- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 29
- Konu Sahibi loveyourselff
-
Anlarim diye düşünüyorum ben de hic olmadi hoslanmam falan rüyamda görüdm bir iki kez böyle bisey cok korktum taktim su anTakma sımdıye anlardın ole bısey olsa
Tam yazdigin nedenden dolayi baktim degildir dimi cok kötü oldum empati mi yaptim kendimi erkek gibi mi hissettim diye ama hic olmadi oyle biseyBu zamana kadar farketmediysen öyle bişey yoktur bence. Belki sadece erkekler beğendiği için neden begeniyorlar acaba diye o gözle bakmış olabilirsin.
Bilinçaltında olanlar diyorlar ya ondan korktum böyleRüyalarda neler neler görür insan takılma. Bu senin bu yaştan çok çok önce anlayabileceğin birşeydi korkma degilsin
Bu yasima kadar olsa anlardim herhalde hic bir anlamda bir kızdan hic bir zaman hoslanmadim hoslandigim bir cocuk vardi onun baktigi bir kizdi sinir oldum öyle baktim oyle bulunca korktumKorkmana gerek yok. Her kadin kendini bir kere bile olsa erkegin yerine koymustur :)
Benimde güzel buldgum insanlar oluyır ama baktigim zaman keske bende böyle olsaydim diye bakiyırum hep hoslandigimdan degilYok canım. Öyle bir şey olsa şimdiye anlardın. Ben de Victoria secret mankenlerine bakınca ne güzel kadınlar diyorum :) rüya da, acaba diye takıntı yaptığındandır
Bende klostrofobi var rüyamda şu birinkitilerinden bi giriyorum karanlık oda gibi bir havuza dalmışım vs. Bilinçaltın korktuğun garipsedigin merak ettiğin şeyleri de getirebilir.Bilinçaltında olanlar diyorlar ya ondan korktum böyle
Böyle annemle ilişkiye girdigimi gördüm ne alaka igrenc bisey nerden gördim böyle bisey bilemedim cok korktum normalde annemle olan iliskim iyidir her anne kız gibi hep söylerim onu sevdigimi falan da ama bu rüyayla alakasi yok ki cok korktum cok kötü oldumBende klostrofobi var rüyamda şu birinkitilerinden bi giriyorum karanlık oda gibi bir havuza dalmışım vs. Bilinçaltın korktuğun garipsedigin merak ettiğin şeyleri de getirebilir.
Ben de hoşlanıyorum demedim :) şunun gibi düşünüyorum, bir çiçeğe bakarsın ne güzel çiçek dersin, bir buluta, denize.... kadın ya da erkek, bir insana bakarken de ne güzel gözleri, ne güzel saçı vs dersin. Güzellik algısı yani. Bir kaç hemcinsi güzel bulmaktan çekinmem. Ne var ki bunda. Allah güzel yaratmışBenimde güzel buldgum insanlar oluyır ama baktigim zaman keske bende böyle olsaydim diye bakiyırum hep hoslandigimdan degil
Yani insan olarak baska bir insani begenebiliriz sonucta illa cekim olmasi gerekmez bence.Ama seksi bulmak olunca korktum ama hic bir zaman oyle bir istegim dusuncem olmadi rüyama girmesi falan cok korkunctu 22 yasindayim yani olsa bilirim ama niye aklimdan böyle bir düşünce gecti diye fenalastimBugün sporsalonunda çokk güzel bir kız vardı, baktım baktım birdaha baktım kıza içimden içimden eğer erkek olsaydım kesin böyle biriyle olmak isterdim diye geçirdim, sonra dedim Yok çıkar kafandan düşüncelerin başka tarafa kaymasın:)
Bak bende aynı şeyi yaşamışım ve eşcinsel değilim ama güzel bakımlı kadınlarada hayranım erkeklerede.
Takıntın yüzünden öyle korkmuşsundur ve korkun yüzünden rüyana girmiştir , düşünmemeye çalış birkaç güne geçer inşaallah
Yok sizin dediginiz icin demedim yanlis anlasilma olmasin kendimi ifade ederen yazdim öyle bende oyle dusunuyorum ama vucudu güzel diye düşündüm ya ondan korktumBen de hoşlanıyorum demedim :) şunun gibi düşünüyorum, bir çiçeğe bakarsın ne güzel çiçek dersin, bir buluta, denize.... kadın ya da erkek, bir insana bakarken de ne güzel gözleri, ne güzel saçı vs dersin. Güzellik algısı yani. Bir kaç hemcinsi güzel bulmaktan çekinmem. Ne var ki bunda. Allah güzel yaratmış
Ama ben de düşündüm erkek olsam ben de begenirdim sonucta kadınlar erkekleri farkli oldukları icin erkeklerde kadinlari farkli olduklari icin begeniyorlar dedim yani erkek olsam aynı olmadigi icin hoslanirdim diye düşündümerkekler onu begenmis mi diye kaygilandiysan degilsindir. ruyanda canavar gorsen canavar miyim mi diyeceksin. ruyana anlam yukleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?