Eşcinsel mi?

Az biraz makul bir kadın, 3 senelik mevzuyu "bu adam gay" diye sana yetiştirtmezdi; belli ki hem bu kişide hem de durumu sana ileten arkadaşında sıkıntı var. Adam da bunu anlamış da reddetmiş olabilir ki iyi ki reddetmiş, bir de beraber olsalardı bu takıntılılıkla neler yapardı acaba hatun?

yaşları şuan 23 olay 3 sene önce yaşanmış. Ama o yaşta bir erkeğin sevgilisi falanda yokken red etmesi normal mi, bir de kaçmış

normal.
bi arkadaşım vardı; kız arkadaşı sinemada elini tuttu diye bunalıma girmişti; nasıl yapar bunu ben ilk evlenmeye karar verdiğim kızın elini tutacaktım diye. o zamanlar yaş 23-24 falan

büyük ihtimalle aranızı bozmak isteyen birisi bu kişi..

off bu da okumuş, aşırı kültürlü. Zaten el ele tutuşmak dışında bir şey yapmadık neden iğrensin benden :KK43: konuşmasında falan bir anormallik yok.

Erkek arkadaşıma söylersem kız haklıysa adımı yayıyor diye ağzına eder, haksızsa iftira atıyor diye ağzına eder. kızın ailesinin konumu nedir bilmiyorum ama erkek arkadaşımın ailesi çok güçlü. Babasıyla da tanıştım, açık görüşlü insanlara benziyorlar ama bir tanecik oğlunun böyle olmasını da kabullenmez gibi. o kadar da değil yani.
kolay gelsin arkadaşım bu kadar panik yapma bazı arkadaşlarında dedigi gibi direk sormanı tavsiye ederim ama sakın agız arama şeklinde olmasın hiç sevmem bu agız arama işini direk sor bana böyle bir mesaj geldi de açık olmak herzaman iyidir tanımadıgım birinden gay olduguna dair mesaj oldım dersin arkadaşların dedigi gibi istersen yürüyüş fotagrafını en son göster belki sen söylemeden kendi diyecektir yürütüşüne katıldım o yüzden yanlış anlaşıldım diye yani anlarsın tavrından filan,eger gay ise zaten deşifre oldugu için senden uzaklaşır degilse ve sen açıkça sorarsan belki aranızdaki bag dahada güçlenir ama direk sor bu agız arama işine hep gıcık olmuşumdur açıklıkve samimiyet herzaman iyidir

ay o yanından kaçtığı kız, sırf yanından kaçtı gitti diye iftira atıyor olmasın oğlana. :D
pardon ama sırf bu durumdan dolayı bir adama eşcinsel denir mi yahu..
yürüyüş olayını saymıyorum bile..

normal.
bi arkadaşım vardı; kız arkadaşı sinemada elini tuttu diye bunalıma girmişti; nasıl yapar bunu ben ilk evlenmeye karar verdiğim kızın elini tutacaktım diye. o zamanlar yaş 23-24 falan

büyük ihtimalle aranızı bozmak isteyen birisi bu kişi..
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bence tatlı tatlı konuş hatta ülkenin tutumunu çok yanlış bulduğunu filan söyle bi yakının üzerinden o da öyleydi ailesi anlamasın diye evlendi çocukları bile var ama şöyle böyle filan diye yaz kafadan bişeyler
Sıcak baktığını söyle hayıflan o zaten varsa öyle bişey dökülür sonra Nasıl bi yol çizmek istersen çizersin
Umarım o kız iftira atmıştır,değilsede verilmiş sadakam varmış de geç.

Belli ki kızdan kaçmış yoksa neyin davası olsun bu. yani size göre kızdan kaçmışsa eşcinsel midir?
hayır onu demek istemedim, kızın zoruna gitmiştir ve çocuk gay olmadığı halde uzaklaştıysa saygı duyulası biridir dedim. Kız iftira da atıyor olabilir. bi arkadaşa saf kızın biri aşık olduğu için beraber yatmayı teklif etmişti, arkadaş da reddetmiş çıkıp gitmiş, nedeni de ben onun sevgilisi değilim, onun bana aşık olmasını kullanacak kadar da adi değilim idi, gay falan da değildi. kız arkadaşıyla birlikte oluyordu. Direkt konuşmak en güzeli, direkt sorarsan öyle bir durum varsa mecburen söyler, yoksa da sen ona güvenip direkt sorduğun için saygısını kazanırsın

sevgilini çok sıkı takip ederek
sosyal medya çok samimi erkek ark. var mı paylaşımı
msjlaşması konuşması bakışları o ark. anlatırken hal ve hareketleri

ben iki ayda anladım,kımse demedi,lakın ilişkiyi bitirince iyiyce emın oldum,anlarsın,ama gözü kör aşıksan kondormak istemesen göremezsın bazı şeyleri

Yani neden böyle bir iftira atsın ki. Ya da böyle bir şey uydurma gereği duysun. Yani kızdan kaçması, Lgbt yürüyüşü falan birleştirip bunu mu kurdular acaba? Off başım çatlıyor düşünmekten.
iyi de adam eşcinselse ve bunu kamufle etmek için sizinle beraberse neden bu kadar alenen bu yürüyüşe dahil olsun?????

bu ağız arama işi bana göre değil, güvenimizi zedeler. zaten daha önce bir kere yalan söylemiştim sonra itiraf etmek zorunda kaldım çok bozulmuştu. Direk pat diye sormayı düşünüyorum.

iyi de adam eşcinselse ve bunu kamufle etmek için sizinle beraberse neden bu kadar alenen bu yürüyüşe dahil olsun?????

konunun geneli bu yürüyüşe katılanların hepsinin lgbt olmadığı yönünde yorumlarla dolu. O da öyle der gizliyor olsam neden yürüyüşe katılayım der. (ters psikoloji) Yani sırf yürüyüş yüzünden suçlayamayız ki zaten.

Back
X