- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Ah güzelim ya annesinin öyle düşünmemesini sağlamak da eşinin elinde annesi gelmedi bak görüyo musun dediğinde anne saçmalama kızın acısı var zaten diyecek koca yok sen de. Sorsun komşular gitmek zorunda mısın sanki sürekli.Benimki annemler yanlış anlar derdinde sevmediğimi düşünürlermiş ya düşünsünler insan hiç mi eşinin rahatını düşünmez.
Evet bu arada kaynanam öyle der zamanında hiç gelmiyorsun, komşular soruyor mevbur iyi diyorum senin için dedi unutmadım.
Oğlu ile sarılsın uyusun rahat eder herkes
Cevap veremiyor demek ki her şeye cevabı var annesine gelince susuyor ben yokken galiba..Ah güzelim ya annesinin öyle düşünmemesini sağlamak da eşinin elinde annesi gelmedi bak görüyo musun dediğinde anne saçmalama kızın acısı var zaten diyecek koca yok sen de. Sorsun komşular gitmek zorunda mısın sanki sürekli.
Yanliz konuda kaçırdığın cok önemli bisey var bu adam baba olmayı haketmiyo sakin bisaha hamile kalma 2 gunde anasina giden çocuğunun acisini hissetmeyen bi öküz kusura bakma anasinin etegindeki adama çocuk yapma aklin varsaKızlar biliyorsunuz ki bebeğimi kaybettim daha iki gün geçmedi eşim annemlere yatıya gidelim dedi ben de kendi anneme ihtiyacım olduğunu onunda annesini özlemiş olduğunu gitmesi gerektiğini söyledim tabi ki sadece 2 gün erken gel baş başa olalım olur mu dedim yatarım annemler de dedi ben de yatmam ama gündüz gelirim dedim sinirlendi yatmayacaksan gelme kırılırlar dedi daha yeni bebeğimiz öldü bunun zamanı mı dedim ama işitmediğim hakaret kalmadı ağladım birden.. Anneni düşüneceğine az eşini düşün dedim sadece benimde anneme ihtiyacım var senin gibi ben de özlüyorum dedim sabah gelirim akşam dönerim dedim gelme dedi ben de arkadaşlarla takılırım dedi derdin bu mu dedim evet dedi anlamadım dün bir bugün iki şoka girdim bunun hesabını yaptığı için annem babam üzülür diyor ben şuan kimseyi görmek istemiyorum anlamıyor bencil memnuniyetsiz dedi sonrada uzatmayalım lütfen hayatım yazmış battı her söylediği hak etmedim bunları bir insan bir yerde yatılı kalmamıyorsa suç mu eşiniz size zorla geleceksin der mi asla saygısızlık yapmadım giderim ama yatamam diyorum ne laflar yedim daha iki gün olmadı kürtaj olalı bu reva mı psikolim alt üst oldu kaynanam etraf ne der diye diye eşimi doldurdu bugün yine aradı mesgulsn diyor oysaki lavabodaydım yine ulaşamıyorum dedi ben yoruldum artık bu çektiğimden eşimin karım yatamıyo gündüz gelsin gitsin diyememesinden bir bir buçuk saatlik yola mecbur muyum yatılı gitmeye üstelik 2 artı 1bunun için hakaret yenilir mi sorarım... Zaten bebeğim kaydı gitti derdimiz bu kaldı eş annesi üzülür diye ben 5 gün yatmalı mutsuz olmalıyım eşime göre önce ikimizi düşün diyorum hala annemler yanlış anlar diyor benle mi evli annesi mi önce çözemedimmm neden bu kadın böyle yapıyor yatamam dedim daha önce tamam dedi şimdi ısrarla yat diyor tekrardan.. Nedenn anlamıyorum tamam deyip bir daha yüzüme vuruyor
Kürtajdan yedi ay sonra hamile kaldım. Şuan iki oğlum var . Hassas bı dönemdesiniz. Birbirinizi çok kirmamaya çalışın. Üzücü bı durum ama gecicek.Siz kaldınız değil mi çok geçmeden korkuyorum ben değil eşim aileme yatılı gidecektik diyor o bebeğim ileydi diyorum ama anlıyor mu dersen...
