Eşcinsellik korkusu :((

Bilinç altında kaldıgı icin ruyana girmistir öle olsa her güzel bayandan hoslanrdın anlardın yani bu zamana kadr kafana taktıgın icin öyle hissetmşsindir

Begendigim cok insan oluyorum ne kadar güzel diye ama normal sekilde bence öyle hoslanmiyorum keske ben de oyle olsaydim dedigim oluyr

Yok sizin dediginiz icin demedim yanlis anlasilma olmasin kendimi ifade ederen yazdim öyle bende oyle dusunuyorum ama vucudu güzel diye düşündüm ya ondan korktum
Hiç korkma. Diğer hanımların da dediği gibi olsa şimdiye kadar anlardın kendini. Üstelik eşcinsellik de korkulacak bir şey değil o da bir tercih. Bir süre normal hayatının seyrine devam etmeni öneririm, eğer ileride de buna benzer işaretler olursa o zaman bu konuyu tekrar değerlendirirsin

Yok biliyorum oyle olmadigini ama bu zamana kadar düşünmemiştim ya birden taktim okb oldugu icin cabuk stresleniyorum elimde degil

Bilinçaltında olanlar diyorlar ya ondan korktum böyle

Bu konuyu hatırlıyorum, kaç hafta oldu 2 mi, 3 mü?
2 hafta boyunca aynı şeye takılıp düşünürsen elbette rüyanda görürsün ne umuyorsun ki?
Eşcinsellik böyle bir şey değil, diğer konunuzda da söylendi bu size; doktorunuzla bi görüşün arttıysa takıntılarınız.

Görüştüm şimdilik yükseltmeyelim devam ederse yükseltirizz dedi rüyamda görme durumu daha once oldu

Eşcinsellik birden bire ortaya çıkan bir durum değil ki. İnsan rüyasında uçuyor bile kendiyle çok alakasız imkansiz şeyler de görebilir. Takıntılı biriyim diyorsunuz bu konuda korku geliştirip bilinç altına attıysanız ondan da rüya görmüş olabilirsiniz.

O Bir Anda olan birşey değil. Çocukluktan beri olur. Vesvese yapma. Arı ile bal ilişkisi ile alakalı empati yapsan evet arı olsam şu çiçeklere konardım desen arı olmuş olurmusun? Olmazsın. Buda aynı.
Birde kafaya taktıkça büyür. Kendine saçmalama Yok öyle birşey de ve içindeki o sesi sustur.

Görüştüm şimdilik yükseltmeyelim devam ederse yükseltirizz dedi rüyamda görme durumu daha once oldu

Zihninizin oyunlarından ibaret bunlar, dışarıdan bakınca çok mantıksız; aslında siz bunları biraz daha gayretle ayıklayabilirsiniz. Hafife alıyorum zannetmeyin, durumunuz zordur anlayabiliyorum ama biraz da gayret; 22 yaşındaymışsın, bu düşünceleri ayıklamayı-susturmayı kendi kendine öğretmeye bak erkenden derim, yok sayıp kaçma ama ayıkla.

Rüyamda ablamla babamı planlayarak falan öldürdüğümüzü gördüğüm bile oldu. Babamla hiçbir sorunum falan da yok tamamen çevrede gördüklerimiz okuduklarımjz, izlediklerimizin etkisi. Ayrıca eşcinsel olsan ne olacak ki? Bunun üstüne çok kafa yorma. Öncelikle öyle olsan bu yaşına kadar bilirdin, hadi bilemediysen bile bu bir sorun-hastalık değil.

Yapıyorum su an tedavide görüyorum mantikli dusunup kendimi sorgulayınca bence degilim ama taktim mi takiyor beynim düşünmemeye calisiyorum sacma diye daha cok geliyor bu sefer ya öyleyse diye kısır bir döngü yani cidden kötü bir durum ilac sayesinde gene iyiyim o olmasa daha beter haldeydim gene en son rüya gördüm ondan bir an korktum düşündüğümden olmuştur bence de gerci

Yok yanlis anlasilma olmasin öyle olanlara da saygım var tabiki hastalık degil bir yönelim yani.Herkes istedigi gibi yasayabilir ama ben de herseyi takma durumu var bir anda böyle bir rüya görünce icimi bir korku sardi kötü oldum neden böyle oldu diye bir de konuda yazdigim durum olmustu bir sene once birden aklima geldi.

Eşcinsellik doğuştandır. Ayrıca korkulacak bir şey de değildir! Cinsel eğilimdir sadece. Bir şeyden korkacaksanız hırsız, katıl, sapık olmaktan korkun!

Eşcinsellik doğuştandır. Ayrıca korkulacak bir şey de değildir! Cinsel eğilimdir sadece. Bir şeyden korkacaksanız hırsız, katıl, sapık olmaktan korkun!
Benim eşcinsellerden direk bir korkum yok saygım da var ayrıca.Cok normal bisey.Sorun bu degil.Ben birden niye böyle bisey düşündüm oldum mu diye korktum sadece okb oldugu icin hersey kafama takılıyor herseye takabiliyorum

canım merhaba, okb olduğun için kafana takıyorsun, yoksa yaşadığın durum inanılmaz normal bir şey, bunun farkında ol.

eşcinsellik öyle 22 yaşından sonra bir gece “oha eşcinsel miyim” diyerek fark edebileceğin bir şey değil, ergenliğinin başından beri hatta ergenliğin de öncesinde, ilkokulda vs cinsel yöneliminin farkında olurdun

ayrıca her insan %100 heteroseksüel değildir, cinsel yönelim bir skaladır derler. atıyorum biri %80 heteroseksüel %20 homoseksüeldir, diğerinde bu oranlar daha değişiktir

hem kadın vücudu daha estetik lezbiyen olunmadığı halde kadın vücudundan etkilenmek de çok çok normal.

Ben de öyle düşünüyorum bu zamana kadar hep erkeklerden hoslandim zaten bu dedigim kadina da hoslandigim bir cocuk begenmis ondan baktim yani ama ben hoslanmadim sadece hoslanmasi normal sonucta iki cinste kendinde olmayan seyler icin karsi taraftan hoslaniyor dedim.Etkilenmek degildi bence yani öyle bir istek uyandırmaz ben de hic bir zaman.Erkeklerde sonucta baska bir erkeği yakışıklı bulabilir kadınlarda baska bir kadını begenebilir ama bu illa birlikte olmak anlamına gelmez diye düşünüyorum ama bir an erkek olsam ben de begenirdim herhalde dedim ya acaba empati mi kurdum öyle miyim diye korktum.Yanlis anlasilma olmasin gene diyim escinsellerle alakalı sorunum yok ben kendi kendime tüm düşüncelerime takiyorum böyle bende istemiyorum böyle olsun.Bir de rüuamda oyle görünce iki kere falan iyice bir korktum.Yorumunuz icin cok tesekkür ederim

Sadece merak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…