Eş ya da sevgilinizle aranızda ne kadar boy farkı var?

maşallah herkesin boy farkı ideal.. bi ben bunu tutturamadım şimdiye kadar. ben 1,70im. şlki benden 3-4cm uzundu. ikincisi 1,85falandı. aman ikisi de eksik kalsın şeytan görsün yüzlerini. ben yeni sipariş ettim evrene 1,85den aşağı olmasın dedim. paketlenip elime düşücek inşallah

: - 1.70 Benim boyum sevgili sevgilimin boyu 1.75

- bnce ideall çokta iyi bi görüntü sergiliyoo..:) aten yakışıklı beimm sevGilim..

:- I love youu Bebeğimm.

Valla ben 1.50 minicik bi kızım, sevgilim de 1.75 filan. bende artık 10cm topuklu filan giyiyorum, yuvarlanıp gidiyoruz işte. arada gene 15 cm fark kalıyor ama hiç abartı durmuyor bizde boy farkı, herkes yakıştığımızı söylüyor.

ben 173 eşim 178.ben topuklu giyince 186 oluyorum ama şişman olduğum için eşimle aynı boyu yakalıyoruz böylelikle:)))) keşke biraz zayıf olsaydım(((

valla ben 1.60 ım içi dolu turşucuk modunda bi kızım yani.sevdiceğim 1.80 topuklu gıyıyorum hep ama normaldede sanki cok kotu durmuyorz ya en azndan cevremz öyle diiiiy :78:

coq mu sevio /çok mu seviyor??

aynen bizde valla topuklu giyemiyorum ama olsun zaten beceremiyorum topukluyla yürümeyi ehihehe

bizdeee bende topuklu giymiyorum ve yürüyemiyorum denesem,çalışsam olur belki ama bu durumda gerek yok zaten ayrıca sevgilim topuklu ayakkabıyı hiç sevmediğini söylüyor artık gerçekten sevmediğinden mi yoksa boy konusundan mı bilmiyorum

1.75 ---- 1.85---- 10 cm fark var..
yüksek topuklarla eşitleniyoruz...
ne farkeder.. mühim olan aşkımız

ben 1.65 sevgilim 1.86 topukluyla anca idare ediyorum durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…