Allah bağışlasın canımKürtajdan yedi ay sonra hamile kaldım. Şuan iki oğlum var . Hassas bı dönemdesiniz. Birbirinizi çok kirmamaya çalışın. Üzücü bı durum ama gecicek.
Belki bunu yazdığım için linçleneceğim ama yine de yazmak istiyorum. Sizin artık iki aileniz var ve şehir dışında yaşıyorsanız onşaeın olduğu şehre gittiğinizde ikisinde de eşit zaman ayırıp ikisinde de uymak uygundur. eşinizin annesi talebinde haklı, oğlu eşiyle şehir dışından yanlarına gelmiş, gelin anasında oğlan anasında. Akrabalar ziyarete gelecek sizi davet edecek belki, gelin nerede anasında. mantıklı mı bu. Eşinize sütten kesilmemiş diyorsunuz ama siz de sütten kesilmemişsiniz. Denge kuramayacaktınız madem neden evlendiniz. Kabullenin iki aileye eşit davaranamnız gerektiğini. Rahat edemiyor da olabilirsiniz ama eşinizi seviyorsanız onun hatrına şu beş günün ikisini onun aikesinde geçirmek de eziywt gelmemeli size. Yaptığınız yanlışKızlar biliyorsunuz ki bebeğimi kaybettim daha iki gün geçmedi eşim annemlere yatıya gidelim dedi ben de kendi anneme ihtiyacım olduğunu onunda annesini özlemiş olduğunu gitmesi gerektiğini söyledim tabi ki sadece 2 gün erken gel baş başa olalım olur mu dedim yatarım annemler de dedi ben de yatmam ama gündüz gelirim dedim sinirlendi yatmayacaksan gelme kırılırlar dedi daha yeni bebeğimiz öldü bunun zamanı mı dedim ama işitmediğim hakaret kalmadı ağladım birden.. Anneni düşüneceğine az eşini düşün dedim sadece benimde anneme ihtiyacım var senin gibi ben de özlüyorum dedim sabah gelirim akşam dönerim dedim gelme dedi ben de arkadaşlarla takılırım dedi derdin bu mu dedim evet dedi anlamadım dün bir bugün iki şoka girdim bunun hesabını yaptığı için annem babam üzülür diyor ben şuan kimseyi görmek istemiyorum anlamıyor bencil memnuniyetsiz dedi sonrada uzatmayalım lütfen hayatım yazmış battı her söylediği hak etmedim bunları bir insan bir yerde yatılı kalmamıyorsa suç mu eşiniz size zorla geleceksin der mi asla saygısızlık yapmadım giderim ama yatamam diyorum ne laflar yedim daha iki gün olmadı kürtaj olalı bu reva mı psikolim alt üst oldu kaynanam etraf ne der diye diye eşimi doldurdu bugün yine aradı mesgulsn diyor oysaki lavabodaydım yine ulaşamıyorum dedi ben yoruldum artık bu çektiğimden eşimin karım yatamıyo gündüz gelsin gitsin diyememesinden bir bir buçuk saatlik yola mecbur muyum yatılı gitmeye üstelik 2 artı 1bunun için hakaret yenilir mi sorarım... Zaten bebeğim kaydı gitti derdimiz bu kaldı eş annesi üzülür diye ben 5 gün yatmalı mutsuz olmalıyım eşime göre önce ikimizi düşün diyorum hala annemler yanlış anlar diyor benle mi evli annesi mi önce çözemedimmm neden bu kadın böyle yapıyor yatamam dedim daha önce tamam dedi şimdi ısrarla yat diyor tekrardan.. Nedenn anlamıyorum tamam deyip bir daha yüzüme vuruyor
Kananam var benim akraba ziyareti umurumda daha değil.Belki bunu yazdığım için linçleneceğim ama yine de yazmak istiyorum. Sizin artık iki aileniz var ve şehir dışında yaşıyorsanız onşaeın olduğu şehre gittiğinizde ikisinde de eşit zaman ayırıp ikisinde de uymak uygundur. eşinizin annesi talebinde haklı, oğlu eşiyle şehir dışından yanlarına gelmiş, gelin anasında oğlan anasında. Akrabalar ziyarete gelecek sizi davet edecek belki, gelin nerede anasında. mantıklı mı bu. Eşinize sütten kesilmemiş diyorsunuz ama siz de sütten kesilmemişsiniz. Denge kuramayacaktınız madem neden evlendiniz. Kabullenin iki aileye eşit davaranamnız gerektiğini. Rahat edemiyor da olabilirsiniz ama eşinizi seviyorsanız onun hatrına şu beş günün ikisini onun aikesinde geçirmek de eziywt gelmemeli size. Yaptığınız yanlış
