Geri öderler diyor ama ben hiç sanmıyorum kenara para atıp yapsalardı o zaman emeklisi var çalışıyor da nerde bu paralar kendi bileziği var onu satsın ben niye bütün dertlerini çekiyorum .

Geri ödeyecekmiş babası ben yapar eder ödermiş öyle diyor benden de özür diledi ama ben de ağır konuşmuşum öyle diyor

Benim kv ve kp.gelirleri olmasına rağmen ( dügünümüzde de hiç katkilari olmadı ) eşim faturalarini öder her gittigimizde kahvaltiliktan tutunda etine kadar alip gideriz bu beni hiç rahatsiz etmez tabi ki alacak anne babasi sonuçta

Ama eşim benim harcamama karışmaz.

Burada sorun kv kp degil, eşiniz
Siz kv kp bilenmeyin aylik fatura ödemekle batmazsiniz
Asıl sorun eşinizin sizin harcamalariniza karışıyor olması,bunun çaresine bakmalisiniz.

Eşimle konuştum yazın sıkışabiliriz veremicez demiş.Onlar da borç alacaktık zaten diye mıymıy etmiş.Ama hala dün bayramdan sonra hallederim anne diye konuşuyorlardı yarısını isteyecek sanırım

Benim kv ve kp.gelirleri olmasına rağmen ( dügünümüzde de hiç katkilari olmadı ) eşim faturalarini öder her gittigimizde kahvaltiliktan tutunda etine kadar alip gideriz bu beni hiç rahatsiz etmez tabi ki alacak anne babasi sonuçta

Ama eşim benim harcamama karışmaz.

Burada sorun kv kp degil, eşiniz
Siz kv kp bilenmeyin aylik fatura ödemekle batmazsiniz
Asıl sorun eşinizin sizin harcamalariniza karışıyor olması,bunun çaresine bakmalisiniz.
O kadarı beni de rahatsız etmez tabiki market alışverişi.Ama ben yeni ev araba almışım hiç soran olmadı sıkışıyormusunuz diye.Bize ev hediyesi aldırtırlar kendileri için.Ama bize kimse bişey getirmez anlatabildim mi ?!

Back
X