Esarplarimizi Koydugumuz Yer (Resimli)

kullanmadıklarım eşarp kutusunda dürülü.
sık kullandıklarım ise perdede asılı ama perde yakında kornişiyle inecek aşağı ağırlıktan :):)

bir evde görmüştüm.
iki ucundan duvara monte edilmiş bir boru üzerine ardılmıştı eşarplar.
denemek istiyorum ama o boruyu monteleyecek yeri bulamadım

arkadaşlar benim söylediğim resim koyamadığım için heralde pek ilginizi çekmedi ama inanın en kullanışlı askı bu hertürlüsünü denedim test ettim ordan biliyorum bence yapmayı deneyi perdeye asanlar kırışmadığı için rahatlığını bilirler tek dertleri perdenin yırtılmasıdır ama bu askıda öyle bir problemde olmuyor şiddetle tavsiye ediyorum:lepi:

ben renklere göre askı ayrdım.. örneğin mavi tonlarını bi askıya kırmızı tonları başka askıya vs vs... öyle yaptım.. istediğim eşarp hangi askıda biliyorum. kolay oluyor

bende ghazal arkadasin askiligindan kullaniyorum esarplar icin.Daha önce büyük bir cekmece ayirmistim,cok cabuk karisiyordu ve bazen bazi esarplari unutuyordum.Ama böylesi iyi yer tutmuyor sadece sallar ve ipek olanlar cabuk kirisiyor.Ama tavsiye ederimyerimseniben

Kızlar iyi fikirler verdiniz valla,annem de o kıravat askılığından grmüştü de eşarplar için iyi olur diyodu kullananlar da varmış peki çok kırışıyo mu?benimkiler malesef çekmede duruyor,ütülemek zorunda kalıyorum hep.yoruyo insanı ama.

on41 bende oyle yapmistim bi hafta sonra yine ayni haline donmustukaydirigubbakcemile3

bende bazen aceleyle karıştırıyorum canım ama sonra yine düzenliyorum..başka türlü başa çıkamıyorum yoksa.. en son bu çareyi buldum,şimdilik problem yok :hulya:

ben eşimin eski gömleklerini bir askıya aldım 4-5 tane falan eşarplarımın hepsini üstüne astım rahat oluyor benim için deneyin benceopuyorumnanaktan

Benımde kullanmadıgım bır ceketım vardı onun ustune ıgneyle asıyorum hemde kırısmamıŞ oluyor bı ara foto eklerımmm ...

Ben pantolon askısına asıyorum 4 de uzun olarak katlıyorum okadar çok warki sık kullandıklarımı böyle yapıyorum kullanmadıklarımı cekmeceye ne yapsak kırışıyor yerimseniben

bende cankız gibi askıya bir ucundan baglıyarak asıyordum..ama baktım ki başörtülerim kendini saldı..astıgım kısım diger uçlarından daha uzun, biçimsiz hale geldi..katlıyıp çekmeceye koyuyorum artık

en mantıklı ve düzenli yöntem çekmece gibi görünüyor benim düzen hastalığım var askılarda salaş gibi gelir arızaya geçerim kravat askısı iyiymiş ama

en mantıklı ve düzenli yöntem çekmece gibi görünüyor benim düzen hastalığım var askılarda salaş gibi gelir arızaya geçerim kravat askısı iyiymiş ama

aynen canım..

bana da öyle dağınık gelir ve göz yorar..

ucundan asınca da dediğin gibi bir ucu uzuyor kaydirigubbakcemile3

ben de çekmecede muhafaza ediyorum..vereliniortak

oo askının adı var mı yavv ne tuhaf sey öle ama zekice..benim esarplarımda cekmecemde alttan aldıkca dagılıo banada lazım böle bişeyy

bende yatak odasında perdenin fonuna toplu iğnelerle asıyorum hem kırışmıyor hemde cıvıl cıvıl görünüyor :)

ben de bu askıyı aynı şekilde kullanıyorum. bazı eşarplar hiç kırışmıyor nerdeyse. çok memnunum...

kızlar ablam süper bir aşarp askılığından bahsetti, bone koymak için özel cepleri varmış, süper bir şeymiş. ir bayan tasarlamış, dikip satıyormuş. ablam çeyizime alacak elime geçice resmini eklerim, doğrusu ben de çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…