Escort, eski sevgili ve tukenmis bir ben...

insanbirbulmaca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
158
144
53
34
Ağlıyorum çaresizce. Biliyorum benimki dert degil dunyada bunca olay yasanirken. Bazen duruyor halime şükrediyorum bazende dunya basima göçmüş gibi. Simdi herkes diyecek ki bosan kurtul. Bosansam çok mu mutlu olacagim. Oylesi de zor boylesi de. Kizim kime baba diyecek. Herkesin etrafta babasini gordugu zaman ya bir eksiklik hisseder duzgun bir psikolojisi olmazsa. Bunlar olan seyler. En cok kızım icin uzuluyorum. Cunku esim cok ilgili ona karsi cok duskun. Onunla oynarken kizmin kahkalarini bir gorseniz. Gecenlerde esim bir arkadasiyla konusuyordu. Arkadasi sevgilisnden ayrilmis. Simdi de bir kiz varmis aklinda. Ona acilayim mi diye soruyordu esime. Sonra ben odadan ciktim. Tekrar odaya girecektim ki arkadasi diger kizi unutamadigini soylemis ve esim unutamadiysan sakin boyle bir yanlis yapma yoksa evlendikten 4 ay sonrada cok sikinti yasarsin dedi. Ben kapidan dinledim ben yokum diye rahat konustu. Cok tartistik bunu ne desemde kabul etmiyor. Once demedim diyor sonra israr edince o manada demedigini tvlerde falan boyle seyler cok oldugu icin genelleme olarak soyledim diyor. 4 ay nerden cikti dedim. Nerden biliyorsun ki sikinti yasayacagini belki hic yaşamayacak belki kisa surecek belki 4 ay degil 7 ay surecek. Sen demek ki evlendikten sonra 4 ay sikinti yasamissin ondan boyle kesin konusuyorsun dedim. Cok yanlis anlamissin dedi yeminler etti. Allah canimi alsin boyle birsey varsa sen her konusmaami oraya yoruyorsun dedi. Nedense ben inanmiyorum. Cunku 4 ay demese bu kadar takilmiycam. Ama 4 ay surer demesi kendi yorumu. Insan bir seyi ya tecrubesinden soyler ya da duyduğu birseyden oyle degil mi yanlis mi dusunuyorum. Bu olaydan sonra iyice emin oldum eskiyi unutamadigindan. Beenimle guzel oldugum icin ve aklinda ki kriterlere uydugum icin evlendi hicbir zaman asik olmadi sevgisini cok hissettirirdi.. Bu yuzden hep ona inandim. Ama artik yorulmus tukenmis bir haldeyim. Bosansam aileler araya girer kaos cikar. Ne benim ailem ne onun ailesi izin vermez cok yipranirim biliyorum. Meslegimi alana kadar sabretsem buna gucum yeter mi bilmiyorum bu suredede telefonuna casus yazilim yuklesem bir daha aldatma girisiminde bulunursa delilim olur mahkemede. En mantiklisi bu geliyor ama bu surecte ben ya sagligimdan olursam cunku hep agliyorum. Butun gun evdeyim dusundukte mahvoluyorum. Icim cok huzursuz keske hicbir seyi umursamasam. Burda da yorumlarla biraz olsun guc bulurum belki.( esim escortlari aramisti. Ama gitmedim diyor. Eski sevgilisini de hep anlatip durmustu eski konualrin linki asagidaki yorumlarda. )
 
Son düzenleme:
Başlıkla içerik arasındaki bağlantı nedir?


** Şimdi eski konuna bakınca anladım bağlantıyı.
Escortlarla aldatılmışsın. Ya yaptığını hazmedip bu deveyi güdeceksin ya da boşanma davası açıp bu diyardan gideceksin; başka yol yok
 

Valla canım bildiğin abartmissin hatta dibine kadar...
Gayet normal bir şey söylemiş arkadaşına....
Toparlan bence ne var kii bunda..

Bu arada Escort ve eski sevgili ile ilgili bilgi yokk konunda.
 
