Serpil8989

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
1.530
708
333
35
Merhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da iki kirmizi kalp atip ne demek demis kızın güzel demiş.Esim de o senin güzel gormenle alakali cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??

Son düzenleme:
Merhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da kızın güzel demiş.Esim de sen güzel bakıyorsun cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??
Normal olsa buraya yazmazdiniz bence

Merhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da kızın güzel demiş.Esim de sen güzel bakıyorsun cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??

Niye sizin çocuğunuzun saçını başka birisi örüyor?

??
Nur kadının adı mı? Ve sizce normal mi? Bence değil. Eşiniz normalde insanlara nasıl hitap eder bir de? Cancağızım vs genel kullandığı bi kelime mi? Kimse bana diyemez mesela, biraz fazla samimi

??

Oha. Sizce böyle yazmak normal mi? Ortalik toz duman olurdu sanirim

Normal değil. Size iş arkadaşlarınız cancağızım diyor mu? Ya da siz de diyor musunuz? Çocuğumun saçına da hiçbir yabancıyı dokundurtmam. Siz de tuhafsınız.

Yani ben mi abartıyorum dedim acaba
Ortalığı ayağa kaldır bizi de bilgilendir. 🧿
indir.webp

Açıkçası ogretmenim o gün hastaneye gittim kızımı eşime bırakıp okula.o da örmüş

Bence kadını görmeye gidin, çok güzel örmüşsünüz saçlarını, size şıllık tatlısı yapıp getirdim, ben genelde saç yolmayı seviyorum, diyebilirsiniz. en azından bir sizi görsün bence.

Bilmiyorum çok iyi bir arkadaşlık da olabilir. Eski işyerimden karı koca olan bir arkadaş grubum vardı. İşten Ayrıldıktan sonra erkek olanla arkadaşlığımız kopmadı kadın olanla koptuk. Aramızda asla öyle bir durum yok sadece komedi şeyler paylaşıyoruz arada hal hatır vs sorarız ama ‘cancağzım’ kelimesini bilemedim eşiniz çok mu sık kullanır bu kelimeyi? Özellikle evlendikten sonra bir seviye değişiyor karşı cinsle olan arkadaşlıklara en basitinden canımlar falan hoş olmuyor.

Back
X