Eş ve kaynana ve anlaşılmayan ben

Çocuk işini erteleme bile unut evliliğin otursun bak çocuk olduğunda özlediler diye burnundan getirecek sen daha lohusa sayılırsın başlarım annesine dememek için zor tutuyorum kendimi ( demedim sayın kızlar)
Vallahi ben dün en son dedim tutturmuşsun anne anne anne sen git dedim bana diyor ki sen de şimdi annendesin kürtaj olmuşum sanki keyfimden annemle tatildeyim bunun hesabını yapmış de kuzum de ben hem annesine hem kendine başlicam kafayı yedirdiler valla annem üzülür gelemezsen babam üzülür demiyo ki sen toparlan mutlu ol el alem derdinde

Sordum başta gelecektin dedi ben de o zaman bebeğim karnımdaydı dedim cevaben neden orada koşacak mıydı dedi utanmadan ben de asla annengilde yatılı kalmayacağım ilk günden beri diyorum dedim herkes kendi ailesine gitsin dedim çok zoruma gitti daha bir gün geçmemiş yatılı derdinde annem üzülür tek gidersem diyor bebek varken bir su vermeyen kadın bana bu üstüne üzülmesin diye ben çocuğumu kaybetmiş ben mutlu etmeye gidiyorum sonuç nereye varır umurumda değil gitmeyeceğim.. Benim de anneme ihtiyacım var ama gel evimize erken gidelim dedim baş başa olalım hala annemi özledim diyor iş ev bunalmış tatili benim ö için ayarladı sandım çocuk gidince anladım ki annesine ayarlamış.. Zaten yarı baygın kürtaj sonrası annesi geleceksin dimi diyordu anlamamışım demek ah ah

Kuzum ben de izninde git iki gün kal ben de ananemdeyim evimize gidelim dedim yok ben hep işteyim annemi arkadaşlarımı özledim hafta sonu arkadaşlar tatil dedi kaynar sular döküldü git dedim ama beni arama dedim dün daha 2.gün oldu yine ağlattı yanımda olmak yerine.. Kendisi bilir gitsin annesini mutlu etsin annesi bebek düşürdü ama ben asla gitmem artık kesin kararım.

Ağrım var kanamam var ama anlayan eşim yok.. Demedim ilk kez açık açık yatmak istemiyorum, annen mutlu olacak diye ben bu genç yaşımda 5 gün zindan da mı hissedeyim kendimi dedim en kötü bir gün sabah gelir akşam dönerim dedim ayıp olur dedi daha dün bebeği ölmüş hala annesi derdinde insan zorla yatılı kalmaya götürülür mü yatmak istemiyorsa annesi üzülmesin ama eli üzülsün sorun yok paşanın git tek kal diyorum derim de zaten annesi ama annesi peşimi bırakmıyor

Teşekkür ederim canım.
Annesinin karnından yeni çıktı sanırım eşim ben gitmez isem annesinin çok üzüleceğini düşünüyor gidersem de ben üzüleceğim o yüzden ilk kez kendimi düşünüp hayır dedim isterse kıyamet kopsun yatılı istemiyorum kendisi gitsin annesi ile uyur daha iyi olur.
Benim değil, annesinin ihtiyacı var kendisine annesi öyle diyor zaten sarılsın oğluna ne diyim.

Yeniyim kuzum dedim ben iki gün git özlem gider ben de annemde kalırım dedim çok üzülürler dedi saf gibi tamam sabah bir gün gelirim dedim beğenmedi paşa gelme dedi erken eve dönelim dedim arkadaşlar ve annemi özledim dedi ben de asla yatılı kalmam annem ile kalırım dedim ben 2.planım git dedim burnundan gelse de ya öğrenir ya biter hayata çile çekmeye gelmedim kaynanam peşimi ya bırakacak ya bırakacak büyük konuşmayım yatılı gitmeyeceğim herkes kendi ailesini özler gitsin iki gün gelsin bu halimle bir de kaynana üzülür ile uğraşıyorum keşke değen birisi olsa koşa koşa gitsem kötü günde yanımda olmadı ancak çocuk olsun bana gelir ne severim derdi tek bildiği cümle bu onu da Rabbim nasip etmedi zaten hep stresli geçirdim

Eşim illa anne ve arkadaşlarını görecek moral annesine vermek istiyor anladığım bu.
Evet haklısınız ben de bilemedim söz vermişti aileler için kavgs etmeyelim diye ama yatılı meselesi olunca adam değişiyor kaynanam çok üzülüyorum dediği için benim üzülmem daha iyi geliyor adama..
Ama gitmiyorum, gitmeyeceğim yatılı.
Daha dün kaybettik bugün kü konumuz yine benim kaynanam her türlü sonuç ona gidiyor.