Keşkemüge anlı bu konularada el atmalı vala. böylelerini müge anlı kalaylayıp paklasın
normal bir zaman için haklısın evet ama sıradan olay yok.. kendi annesini istemesinden daha doğal ne olabilir. o süreyi kaynanasında geçirmesini istemiş beyfendi. hanımı o haldeyken bırakması bile başlı başına hata. ikisinin bebeği sonuçta. kv eşinin yanında ol demesi lazım trip atıp darılacağına. ne bilim kadın kadının halinden anlarken kaynanalar hangi ırk cinsiyetindeler ki bu kadar anlayışsızlar.Belki bunu yazdığım için linçleneceğim ama yine de yazmak istiyorum. Sizin artık iki aileniz var ve şehir dışında yaşıyorsanız onşaeın olduğu şehre gittiğinizde ikisinde de eşit zaman ayırıp ikisinde de uymak uygundur. eşinizin annesi talebinde haklı, oğlu eşiyle şehir dışından yanlarına gelmiş, gelin anasında oğlan anasında. Akrabalar ziyarete gelecek sizi davet edecek belki, gelin nerede anasında. mantıklı mı bu. Eşinize sütten kesilmemiş diyorsunuz ama siz de sütten kesilmemişsiniz. Denge kuramayacaktınız madem neden evlendiniz. Kabullenin iki aileye eşit davaranamnız gerektiğini. Rahat edemiyor da olabilirsiniz ama eşinizi seviyorsanız onun hatrına şu beş günün ikisini onun aikesinde geçirmek de eziywt gelmemeli size. Yaptığınız yanlış
Konuyu nasıl okuyorsunuz acaba? Kadın düşük yapmış bebeğini kaybetmiş ağrısı sızısı var siz kalkmış uzaktan gittin eşitlik de bilmem ne. Ayrıca uzaktan falan oraya gittikleri de yok. Zaten hali hazırdaki kendi evleri 1.5 saat uzakta ve konu sahibi kendi evinde(koca olamayan adam evlat kaybetmişken anam da anam diye tutturunca bu durumdaki bir kadının da kendi annesini istemesinden doğal bir şey de yok) Yani oğlunun istese her gün anasını görebileceği bir uzaklıkta.Belki bunu yazdığım için linçleneceğim ama yine de yazmak istiyorum. Sizin artık iki aileniz var ve şehir dışında yaşıyorsanız onşaeın olduğu şehre gittiğinizde ikisinde de eşit zaman ayırıp ikisinde de uymak uygundur. eşinizin annesi talebinde haklı, oğlu eşiyle şehir dışından yanlarına gelmiş, gelin anasında oğlan anasında. Akrabalar ziyarete gelecek sizi davet edecek belki, gelin nerede anasında. mantıklı mı bu. Eşinize sütten kesilmemiş diyorsunuz ama siz de sütten kesilmemişsiniz. Denge kuramayacaktınız madem neden evlendiniz. Kabullenin iki aileye eşit davaranamnız gerektiğini. Rahat edemiyor da olabilirsiniz ama eşinizi seviyorsanız onun hatrına şu beş günün ikisini onun aikesinde geçirmek de eziywt gelmemeli size. Yaptığınız yanlış
Bu söyledikleriniz bahane, eski konunuzu da biliyorum. Bebek düşmeden önce de aynı konuyu açtınız o zaman gebeliğim riskli annemde kalacağım, şimdi düşük yaptım annemde kalacağım. Sizin eşinizin ailesini göresi gözünüz yok. Ayrıca ben 5 günü kvde geçirin demedim eşit bölün dedim. Ailelere eşit davranmazsanız bu evliliğinize sorun olarak döner. Siz hiç hamile olmasanız da bu izni eşit bölmeyi kabul etmeyecektiniz bahane bunlar.Kananam var benim akraba ziyareti umurumda daha değil.
