- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.742
- 198
- Konu Sahibi Just Happy
-
Ooo adam zaten engellemiş ne diye uğraşsın bu tür şeylerle. Bence kadın başka arkadaşını o adamın adı olarak kaydetsin bak bu ekran görüntüsünü arkadaşın attı desin.Adamla yapacak, başka arkadaşıyla değil.
iyi de erkekler -eskorta gidecek erkekler- genel olarak böyle konuşuyor ki"ısmarlayayım" mııı??? of ne iğrenç adammış midem bulandı. içki ısmarlıyor sanki. bu iğrenç kelimeyi kullanan kişi bence her türlü pisliği yapar. iftira da atar, yuva da yıkar. bir de kişiliksiz, bir tartışma yaşayınca hemen pislikleri ortaya döküyor. eşinizle kavga ettikleri iyi olmuş, bu tip, arkadaş diye yanında gezdirilmez zaten. elinizde sağlam kanıtlar olmadan sakın bir aksiyon almayın derim.
İyi de kadın hangi saatte aradıklarımı nereden bilecek ki? Yine adama ihtiyaç var. O olmadan bu olayı ortaya çıkaramaz.Ooo adam zaten engellemiş ne diye uğraşsın bu tür şeylerle. Bence kadın başka arkadaşını o adamın adı olarak kaydetsin bak bu ekran görüntüsünü arkadaşın attı desin.
içim içimi kemirerek yaşamak daha zor. eşim korkutmaz. öyle biri değil aralarında iletişim bittiyse öldürsen muhatap olmaz o kişiyle.Bana konu sahibi nedense hiçbir zaman doğruyu öğrenemeyecek gibi geliyor. Söylemeye niyeti olan adam söylerdi, kocası korkutmuş belli ki.
Bende böyle anladım da başka bir arkadaş farkli anlattı.Arkadaşım kavga eden arkadaş ne alaka yahu ,kadın kendi arkadaşından, ismi yazmayan 10 tane farzedelim numara arayıp ekran görüntüsü isteyecek ,arkadaşın attı diyecek bu olay ya
O zaman doğruluğu var bence. Yani ispiyonlama da karısı boşamasın demek istiyor kadın.annesi müdahale ediyor telefonda konuşurkende yuva yıkma falan diyordu arkadan.
İyi de biz nereden bilelim erkek muhabbetini?iyi de erkekler -eskorta gidecek erkekler- genel olarak böyle konuşuyor ki
hiç mi erkek muhabbetine denk gelmediniz?
ay çok pardon unutmuşum.
türkiye'de kimse eskorta gitmez
ülkemizdeki bilimum yerli yabancı eskort pyasaı tamamen uzaylılara hizmet ediyor.
hele kk kadınlarının kocaları-sevgilileri zinhar hiçbiri gitmez.
kemalim yapmaz.
ya bacım gitmiş adam işte, ya da en azından gidecek olmuş, nasip olmamış. daha neyin derdindesin?
Adam yaptıysa zaten telaşlanıp savunmaya falan geçer ,tek tek arama kaydının saatlerine bakmayacak kenardan kırpar onu da çok çok ,numaraları da bilmiyor Ya neticede en azından elinde kanıt olduğunu düşünürAy surekli ayni muhabbet donup duruyo ayni seyleri yazip duruyorum ben de, anlattim neden olmayacagini dusundugumu boyle bi seyin
Tamam da adam bu tür oyunlara niye girsin zaten olduğu gibi anlatmış bu tür olaylara girene kadar ben yüzleşmeye hazirim der. Adam kadının içine kurt düşürmüş engeli basmış gitmiş...İyi de kadın hangi saatte aradıklarımı nereden bilecek ki? Yine adama ihtiyaç var. O olmadan bu olayı ortaya çıkaramaz.
Ama bu senin dediğin olmaz, çünkü adamın hangi saatte hangi tarihte aradığını bilmiyor konu sahibi. Adamdan öğrenecek ki tarihi saati ona göre elle ayarlayacak.Arkadaşım kavga eden arkadaş ne alaka yahu ,kadın kendi arkadaşından, ismi yazmayan 10 tane farzedelim numara arayıp ekran görüntüsü isteyecek ,arkadaşın attı diyecek bu olay ya
Ee o zaman adam niye engellesin?içim içimi kemirerek yaşamak daha zor. eşim korkutmaz. öyle biri değil aralarında iletişim bittiyse öldürsen muhatap olmaz o kişiyle.
eşimle kavgalarından hemen sonra beni aradı hatta elim ayağım hala titriyor dedi. konuştuktan 10 dk sonra da engellediSize bir şey demiyorum, boşanmak isteseniz kanıt gerekiyor ama insanlar iftira atacaksa bulamadık o yüzden aldatamadı gibi bir ayrıntı vermeye çalışmaz. Buradaki yorumlardan fark etmişsinizdir,birçok kişi fiziksel bir şey olmadıysa affediyor.
