• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaa ben rahat bir insanımdır. Ama akşamın, hatta gecenin bir vakti birine komik video yollamak baya bir samimiyet göstergesi bence.
Ha eşimin samimi kadın arkadaşı olabilir mi? Atıyorum liseden, üniversiteden 15-20 yıllık bir dostluktur, ben de tanıyor biliyor görüşüyorumdur falan olabilir. Ama iş yerinden, yetiskinlik döneminde tanışılmiş biri bu kategoride degikdri benim gözümde.
İş yerinden sevdiğim, muhabbet edip sakalaştiğim ara sıra dışarıda ailecek görüştüğüm, eşlerini tanıdığım erkek arkadaşlarım var. Acil durum olmadıkça hiçbirini mesai dışında aramam,yazmam, video falan da atmam. Onlar da aynı şekilde tabi. Hep bi saygı çerçevesinde olur ilişkilerimiz.

Yaa ben rahat bir insanımdır. Ama akşamın, hatta gecenin bir vakti birine komik video yollamak baya bir samimiyet göstergesi bence.
Ha eşimin samimi kadın arkadaşı olabilir mi? Atıyorum liseden, üniversiteden 15-20 yıllık bir dostluktur, ben de tanıyor biliyor görüşüyorumdur falan olabilir. Ama iş yerinden, yetiskinlik döneminde tanışılmiş biri bu kategoride degikdri benim gözümde.
İş yerinden sevdiğim, muhabbet edip sakalaştiğim ara sıra dışarıda ailecek görüştüğüm, eşlerini tanıdığım erkek arkadaşlarım var. Acil durum olmadıkça hiçbirini mesai dışında aramam,yazmam, video falan da atmam. Onlar da aynı şekilde tabi. Hep bi saygı çerçevesinde olur ilişkilerimiz.
Ben de böyle Bi insanim

Prensip olarak ben yaptığımda eşimin kabullenmeyeceği hiç bir şeyi o yaptığında da ben kabullenmem. Çifte standart sevmem.

Eşinizi en iyi siz bilirsiniz ama bana biraz fazla samimi geldi davranışları. Benim için büyük sorun olurdu bu.
Kesinlikle fazla.Mesela geçen Bi bekar ogretmenin arabasına bindim diye tepki göstermişti ki geçer arkaya otururum.

Peki neden o gelip de düzeltmeye çalışmıyor niye alındın bunda biseyyok demiyor arkadaşız sadece diyebilirdi
Sizin evliliğiniz zaten sıkıntıdaymis önceki mesajlarınızdan anladığım kadarıyla.. adam kendisine ilgi gösteren birini bulana kadar beklemiş demek ki. şu an aranızı düzeltmeye çalışmaması tuhaf değil. Bitirmek istiyor belli ki...

Sizin evliliğiniz zaten sıkıntıdaymis önceki mesajlarınızdan anladığım kadarıyla.. adam kendisine ilgi gösteren birini bulana kadar beklemiş demek ki. şu an aranızı düzeltmeye çalışmaması tuhaf değil. Bitirmek istiyor belli ki...
İyiydik aslında sadece benim problemlerim vardı ama terapiye duzeltiyordum

Merhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da kızın güzel demiş.Esim de o senin güzel gormenle alakali cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??
Flörteşiyor galiba bu nedir böyle.... Bu kadar samimiyet bence fazla.... Bunu eşinize sorun dicrm de inkar eder evet flört ediyorum demez herhalde karar sizin...

Konuştu gelip kırdığım için Özür dilerim ben onu kardeşim gibi görüyorum falan dedi beni suclamana öyle bi şey düşünmene kızdım dio
Kardeşim gibi görüyorum mu? Aynı anadan mı doğdun da kardeşin oluyor diyebilirsiniz. Mesafeyi korusun bu konuda ciddi durun ve sakın taviz vermeyin. 7den 70e erkek bahanesi, kardeşi gibi görmek. Umarım sizi kandırmıyordur

Kadın resim atmış ve kızının saçını ördüm yazmış çok teşekkür ederim yazmış eşim o da iki kirmizi kalp atıp ne demek yazmış sonra eşim yazmış işte çok güzel olmuş valla o da kızın güzel napalim yazmış.Somra eşim ah çok teşekkür ederim o senin güzel gormenle alakalı cancağzım yazmış. O da begenmis
Eşiniz kaşınmış... yani böyle konuşmaları için aşırı samimi olmaları gerekir... iki tarafta da mesafe yok ya çok kankalar yada gereksiz çirkin bi muhabbet olmuş...

Konuştu gelip kırdığım için Özür dilerim ben onu kardeşim gibi görüyorum falan dedi beni suclamana öyle bi şey düşünmene kızdım dio
Bu kadar şey yazıldı,cidden hala hiç bir tepkin yok mu?
Sinirleriniz filan mı alındı sizin.Lütfen inanma kardeşim ,yaptığı normal değil.Seni aptal yerine koymasına izin verme

Bu kadar şey yazıldı,cidden hala hiç bir tepkin yok mu?
Sinirleriniz filan mı alındı sizin.Lütfen inanma kardeşim ,yaptığı normal değil.Seni aptal yerine koymasına izin verme
Tepki gösterdim hoş değil bu ben yapsam ne yapardin dedim haklısın diyor ama hiç öyle bisey düşünmedim dior

"Tamam o zaman ben de geçenlerde arabasına bindiğim öğretmeni kardeşim olarak görüyorum bence o da beni öyle görüyor, boş bulduğum yere gönül rahatlığıyla oturabilirim sen de anlayışla karşıla artıkın. '' deyin, anlarsınız kardeşlik kimin hakkıymış.

Merhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da kızın güzel demiş.Esim de o senin güzel gormenle alakali cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??
cancağızım vs demesi bana pek normal gelmedi

Üste çıkma çalışmaları bunlar, yemezler.

Kardeşmiş sevsinler. Aleni kur yapıyor, gören gözlerin güzelliği, cancağzım. Gökten düşmedik biz de türkiyede doğup büyüdük, kardeşe söylenecek sözleri onun kadar biliyoruz elbet

Bir okulda evli bir öğretmen ve boşanmış bir çocuğu olan öğretmenin ilişkisi var. Sürekli dip dibeler. Öğrencilerin bile diline düşmüşler. Erkek öğretmen küçük kızını okula getiriyor arada. Dostu olan bayan ilgileniyor abartılı şekilde kucağında taşıyor falan. Böyle ayyuka çıkmışken yaşadıkları evde eşi nasıl fark etmiyor diye şaşırıyordum. Böyle oluyormuş demekki! Yok kardeşim gibi gördüm yok farkında değildim bilmem ne! Sanki 6 yaşında çocuk koca adam ne yaptığını bilmeyecek. Kur yapmayı flört etmeyi geçtim basbaya aldatılıyorsunuz. Siz ne kadar görmezden gelseniz de kabullenip normal karşılamaya çalışsanız da aldatılıyorsunuz ve sizin haricinizde herkes bunu biliyor. Aldatılmaya da devam edeceksiniz.

Back
X