Eş ve cocuk

Serpil8989

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
1.560
706
333
36
Merhaba eşim devamlı annemlerin yanında 9 yaşındaki kızımı azarlıyor.tabiki cocuk anneanne görünce simariyor vs. O da dayanamıyor.Noemalde çok sakindir.Gecen gün annemler bizde iken yine arkadaşlarının yanında ( anneanneme soylicem seni dedigi için) kızımı azarladı bağıra bağıra. Cocuk eve geldi rezil oldum arkadaşlarıma diye ağladı.Dun de esim yine tayti yırtılmış diye kızımın küçük delik komple yırtmış arka tarafını yine çok üzüldü cocuk çok sinirliyim ona konuştum kendini haklı görüyor .kızıma bağırdığı için o da pismanmis özür dilemiş vs

Merhaba eşim devamlı annemlerin yanında 9 yaşındaki kızımı azarlıyor.tabiki cocuk anneanne görünce simariyor vs. O da dayanamıyor.Noemalde çok sakindir.Gecen gün annemler bizde iken yine arkadaşlarının yanında ( anneanneme soylicem seni dedigi için) kızımı azarladı bağıra bağıra. Cocuk eve geldi rezil oldum arkadaşlarıma diye ağladı.Dun de esim yine tayti yırtılmış diye kızımın küçük delik komple yırtmış arka tarafını yine çok üzüldü cocuk çok sinirliyim ona konuştum kendini haklı görüyor .kızıma bağırdığı için o da pismanmis özür dilemiş vs
Gecenin bi vakti elalemin kadınlarına ağzından bal damlıyodu, noldu yok mu bi boşanmış öğretmen daha çocuğu kullanıp muhabbet açıcak?

Senin eşinin ne mal olduğunu burda hepimiz anladık, sen hala boşanmıyorsun. Çocuğu ziyan ediyorsunuz sadece

Cocuga cok uzuldum yahuu minicik haliyle bir sinir hastasiyla ugrasiyor... burdaki uyelere aptal yaziyorum banlaniyorum ne yapayim simdi, o cocugu boyle bir manyakla ayni evde yasatan, sonra da Allah Allah ne yapsam diyen uye salak mi degil mi kurban olayim ne yazayim yani :KK51:Boyle salak kadinlar anne oldukca cocuklar anca ziyan oluyor.

Canim o ayri simdi, telefonun cuunda citirlar varken adam hallenmesin mi o baska bu baska :bicak:
Arkadaşlar o ayrı bi olaydı onu hallettik yıl oldu konu şuan bu kısım.onda da arkadaşça konuştum kötü niyetim yoktu öyle olsa silerdim ortaya koymadım telefonu dedi.samimi arkadaşlarmis o ara grupça

Bazı insanlar eşlerine çok bağlı oluyor aslında çocuk yapmadan sürdürseydiniz bu evliliği sizin için daha iyi olur muydu ? Yorumları okudum ilerde çocuğun size saygısı babasına sevgisi kalmayacak gibi belkide ananesi ile yaşasa daha iyi olur Ergenlikte kızınız olmayacak işler yaparsa şaşırmayın .Kusura bakmayın üyelere göre yorum yaptım onlar boş yere yazmaz.Banada kızmayın sadece yorum bu illa yapın yok tabiki

Back
X