napim bacım nasıl aşarım utanma olayını bilmemki fikir verin yaa
O tv izlerken giy geceliğini vs işte krem koku vs onları da sürün sonra hoppp salona istesen ilk zamanlar ışığı kapat kocacım ben geldim deee
Hızlı gir odaya utanıyosan zaten sonrası gelir
benimki bi hayli odun bazen gece yatarken giysem üşürsün canım diyo bana yaaaaaaO tv izlerken giy geceliğini vs işte krem koku vs onları da sürün sonra hoppp salona istesen ilk zamanlar ışığı kapat kocacım ben geldim deee
Hızlı gir odaya utanıyosan zaten sonrası gelir
güzel bir fikir tatlım birdde kendini içine en ahat giydigin gecelikle basa işe sonrası gelir :)
arkadasım tuttugu takım iç giyimini alabilrisin birde üstüne forma giy dedi tabi sadec forma lata birşey yok dedi benimki gibi fanatikler için iyi bir fikir gibi geldi bana sarıbeybi bu arada urfadaymııssın bende antepliyim
arkadasım tuttugu takım iç giyimini alabilrisin birde üstüne forma giy dedi tabi sadec forma lata birşey yok dedi benimki gibi fanatikler için iyi bir fikir gibi geldi bana sarıbeybi bu arada urfadaymııssın bende antepliyim
Forma iyi fikir yapasım geldi ama koca yok
Gaziantapte asker şmdi
evet benimki GS li gidim sarı kırmızı alayım bişiler.
evet tatlım urfalıyım hemşeriyiz kızz
:79:
baya yakınız kız.. gs li güzel işle sarı kırmızı birseyler al.. bide forma orjinal olmasına gerek yok :))) ben alıcam valla hatta işten cıktıktan sonra inerim carsıya.. urfaya cok geldim .. güzel urfa calısştıgımız hastaneler var orda .. antebe gelmişsindir sende :))
ayy canım benim üzülme gelince yaparsın kız sen nerdesin ki?
istanbul canımmm
Allah tez zamanda kavuştursun sana kocişini cnm
adamla aramız kötü bu aralar ama bana biraz ilgili olduğu anda yaparım bu süprizi.1 haftadır naneliydik dünden beri iyi gibi bakalım nolcek?valla bi kez gelebildim cnm ya.ne iş yapıyon antepte?
teşekkürler canım
ben mühendisim canım sen
tatlım ben antepteyim bak ben burdan kocana birseyler gönderirim senin için baklavaya ne dersin çiçek.. bak allah bir araya getirdi kız antepliyimmmm ::))))
geçen hafta gaziantepteydim eşimin yemin töreni vardı.
gerçekten çok güzel şehirmiş ahh bie ali nazikyedimm
çok saol canım sevgililler günü için kargo yapmayı düşünüyodum daha karar veremdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?