Eş ya da sevgilinizle aranızda ne kadar boy farkı var?

aramızda 32 cm boy farkı vardı başlamadan bitti yanyana çok komik duruyorduk tek sebep bu muydu derseniz tabikide değil.. boy mevzusuna çok takılmamak lazım

ben 172 sevgilim 175 ayakkabı giydiğimde ya aynı ya uzun olurum
ben takıntılı biriydim eşimin 180 185 olmasını isterdim ama o uzun boydan hoşladığı için kendisinden uzun bile olmasını istermiş biraz onun istediği gibi oldu ama bize hep annem babannem bayan ne kadar uzun olursa olsun erkek kısmını geçemez derler bana biraz doğru gibi geldi

:78::78::78:bizim biraz abes bi boy farkımz var.
ben 165 sevgili 190.
önemsiyomuyum,, HAYIR..
benden kısa olsada önemsemezdm galiba.
ama şunu söyleym uzun olması çok güzel. çok hoşuma gidio benimm sıpa yaaa

:78::78::78:bizim biraz abes bi boy farkımz var.
ben 165 sevgili 190.
önemsiyomuyum,, HAYIR..
benden kısa olsada önemsemezdm galiba.
ama şunu söyleym uzun olması çok güzel. çok hoşuma gidio benimm sıpa yaaa

bizimkide aynı :) ben önemsemiyorum hatta sarıldığımda yanında küçücük kalmak hoşuma gidiyo :)

ben 1,67 hafif topuklu giyerim 170 tamamlıyo oda.. cok yüksekte yürüyemem pek (özel günler hariç ):)) :))) askitommm da 180 gayet uyumluyuzz :

bizim aramızda tam 25 cm boy farkı var ama ben minyon tipli olduğum için güzel duruyoruz ya

Ben 1.60 eşim 1.87 boyunda
ama çok yakıştırılan bi çiftiz çok şükür..

ben 1.58 im, aşkımsa 1.80. abes durduğunu düşünmüyorum. en çok da onun yanında minicik kalmayı seviyorum. çok hoşuma gidiyo sarıldığı zaman kollarında kaybolmak sanki her şeye gücü yetermiş gibi geliyo o zamanlar bana. hep güvende hissediyorum kendimi. çenem düştü hep hasreten bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…