Sonra ikinizi de engellemesi bir kızgınlıkla arayıp sonra pişman olduğunu gösteriyor. Eşinize sorduktan sonra mı engelledi?
Bakın çok basit böyle bi ekran görüntüsü aldı ya ,kenarda tarih yazıyor orayı da kırpacak sadece numaraları aradığı kısım gözükür olay bu Ya ne tarihi ne zamanı bu kadar detaylı hazırlamaya bile gerek yok yok hangi saatte aramış yok nerden bilsin gerek yok ki adamı ekran görüntüsü bile geldiğinde endişelenecekAma bu senin dediğin olmaz, çünkü adamın hangi saatte hangi tarihte aradığını bilmiyor konu sahibi. Adamdan öğrenecek ki tarihi saati ona göre elle ayarlayacak.
Kanıt olmadan yüzleşse ne olur ki?Tamam da adam bu tür oyunlara niye girsin zaten olduğu gibi anlatmış bu tür olaylara girene kadar ben yüzleşmeye hazirim der. Adam kadının içine kurt düşürmüş engeli basmış gitmiş...
Adam dürüst olmayabilir kabul lakin kadın bir şekilde anlar accessdenied.Kocasinin durust olacagina da inanmıyorum ki ben, evet ben yaptim demesi icin agir gerizekali olmasi lazim bence. Tabii evliligi devam etsin istiyosa.
önce okuduğunuzu bir anlayın. gitmez demedim. kanıtlara ulaşın, eğer kanıt varsa öyle hareket edin dedim. gözü kapalı güvenin de demedim. böyle bir muhabbete de evet denk gelmedim. erkek arkadaşlarım, akrabalarım vs. yapıyorlarsa da ben dahil olmadım,duymadım. duymama da gerek yok zaten. benim kocam gitmez de demiyorum. nerede öyle bir cümle kurmuşum acaba? herkes herşeyi yapabilir. ben olsam nasıl davranacağımı yazdım sadece. ne deseydim, karaktersiz bir adamın lafıyla yarın git dava aç mı? bu yazdıklarımdan başka anlamlar çıkarıp da niye bana saldırdınız onu hiç anlamadım zaten.iyi de erkekler -eskorta gidecek erkekler- genel olarak böyle konuşuyor ki
hiç mi erkek muhabbetine denk gelmediniz?
ay çok pardon unutmuşum.
türkiye'de kimse eskorta gitmez
ülkemizdeki bilimum yerli yabancı eskort pyasaı tamamen uzaylılara hizmet ediyor.
hele kk kadınlarının kocaları-sevgilileri zinhar hiçbiri gitmez.
kemalim yapmaz.
ya bacım gitmiş adam işte, ya da en azından gidecek olmuş, nasip olmamış. daha neyin derdindesin?
Bakın çok basit böyle bi ekran görüntüsü aldı ya ,kenarda tarih yazıyor orayı da kırpacak sadece numaraları aradığı kısım gözükür olay bu Ya ne tarihi ne zamanı bu kadar detaylı hazırlamaya bile gerek yok yok hangi saatte aramış yok nerden bilsin gerek yok ki adamı ekran görüntüsü bile geldiğinde endişelenecek
Ama kadın bak arkadaşın bana o gece eskortları aradığınızın kanıtını ekran resmini attı der sonrada ekran resmini gösterirse adam o an tarihe veya tel markasına bakar mı sizce. O panikle eli ayağına dolaşır çok zeki biri olsa bile aniden böyle bişey görünce beklemez böyle birşeyi bişeyler geveler durur konu sahibi de anlar kaç yıllık kocası yani...Kanıt olmadan yüzleşse ne olur ki?
Konu sahibi kocam zaten düşünmüştür planı diyor. Adam zeki diyor. Zeki olan bir adam rastgele saatte aranmış numaraları yemeeez. Hiç sanmıyorum. Her türlü bu adama ihtiyaç var, saati tarihi öğrenmesi lazım. Ayrıca adam arkadaşının kullandığı telefonu arama kısmını vs bilmez olur mu? Adamın kullandığı telefon atıyorum Samsung, gösterilen ekran görüntüsü Huawei telefondan çekilmiş. Yer mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?