Esim herseyi unutturucam dedi. Senden baska kimsem yok. Seni kaybetmekten cok korkuyorum dedi. Biliyorum bensiz yapamaz. Bir yere gidince bile ozler. Kizimiz icin affet Bir daha uzmeyecegim seni bir kere sans ver dedi. Cok yalvardi. Ama tekrar bu konular açılıp duruyor. Ben unutamiyorum bana yaptiklarini.bugun de benimle niye evlendin diye sordum. Donakaldi. Siriklam asik oldugum icin dedi. Guzellligin boyun posun icin degil dedi. Bir insan niye evlenir birisiyle dedim herkes cok severek evlenmiyor dedim. Insan herseyi hissediyor. Nasil ki sen escort olayindan sonra benim senden sogudugumu hissediyorsan bende herseyi hissediyordm dedim. Biraz ayri kalalim dedim. Gitti. Bilmiyorum nereye kadar boyle gidecek
 
Sorun nerde, adam ne ara aldatmış ya da aldatmış mı anlamadım ben?

Konu sahibi dertsiz başınıza dert arıyorsunuz resmen.
 
Bütün konularınızı okudum. Bence eşiniz sizi sevmiyor. Boşanacak cesaretiniz yok, boşan desek ne fayda? Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim
 
4 ayda unutup unutmamaktan once adamin escorta gitmesi daha buyuk bir travma.
Yani escortu affettiyseniz bu konu uzerinde hic konusmamaniz gerekiyor.
Onu kabul eden bunu sorun olarak dahi dusunmez.
Bosanmayi dusunmuyorumda demissiniz siz evde duymadim gormedim bilmiyorumu oynayacaksiniz baska careniz yok.
Ne esinizin telefonunu karistirin, nede konusmalarini dinleyin sadece kendiniz uzulursunuz.
 
Eski konularin linkini verdim ordan okuyabilirsiniz
Escorta gitmedim diyor bir an nefsime uydum aradim ama gitmek oyle kolay degil diyor. Aslinda hiçbiri ni affetmedim. Sadece bir sureligine 3 maymunu oynadim bu kadar.
 
eşiniz sizi sevmiyor. muhtemelen de aldatmış.

boşanır mısınız bilmem. ama dünyada boşanan tek kadın siz olmayacaksınız, tek anası babası boşanmış çocuk da sizin kızınız olmayacak. kızım kime baba diuyecek dmeişsiniz, kızınız babasız mı? yine babasına baba diyecek. zaten eşiniz kızınıza çok düşkünse gelir görür, yokluğunu hissettirmez.

siz ne cesaretle bu adamla evlendiniz bilemiyorum.
 
ŞİMDİ OKUDUM ESKİ KONULARINIZI

EŞİNİZ TAKIM ELBİSE ALMAYA GİDECEĞİM DİYE ESCORT KIZLARA GİTMİŞ

DAHA NE YAPABİLİR Kİ?

ÜZÜLMEYİN VE KENDİNİZE YENİ BİR SAYFA AÇIN BENCE

ESKİ SEVGİLİSİNİ İNSAN UNUTABİLİR Mİ FALAN SAÇMALAMIŞ YANİ
 
Eski konularin linkini verdim ordan okuyabilirsiniz

Escorta gitmedim diyor bir an nefsime uydum aradim ama gitmek oyle kolay degil diyor. Aslinda hiçbiri ni affetmedim. Sadece bir sureligine 3 maymunu oynadim bu kadar.
Gitmek cok kolay ariyosun fiyatta anlasiyorsun adresi aliyorsun en gec yarim saat icinde ordasin.
Esinizin hareketleride cok supheli zaten illa gozunuzle gormeye gerek yok.
 
herkes neden boşan desin? şiddet varsa, aldatma varsa boşan denilir.. ilginçsiniz..
 
sizi sevmediğini aldattığını düşündüğünüz bir adam yüzünden bütün hayatınızı bu acabalarla şüphelerle geçirmek isteyip istemediğinize karar verin önce..
şimdi ki şüpheniz ilk sevgilisini unutamadığı yönünde peki yarın ? öbür gün ? 1 sene sonra ?
yeni şüphelere hazırlıklımısınız zira asla unutamayacaksınız escort olayını..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…