Hiç gitme. Ağrım sancım var diyorsun 1.5 saat araba yolculuğu bile çekmemelisin. Bu sefer de buraya kadar gelebildi de kalmadan döndü diye eşine konuşur kaynana bozuntusu. Ayrıca aynı gün 3 saat yol çekene değmez. Eşine çok sinir oldum. Diyeceği Civciv rahatsız anne evladımızı kaybettik ağrısı var gelemeyiz bitti bu kadar. Sanki dünyanın öbür ucunda adam 1.5 saat nedir istese her gün görür anasını ne özlemmiş. Ben 1000 km uzaktayım 1 senedir memleket yüzü görmedim be.

Öncelikle çok geçmiş olsun... Güzelce yatın dinlenin, sizi mutlu edecek şeyler yapın, hormonlarınız da henüz tam düzene girmemiştir. Vücudunuzun da dinlenmesi gerekiyor. Eşinize gelince, insanı cinnet getirene kadar zorlayıp, sonra sen çok değiştin diyorlar. Gitsin anasına. Asla gitmeyin. Ne münasebet canım. Kaç yaşına gelmiş kadının ve oğluşunun şımarıklıklarıyla uğraşacak zaman değil. Ha, üste mi çıkıyor siz daha üste çıkın. Bu adamı baba yapmak konusunda da lütfen bekleyin, anasının eteğinden ayrılsın önce bir, sonra bakarsınız.

Şuan bebek kaybetmiş bı çift olarak kendi evinizde başbaşa kalıp kafa dinlemeniz lazım. Niye böyle bı zamanda annelere gitmek istiyorsunuz anlamadim ben.. bende ilk bebeğimi kaybettim. O ara herkesin her dediği batiyodu banada. Ama hiç biyere gitmedik yani. Üzüntümüzu evimizde yasadik. Birde çok üzülmeyin . Düşük olayı maalesef çok arttı . Çok geçmeden yine hamile kalırsiniz insallah

Anne git tek yat deseydin.
Neden gündüz gelir dönerim dedin hata sende.
Ben rahatsız ve keyifsizim evden de cıkmıyorum kim küserse küssün. Bu kadar

Ben tüp bebek yaptım tutmadı kimseyle konuşmak istemiyorum dedim konuşunca ağlıyordum çünkü düşük yaşadım onda da öyle gidip kimsede kalamaz gülüp eglenemezdim gidip orda ağlasam ne agliyon diyecekler bunları düşünmüyor mu yani insan acı çekerken niye gezmeye gider

Gitme sen nasıl istiyorsan öyle yapacaksın tabi ki.. Boşver kimseyle yüz göz de olma bu süreçte..

Siz kaldınız değil mi çok geçmeden korkuyorum ben değil eşim aileme yatılı gidecektik diyor o bebeğim ileydi diyorum ama anlıyor mu dersen...

Ben de öyleyim biliyor musun neden kalbi durdu diyorlar ağlıyorum açmıyorum kaynanam ise her gün aynı saatte arıyor anlamıyor sanırsam zormuş yaşamadan bilinmiyor..

Benimki annemler yanlış anlar derdinde sevmediğimi düşünürlermiş ya düşünsünler insan hiç mi eşinin rahatını düşünmez.
Evet bu arada kaynanam öyle der zamanında hiç gelmiyorsun, komşular soruyor mevbur iyi diyorum senin için dedi unutmadım.
Oğlu ile sarılsın uyusun rahat eder herkes

İnanır mısınız eşim az önce çok ılımlıydın evlendin değiştin dedi.
Ben de bu süreçte güzel destek oldu diye teşekkür ettim ve asla gitmeyeceğimi belirttim kendisinin yolu açık olsun annesi ile tatili hak etti çünkü.
Evet bebek işini de söyledim hamile iken stres şimdi böyle dedim artık uzak kalalım biraz da dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…