- Konu Sahibi Yavrumveben
Kırıldıysa kırıldı babası sonuçta. Kin gütsün istiyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamı aç mı bıraktınız anlamadım ben yaİyi akşamlar kızlar konu esim ve kp.
Kv il dışına gitmişti eşimde surekli babamı kahvaltıya yemeğe çağır deyip durdu.Ben de o dönem babasına kırgındim aslında esim de kırgındi babasına ona rağmen annem yok yemeğe çağıralım dedi durdu bende çağırmazdım.Simdi eşime surekli tavırlı konuşmuyor, esim de ben onlara gidip bi daha yemek yiyemem yüzüm yok bi kere yemeğe çağırmadık beni kötü biliyolar nasıl karım çağırma dedi diyim diyor.Iyide oda babasına o dönem kızgın ve kirgindi ben çağırmak istemeyince mi suç oldu gerçekten çok kırmıştı bizi içimden çağırmak gelmedi .sorum şu şimdi esim çok üzgün bu durumda ben ne yapmaliyim
Adam çalışıyor kadında evdeyse nasıl.adam yemek yapsın ki tatil gününde olsa yapardı belki seve seve hem nolur gelini bir kap yemek yapıp gel baba buyur yemek yiyelim sofraya 1 tabak daha koymak zor değil kiEsiniz yemek yapip babasini cagirsaymis. oturdugu yerden is buyuran erkeklere bayiliyorum ya
Adam çalışıyor kadında evdeyse nasıl.adam yemek yapsın ki tatil gününde olsa yapardı belki seve seve hem nolur gelini bir kap yemek yapıp gel baba buyur yemek yiyelim sofraya 1 tabak daha koymak zor değil ki
Valla benimde kayınbabamla aram hiç iyi değil hiçbir faydası yok ustune zararı var ama kayınvalidem ne zaman köye gitse çağırırım adamı gel baba işten gelip ne yicen zahmet etme derim gelir gelmez kendi kararı insanlık ölmedi ya bu kayınbabam değil dış kapının mandalı da olsa teklif ederdimAraları iyi degil ki kadin kp icin bi tabak daha koysun sofraya. Ayrica erkekler hem calisip hem yemek yapip hem ustune bebek bakabiliyolar
Valla benimde kayınbabamla aram hiç iyi değil hiçbir faydası yok ustune zararı var ama kayınvalidem ne zaman köye gitse çağırırım adamı gel baba işten gelip ne yicen zahmet etme derim gelir gelmez kendi kararı insanlık ölmedi ya bu kayınbabam değil dış kapının mandalı da olsa teklif ederdim
Bu değilde seni hatırlıyorum önceki konundan.Noldu o konu engelledin mi onu?Ya da çözebildin mi konuşup?İyi akşamlar kızlar konu esim ve kp.
Kv il dışına gitmişti eşimde surekli babamı kahvaltıya yemeğe çağır deyip durdu.Ben de o dönem babasına kırgındim aslında esim de kırgındi babasına ona rağmen annem yok yemeğe çağıralım dedi durdu bende çağırmazdım.Simdi eşime surekli tavırlı konuşmuyor, esim de ben onlara gidip bi daha yemek yiyemem yüzüm yok bi kere yemeğe çağırmadık beni kötü biliyolar nasıl karım çağırma dedi diyim diyor.Iyide oda babasına o dönem kızgın ve kirgindi ben çağırmak istemeyince mi suç oldu gerçekten çok kırmıştı bizi içimden çağırmak gelmedi .sorum şu şimdi esim çok üzgün bu durumda ben
Her ne olursa olsun eşinizin babası olduğu için kırgınlığını unutabilir.. Sizin de yemeğe çağırmamanızı anlıyorum ve hak veriyorum, demek ki gerçekten çok kırılmışsınız, yoksa neden çağırmayasınız?İyi akşamlar kızlar konu esim ve kp.
Kv il dışına gitmişti eşimde surekli babamı kahvaltıya yemeğe çağır deyip durdu.Ben de o dönem babasına kırgındim aslında esim de kırgındi babasına ona rağmen annem yok yemeğe çağıralım dedi durdu bende çağırmazdım.Simdi eşime surekli tavırlı konuşmuyor, esim de ben onlara gidip bi daha yemek yiyemem yüzüm yok bi kere yemeğe çağırmadık beni kötü biliyolar nasıl karım çağırma dedi diyim diyor.Iyide oda babasına o dönem kızgın ve kirgindi ben çağırmak istemeyince mi suç oldu gerçekten çok kırmıştı bizi içimden çağırmak gelmedi .sorum şu şimdi esim çok üzgün bu durumda ben ne yapmaliyim
Engelledim ses yokBu değilde seni hatırlıyorum önceki konundan.Noldu o konu engelledin mi onu?Ya da çözebildin mi konuşup?
Kesinlikle iletişime geçme.Hakkını helal et ayağına yoklama çekiyo sana.Aklını karıştırmaya çalışıyorEngelledim ses yok
Yani eşinizi kirmissiniz.Sizin ailenizle ilgili bir konu olduğunda da eşinizle aranız açılır.İyi akşamlar kızlar konu esim ve kp.
Bencede ama engelledim hemenKesinlikle iletişime geçme.Hakkını helal et ayağına yoklama çekiyo sana.Aklını karıştırmaya çalışıyor
Maalesef öyle kendi babam da dahi böyle.... Bu durum hep kadınlardan kaynaklanıyor kul köle olayım adama mantığı....Demek Kv ölse kp sizinle yaşayacak fragmanı görebiliyor musunuz? Bu tavırlar hiç normal değil.
Şu erkekleri de yetiştiren bir kadın utanç verici resmen.
Karısı yokken yemek yapıp yiyemiyor ya karısına ya geline muhtaç koca adam yazık.