin misijini civip virmidin iblim siylidi' demesine kadar ne önemli anaymış gitsin anası ayaklarında sallasın.

Ben bunu evlendim evleneli yaşadiğim için artık annem babam ailem deyince bende önyargı olusuyor.Senin annen üzülmüş orada torunlara bakip yorulmussa e burda benim annem de beni hastanede bekleyip yorulup üstüne hiç dinlenmeden ev toplamiş senin ütünü bile yapmiş.O zaman annelerimiz yoruldu diyecek at gözlüklü.Ben ev için bosken de eşyalar gelince de birini tuttum temizlik için ama annem oturmadi hemen bitirelim sen de dönünce rahat et diye kadınla bile yapti inanın.

bunların hepsimi aynı diye sinir çıkıyor tepeme

eee bende bir erkek kardeş var o niye ailem ailem diye karısını ezmiyor ,
biz neden görümcelik yapmıyoruz ,

bu işte bir terslik var anlayan bana anlatsın vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…