Eşimin amcası, halası zerre düşünmüyorum.
Düşüne düşüne bu hale geldim neden başkaları için mutsuz olayım?
Kanamam da evde tek kalamadım her halde eşim çalışıyor tabi ki annem de kalacağım bundan doğalı yok.
Ve sütten kesilmesin eşim ailesine gidebilir ama ben artık sırf onlar üzülmesin diye yatılı işine onay vermeyeceğim herkes gayet kendi annesini özler ve ona gider bu çok normal ben ziyaret etmem demiyorum ama yatılı işini sevmiyorum.
Sırf eşim ve kaynanam üzülmesin diye kendi günlerimi zindan edemem yanlış ise yanlış zaten çok düşünceli olsalar beni anlarlar tek başıma geçirdim dönemi şuan eşim yokken annemi istemem çok normal.
Anne olamadım ama annemden çok destek verenim olmadı.
Neden Türkiye de evlilik illa kaynana ya anne gibi davranmak demek? Saygızılık yapmıyorum ama yatılı kalma zorunluluğum yok.
Oğlu ile evlendim kaynanam ile 5 gün tatilde yatmaya değil.
Üzgünüm düşüncem bu yönde..
Adam 5 günü annemlerde geçirelim demiyordu ilk konusunda hala da dediğini sanmıyorum. Orasını net anlatmamış. Bir de şu var, düşük yapan insanı ziyarete gelinir, gidip kapı kapı gezmez, pekala bu ailer onları kendi evlerinde ziyarete de gelebilir. 1.5 saatlik yol, edirne mardin değil ki bu. Onun yerinde olsam 1.5 saatlik yolu gittiktwn sonra kanamayı bahane edip kaynanamın 15 dakika mesafede kalan evine yatılı gitmemeye utanırım. Konu sahibi bahane üretiyor.normal bir zaman için haklısın evet ama sıradan olay yok.. kendi annesini istemesinden daha doğal ne olabilir. o süreyi kaynanasında geçirmesini istemiş beyfendi. hanımı o haldeyken bırakması bile başlı başına hata. ikisinin bebeği sonuçta. kv eşinin yanında ol demesi lazım trip atıp darılacağına. ne bilim kadın kadının halinden anlarken kaynanalar hangi ırk cinsiyetindeler ki bu kadar anlayışsızlar.
Onlar zaten gideceklerdi gebelik riskli olmasına rağmen, adam bunu kürtaj sonrası çıkarmadı, eski konusunu bilmiyorsunuzKonuyu nasıl okuyorsunuz acaba? Kadın düşük yapmış bebeğini kaybetmiş ağrısı sızısı var siz kalkmış uzaktan gittin eşitlik de bilmem ne. Ayrıca uzaktan falan oraya gittikleri de yok. Zaten hali hazırdaki kendi evleri 1.5 saat uzakta ve konu sahibi kendi evinde(koca olamayan adam evlat kaybetmişken anam da anam diye tutturunca bu durumdaki bir kadının da kendi annesini istemesinden doğal bir şey de yok) Yani oğlunun istese her gün anasını görebileceği bir uzaklıkta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?