- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi loveyourselff
-
Arkadaslar merhaba 22 yaşındayim hep erkeklerden hoslandim hic farkli bir dusuncem olmadi ama simdi birden biseye taktim cok korkuyorum
Yani mesela bir iki kız vardi böyle cok erkeklerin begendigi ama ben hic begenmedim yani hep acik resimleri olan biri sonra düşündüm ben sonuc olarak o gözle bakmadigim ve direk aynı cins oldugu icin öyle bisey dusunemem ama erkek olsam ilgi cekici gelirdi diye düşündüm estetik durdugu icin bir an düşününce o an kendimi erkek gibi düşündüm empati yaptim diye böyle bisey olabilir mi kafaya taktim
okb var hastaliklara cok takiyordum şimdi buna taktim bir iki kez bu tarz rüya görüp neden böyle bir rüya gördüm diye korktum cok kötü oldum
Yok bu hastalık takıntımın icinde degil zaten.Elbette ki biliyorum.Hic bir önyargım da yok.Ama bir anda niye öyle rüya gördüm oldum mu diye korktum sadece.Yani düşüncelerime cok takiliyorum elimde olmadan.Yanlis anlasilma olmasin yani herzaman saygım var.Herkesin kendi yönelimi.Benimki biraz stresle alakalı elimde degil yine de sormak istedim burayaEşcinsellik hastalık değildir. Obsesif kompulsif bozukluk yaşıyorsanız ve hastalık takıntınız varsa buna takılmanıza gerek yok :)
Bi keresinde rüyamda sevgilimin beni düğünümüzde terk ettiğini görmüş ağlayarak uyanmış ve tüm günü ona da kendime de zehir etmiştim :) şimdi gülüyoruz buna :) boşuna kafanızı bununla meşgul etmeyin unutana kadar oyalanacak bişey bulun. Dizi falan izleyin bende işe yarıyor mesela. Böyle zamanlarda hemen Avrupa Yakası izlerim :)Yok bu hastalık takıntımın icinde degil zaten.Elbette ki biliyorum.Hic bir önyargım da yok.Ama bir anda niye öyle rüya gördüm oldum mu diye korktum sadece.Yani düşüncelerime cok takiliyorum elimde olmadan.Yanlis anlasilma olmasin yani herzaman saygım var.Herkesin kendi yönelimi.Benimki biraz stresle alakalı elimde degil yine de sormak istedim buraya
aynen aslında rüya deyip gececektim sonra aklima bir yil önce kafama taktigim konu geldi ikisini birlestirip iyice taktim yani.Hani insanda olmayan seylerin karsi cinse daha cekici gelmesi olayi ondan da acaba öyle mi diye baya bir taktim.Tavsiye icin tesekkürler aciyorım şimdi :)Bi keresinde rüyamda sevgilimin beni düğünümüzde terk ettiğini görmüş ağlayarak uyanmış ve tüm günü ona da kendime de zehir etmiştim :) şimdi gülüyoruz buna :) boşuna kafanızı bununla meşgul etmeyin unutana kadar oyalanacak bişey bulun. Dizi falan izleyin bende işe yarıyor mesela. Böyle zamanlarda hemen Avrupa Yakası izlerim :)
Gidicem gene zaten teşekkür ederim yorumunuz icin sürekli baska biseye takiyorum konudan konuya atliyor yani yeter ki kafam biseye takilsin.İlginc bir olay cidden ilacta kullaniyorum dokuz aydir ama etkisi azaldi belki yükseltsin biseyler yapsin yani.Okb hastaları akıllarına gelen enteresan birşeye takılıp kalabiliyor malesef. Bende öyleyim . Eşcinsel değilsin okb ile alakalı beynimiz bazen oyun oynuyor . Doktorunuzla konuşun bu durumu daha iyi bir açıklama yapıcaktır . Kafanıza takmayın:)
Aynen işte benimki sürekli yer değiştiriyor.Bu sene ilac sayesinde ben de senin gibi yaptim hic yoktu.Şimdi günlük hayatimda biraz stresliyim ondan geldi galiba basedemedimDaha önce gittiğim bir doktor takıntılar yelpaze gibi çeşit çeşit demişti. Temizlik takıntısı, simetri, Dini takıntılar... hemen hemen hepsini yaşıyorum . Stresli bir dönemdeysem başa çıkmakta zorlanıyorum. Ama iyiysem aklıma geldiği zaman saçmalık deyip kafamdan atabiliyorum. Takıntılı olan çoğu insanın yaşadığı şeyler yani ben çok iyi anlıyorum yaşadığın sıkıntıyı kafanı dağıtacak şeyler bulmaya çalış o anda.
Anladim aynen bende de öyle oluyor ne kadar güzel yüzü veya vucudu var dedigim insanlar oluyor ama öyle bir isteğim yok.Olsaydi zaten birden anlamazdim herhalde teşekkür ederimSokakta görüp, vay be amma güzel kadın diye düşündüğüm insanlar oluyor. Bu beni eşcinsel mi yapar? Olsam da sorun değil ama değilim biliyorum. Eşcinsel olmak bu kadar basit bir şey mi yahu? Hiçbir zaman bir kadını öpmeyi düşünmedim, bir kadınla konuşurken heyecanlanmadım, bir kadın bedenini arzulamadım, eşimleyken eksik bir şey hissetmedim, tanıştığım hiç bir hemcinsimden farklı bir elektrik almadım. Kaç yaşında insansınız, eşcinsel olsaydınız anlardınız. Bu doğuştan gelen bir şey ve küçük yaşlardan itibaren ortaya çıkmaya başlıyor.
Öyle aynen en azidan onlar kadar duygusuz da degilizYa aslında neden erkeklerden hoşlanıyoruz ki
Kadınlar daha güzel, daha estetik, daha bakımlı
Bence erkeklerden hoşlanmamız bile saçma
Anladim ya haklısınız oyle olsa bir anda o düşünceden farketmezdim herhalde teşekkür ederim yorumunuz icin:))
Ay olur mu öyle şey.
Herkes düşünmüştür öyle şeyleri zaman zaman.
Güzel kadınmış erkek olsam kaçırmazdım dediğimiz filan.
Kolay mı öyle eşcinselmişim diye farkındalık edinmek.
Erkekler iyidir,onlardan hoşlanın,kıllı kıllı
Ya yok mesela kadının vucudu cekiciymis diye düşündüm hani sadece ama istek falan olmadi yani cekici buldum diye öyle miyim diye düşündüm ama herkes herkesi begenebilir herhalde normaldir dimiYillardir tanidigim kardesim gibi kiz arkadasim var birbirimizi cok severiz bazen esprisine ya biz daha iyi anlasiyoruz keske birimiz erkek olsaydi evlenirdik dedigi bile olmustur gulduk gectik hep.sonuc olarak ikimiz de evliyiz tabiki eslerimiz erkek
Ya mesela dekolteli bir resim vardi ben de bir his uyandırmadi ama düşününce evet cekici duruyor diye düşündüm sonra niye böyle düşündüm diye taktimKadin guzel kadini ne de olsa kiskanir sen ilk basta kendin olarak dusundun sonra empati yaptin hakli buldun erkekleri. Bence bosuna kuruntu yapiyorsun canini sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?