Eş ve kp

Yavrumveben

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
729
394
18
İyi akşamlar kızlar konu esim ve kp.
Kv il dışına gitmişti eşimde surekli babamı kahvaltıya yemeğe çağır deyip durdu.Ben de o dönem babasına kırgındim aslında esim de kırgındi babasına ona rağmen annem yok yemeğe çağıralım dedi durdu bende çağırmazdım.Simdi eşime surekli tavırlı konuşmuyor, esim de ben onlara gidip bi daha yemek yiyemem yüzüm yok bi kere yemeğe çağırmadık beni kötü biliyolar nasıl karım çağırma dedi diyim diyor.Iyide oda babasına o dönem kızgın ve kirgindi ben çağırmak istemeyince mi suç oldu gerçekten çok kırmıştı bizi içimden çağırmak gelmedi .sorum şu şimdi esim çok üzgün bu durumda ben ne yapmaliyim

İyi akşamlar kızlar konu esim ve kp.
Kv il dışına gitmişti eşimde surekli babamı kahvaltıya yemeğe çağır deyip durdu.Ben de o dönem babasına kırgındim aslında esim de kırgındi babasına ona rağmen annem yok yemeğe çağıralım dedi durdu bende çağırmazdım.Simdi eşime surekli tavırlı konuşmuyor, esim de ben onlara gidip bi daha yemek yiyemem yüzüm yok bi kere yemeğe çağırmadık beni kötü biliyolar nasıl karım çağırma dedi diyim diyor.Iyide oda babasına o dönem kızgın ve kirgindi ben çağırmak istemeyince mi suç oldu gerçekten çok kırmıştı bizi içimden çağırmak gelmedi .sorum şu şimdi esim çok üzgün bu durumda ben ne yapmaliyim
Eşin önce karısının yanında dursun, karımı üzdüler kırgın bu kadın diye düşünmüyor mu? Bir şey derlerse çat diye söylesin karımı kırdınız niye çağırsın desin

Demek Kv ölse kp sizinle yaşayacak fragmanı görebiliyor musunuz? Bu tavırlar hiç normal değil.
Şu erkekleri de yetiştiren bir kadın utanç verici resmen.
Karısı yokken yemek yapıp yiyemiyor ya karısına ya geline muhtaç koca adam yazık.

Üzülsün bir şey olmaz kocaman adam. Durduk yere kırılmadınız heralde vardır geçerli bir sebebiniz. O kadar düşündüyse ziyarete gidip yemeğe cikarsaydi. Ayrıca neden kendisi yemek yapamıyor hasta mı kp?
Gencecik adam yapabilir ama onlarda adetmis gelin çağırırmis. Normalde evet cagirirdim ama içimden gelmedi çok üzgün ve kırgındim

Kirginmis ama konusuyormus küs degilmis ki bir kere cagir demis o kadar israra çağırabilirdiniz...simdi ben olsam yapacağım sey: kp uste cikip hakli olmasin diye davet edip o zaman rahatsiz oldugumu yada baska bi bahane..iste ondan dolayi davet edemedigimizi ama icimizde kaldigini soylemek falan demek olurdu

Gencecik adam yapabilir ama onlarda adetmis gelin çağırırmis. Normalde evet cagirirdim ama içimden gelmedi çok üzgün ve kırgındim
Ay eli kolu tutan insanların sırf erkek diye yemek yapmaması ve başka bir kadından yemek beklemesi kadar igrendigim çok az şey var. Benim açımdan asla taviz vermeyeceğim bir konu bu erkeğe hizmet işi.

Kirginmis ama konusuyormus küs degilmis ki bir kere cagir demis o kadar israra çağırabilirdiniz...simdi ben olsam yapacağım sey: kp uste cikip hakli olmasin diye davet edip o zaman rahatsiz oldugumu yada baska bi bahane..iste ondan dolayi davet edemedigimizi ama icimizde kaldigini soylemek falan demek olurdu
Aslında cidden o dönem çok rahatsızfim surekli acile gidip geliyorduk ama ona rağmen kırgın olmasam cagirirdim

Ay eli kolu tutan insanların sırf erkek diye yemek yapmaması ve başka bir kadından yemek beklemesi kadar igrendigim çok az şey var. Benim açımdan asla taviz vermeyeceğim bir konu bu erkeğe hizmet işi.
Bende şaşırıyorum benim babam annem yokken o kadar güzel idare eder ki kendini bunlar değişik geliyor bana

Kayınvalidem sık sık şehirdışına yurt dışına gider. Kayınpederim de çalıştığı için burada kalır. Bazen çağırırım, bazen onlara gideriz o yemek yapmış olur. O gün evde sakin olmak istiyorsam yemekten ona da gönderirim. Her gün olmasa da bir kaç güne bir vakit geçiririz yani.
Ancak siz ve eşiniz o dönem kırgınmışsınız. Bunu hatırlatın eşinize. Aramız düzelince oturur kalkarız ama samimiyetsizce görüşmek bana göre değil keşke sen davet etseydin diye manipüle edin 🤪

Eve çağırmayacak olsam da, eşimle yemek kek börek artık ne yaptıysam gönderirdim. Kanlı bıçaklı değilseniz gereksiz yere sürdürmüşsünüz. Eşiniz ve siz de kendinizi bu konudan dolayı rahatsız hissediyorsanız, kv ya da kp nin sevdiği bir tatlıyı vs yapın ya eşinizle gönderin ya da siz de çaylarını içmeye gidin. Şimdi siz çağırsanız absürt olur çünkü.

Back
X