Maddiye yormaz da değer olarak yorum yapabiliryani eşin bize almadık size niye alalım gibi bi iddia mı güdecek? eğer güdecekse zaten o eşten hayır gelmez. iki çikolatanın lafı olmaz. içinizden geliyosa slın.
Bir seyler ayarlamaya calisicam. HaklisinizNeden ayıp olsun ki ? Benim sana tavsiyem nereye gidersen git elin boş gitme.
Ilk kez yapacagim icin bocaladim galiba. Almam gerekiyormus evet. Kendimi kotu hissettim. Bebekle bir yere gidip alamiyorum. Esimin de isten gelince vakti olmuyor ama bir seyler ayarlamaya calisicam.Bence almalısınız, ilk defa gideceğiniz bir yere boş gitmek ayıp olur, ki çikolata bile az bence
Eşinizin tarafına da almalıydınız, ona da bir daha ki sefere alırsınız.
Haksızlık olmaz, tam tersi götürmemeniz ayıp bence
Ilk kez yapacagim icin bocaladim galiba. Almam gerekiyormus evet. Kendimi kotu hissettim. Bebekle bir yere gidip alamiyorum. Esimin de isten gelince vakti olmuyor ama bir seyler ayarlamaya calisicam.
Her gittigimiz derken yilda kac defa gidiyosunuz? Bayramdan bayrana gidiyosaniz almalisin bemceEsimin tarafi cok kalabalik. Almaya baslarsak sayamacagim kadar cok kisi var. Tabi ki hediye almak guzel bir sey. Ben de istiyorum. Ama her gittigimizde yapmali miyiz ve ne kadar masrafa girmeliyiz bilemiyorum?
Yaw bu kadar kucuk seyi kocan laf edecekse pehh etmeyeceksede abartiyosun benceAslinda gutmez ama benim icim rahat etmez. Haksizlik yapiyorum gibi geliyor
Evleneli 2 sene oluyor ve benim memleketime ilk kez gidicez. Babaannem koydeki yasli kadinlara hediyik ufak bir seyler almami soyledi. Ben de esimin memleketinde hic oyle bir sey almadigimizi soyledim. Bu sefer haksizlik olur gibi geldi. Benim yerime gofret cikolata gibi ufak seyler almis. Bos gitmeyelim diye. Simdi gidince esim gorucek. Ben almadim. Ayrica almamak ayip mi olur? Gidip alsam mi?
Kimseye hiç almayalım şeklinde düşünmüyorum. Bugüne kadar düşünmedim diye ilk kez kendi tarafımdan başlamak ayıp mı olur diye düşündüm sadece. Hediye aldım diye uykum kaçmaz merak etmeyin. Genel olarak hayatta haksızlığa çok karşıyım. Beni geren durum buydu. Ayrıca düşüncesizlik etmişim bugüne kadar. O konuda bir şeyler yapacağımı yazmıştım zaten. bu olaylar nasıl oluyor diye fikrinizi almak istedim. Ama bayağı aşağılık bir insan muamelesi gördüm.Çok küçük hesaplar yapıyorsunuz bu kadar olmaz cidden.
Hepsine 1 havlu 1 yazma alsanız ne kadar tutacak Allah aşkına? Bayram bayram mübarek gün yaşlı sevindirmek var siz hala ama esimin tarafına almadık.
Gercekten almayın bence maksimum 50 lira tutacak şeye bu kadar dusunuyorsaniz sizden hediye almak hayatta istemezdim. Geceleri uykunuz falan kaçar mazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?