Eşe sürpriz yapmak

EEE arkadaşlar başka önerisi olan varmı ya banada lazım martın 16sında dogum günüsü var kocişin.Geçen yıl mektup yazdım ona sehbaya bıraktım zarfla pasta yaptırmıştım ikisini arkadaşım dogum yaptı ogün hastanedeydi yapamadım başka birşey...ben evde yoktum o mektubu okurken bana dediki sen beni bukadar sevmiyosunki mektupta farklı şeyler yazmışsın senin hislerin değil..sürpzlere alıştığı için begenmedi ..çünki onu bırakıp arkadaşıma gitmişim..bu sene telafisi olsun istiyorum..

eşinizin hobileri neler ona göre bişeyler düşünelim

Benimde çok şebekliklerim var ama asla karıştıramam cüzdanını çok tuhaf hissediyorum kendimi Babamın cebinide karıştıramazdım pantalonu yada ceketi götürürdüm o alırdı içinden kızım niye böyle yapıyorsun diye kızardı ama elimde değil kocamda kızıyo ama napıyım fıtratım böyle 2.5 yıllık evliyim bikere b,le para istemedim o bırakır oldumu komidine.bırakmayı unuttugu zaman ekmek filan alamam gelince o bakar yok alır..

sinirlenmedin mi yaa ben çok çabuk sinirleniyorum böyle davranınca
yani o öyle sorunca,ben de bak gün batımı işte filan diye olayı izah etmeye çalıştım,pek hayran kaldığı söylenmez hani...hadi kalk gidelim güneşine de başlıycam şimdi diye de söylendiğini duydum gibi..

yani o öyle sorunca,ben de bak gün batımı işte filan diye olayı izah etmeye çalıştım,pek hayran kaldığı söylenmez hani...hadi kalk gidelim güneşine de başlıycam şimdi diye de söylendiğini duydum gibi..

:60: :60: :60:....

flocke alemsin yani hee ama aynısı bende de var o yüzden dikkatimi çekti yazdıkların

Eşim namazında niyazında kendi halinde bir insan abartı olan hiç bişeyi sevmez Ben güzel giyinince sinir olur..sürekli plesteshınımız olsa oynardık diyo param olursa kendime uzaktan kumandalı orjinal arabalar varya hani birebir ondan alıcam filan diyo...Ama benim onları yapıcak param yok ikiside pahalı şeyler..daha nacizane şeyler tişhört kazak ayakkabı evde srpizler filan yaptım..

Ben yontuyorum yavaş yavaş bak görsen ONDAN GÜZEL AYNA OLUCAK BİLİYORUM BEN İÇİME DOGDU YONTULMANIN SONUCUNDA... :52:

Eşim namazında niyazında kendi halinde bir insan abartı olan hiç bişeyi sevmez Ben güzel giyinince sinir olur..sürekli plesteshınımız olsa oynardık diyo param olursa kendime uzaktan kumandalı orjinal arabalar varya hani birebir ondan alıcam filan diyo...Ama benim onları yapıcak param yok ikiside pahalı şeyler..daha nacizane şeyler tişhört kazak ayakkabı evde srpizler filan yaptım..
eşimden yola çıkarak şunu diyebilirim,genelde bizden farklı işe yarar şeyler hoşlarına gidiyor...yani hatırlanmaları ve hediye almaları elbette hoşlarına gidiyor ama,günlük hayatta işlerine yarayan şeylerden daha çok mutlu oluyorlar.mesela arabasınız varsa,araba için birşey alırsan ummadığın kadar mutlu olabiliyor.anlatabildim mi?bence bir gözlemle şimdi,en çok neyin yokluğuna söyleniyor...playstation hariç

Çok eğlenceli bir topik olmuş. :60:
Benim eşim hiç de yazılanlar gibi değil. Elinden geldiğince süpriz yapar...
Geçenlerde bana mikroskop aldı...:53::1::1::1:
ama gecelik konusunda aynı yazıldığı gibi:1::1:

Son düzenleme:
Çok eğlenceli bir topik olmuş. :60:
Benim eşim hiç de yazılanlar gibi değil. Elinden geldiğince süpriz yapar...
Geçenlerde baha mikroskop aldı...:53::1::1::1:
ama gecelik konusunda aynı yazıldığı gibi:1::1:

benim ki bugün benim ki egitimdeydi yüksek gerilim egitimi kendisini gittim aldım.. simdi geldik ewe duşa girdi :) sürpriz yapasım geldi ama bitmiş bizim kii.. egitim mahvetmiş.. bütün matematiksel işlemleri yol boyunca anlattı.. aracı kullanamıyordum kendisini dinleeken ben şimdi bu adama gecelik giysem ne kadar fark eder sizce :D:D:D: :60::60::60:

benim ki bugün benim ki egitimdeydi yüksek gerilim egitimi kendisini gittim aldım.. simdi geldik ewe duşa girdi :) sürpriz yapasım geldi ama bitmiş bizim kii.. egitim mahvetmiş.. bütün matematiksel işlemleri yol boyunca anlattı.. aracı kullanamıyordum kendisini dinleeken ben şimdi bu adama gecelik giysem ne kadar fark eder sizce :D:D:D: :60::60::60:

Bunlara habire çiçekli, uzun kollu, uzun bacaklı pijamaaa:52::52::52:

şimdi beyaz uzun bi tişörte ağır matematik işlemlerini bastırıp
gece tek bu tişörtü giyip, ders çalışmak ister misin diceksin
:23::23:
:1::1: bak o zaman nasıl fark ediyo

Son düzenleme:
şimdi beyaz uzun bi tişörte ağır matematik işlemlerini bastırıp
gece tek bu tişörtü giyip, ders çalışmak ister misin diceksin
:23::23:
:1::1: bak o zaman nasıl fark ediyo

süper ince içi gösteren beyaz bir tişörtüm war.. içine kırmızı giyeyim belli eder içinde.. ben matematik calıstırayım onu... :47::47: hahahahahh yasasın kırmızı beyaz :D:D::65::65: :60:

hiç söyleme ruhumuzda mı war ne :D:D:D::60::60::54: ben gideyim kızlar fırsat buldukca girerimm.. daha ders calısıcaz.. yüksek gerlim yeterlilik belgesi alıcaz herifle.. :D:D::27::27:

aman çarpılmayın şekerim, kendinize mukayyet olun:1::1:

Back
X