Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sürprizim hazırrrr harika olduu birazdan anlatıcam eklemeleriniz olursa söyleyinnnn![]()
Kızlar sürprizim hazırrrr harika olduu birazdan anlatıcam eklemeleriniz olursa söyleyinnnn![]()
evetttt başlıyorum ama okuduktan sonra eklemeler yapın kızlar kaçırdığım yerler olabilir
Öncelikle güzel bir otelde rezervasyon yaptırdım..eşim o gün 4 e kadar çalışıyo cumartesi olduğu için...Tabi kutlanacak gün pazartesi ama ben cumartesiye aldım kutlama günününeyse....O gün kıyafetlerimizi eşyalarımızı arabay doldurup otele gideceğim...o gelene kadar orada hazırlıklar yapacağım..Saat 3 e kadar onu hiç aramayacağım arasada açmayacağım merak etsin azıcık beni
sonra saat 3gibi(15 00) mesaj atacağım iş çıkısı falan otelin falan odasında bekliyor olacağım seni diye...arasada açmayacağım
sonra odayı romantik bi hale getirdikten sonra giyinip süslenip(kuaföre gideceğim)restauranta ineceğim...laptopuma video çekeceğim aşağıda restaurantta bekliyorum kocacım diye o odaya gelecek giyinip inecek aşağıya..ben romantik bir masada onu bekliyor olacağım
mum ışığı yemek pasta faslı olacak sonrada odamıza çıkıp romantik mum ısığında dans edeceğiz...Sonra hazırlanıp spa ve hamama ineceğiz...güzelce jakuzi keyfi ve hamamdan sonra odamıza cıkacağız...bu arada odadaki küvet dolmuş ve etrafı mumlarla kaplanmış olacak...hazırlanıp küvete çağıracağım onu ohhhh...Sonra gece bizim
![]()
gerçekten çok güzel düşünmüşsün ama telefonlara cvp vermeme olayı eşini kızdırmasın benmki otele beni kesmeye gelirdii![]()
evetttt başlıyorum ama okuduktan sonra eklemeler yapın kızlar kaçırdığım yerler olabilir
öncelikle güzel bir otelde rezervasyon yaptırdım..eşim o gün 4 e kadar çalışıyo cumartesi olduğu için...tabi kutlanacak gün pazartesi ama ben cumartesiye aldım kutlama günününeyse....o gün kıyafetlerimizi eşyalarımızı arabay doldurup otele gideceğim...o gelene kadar orada hazırlıklar yapacağım..saat 3 e kadar onu hiç aramayacağım arasada açmayacağım merak etsin azıcık beni
sonra saat 3gibi(15 00) mesaj atacağım iş çıkısı falan otelin falan odasında bekliyor olacağım seni diye...arasada açmayacağım
sonra odayı romantik bi hale getirdikten sonra giyinip süslenip(kuaföre gideceğim)restauranta ineceğim...laptopuma video çekeceğim aşağıda restaurantta bekliyorum kocacım diye o odaya gelecek giyinip inecek aşağıya..ben romantik bir masada onu bekliyor olacağım
mum ışığı yemek pasta faslı olacak sonrada odamıza çıkıp romantik mum ısığında dans edeceğiz...sonra hazırlanıp spa ve hamama ineceğiz...güzelce jakuzi keyfi ve hamamdan sonra odamıza cıkacağız...bu arada odadaki küvet dolmuş ve etrafı mumlarla kaplanmış olacak...hazırlanıp küvete çağıracağım onu ohhhh...sonra gece bizim
![]()
Yok kızlar alışkın kocam benim sürprizlere açıklayıcı mesaj atarım merak etmeyin....Örneğin kocacım san bi sürprizim var şuraya gelirmsin dersem kimseyi aramaz kızmazda anlar zaten bi halt yediğimi
ama sizler bana biraz eklemeler yapın yaaa daha neler yapabilirim
valla o geceye daha ne eklenir ki![]()
kelepçe alabilirsin bence adam iyice dumur olsun![]()
Zaten 14 şubat yaklaşıyo sonrada benim kocişin doğum günü geliyo bol bol yatatıcı fikirler olsun kafamızda![]()
Yanlıs mı ıfade ettım acaba?
Yanı evlılıgımızın 2. yılı doluyor.
Dogum gunu gıbı ıste, evlılıgımız 2. yasına gırıyor.
oooo o kadar sürpriz yaptımki ben eşim aşık banabende ona tabiki
inanıyorumki sevgi ve aşk böyle güçleniyooo
![]()
bence laptopa video cekme. görünür bir yere not yazsan daha iyi olur.evetttt başlıyorum ama okuduktan sonra eklemeler yapın kızlar kaçırdığım yerler olabilir
Öncelikle güzel bir otelde rezervasyon yaptırdım..eşim o gün 4 e kadar çalışıyo cumartesi olduğu için...Tabi kutlanacak gün pazartesi ama ben cumartesiye aldım kutlama günününeyse....O gün kıyafetlerimizi eşyalarımızı arabay doldurup otele gideceğim...o gelene kadar orada hazırlıklar yapacağım..Saat 3 e kadar onu hiç aramayacağım arasada açmayacağım merak etsin azıcık beni
mum ışığı yemek pasta faslı olacak sonrada odamıza çıkıp romantik mum ısığında dans edeceğiz...Sonra hazırlanıp spa ve hamama ineceğiz...güzelce jakuzi keyfi ve hamamdan sonra odamıza cıkacağız...bu arada odadaki küvet dolmuş ve etrafı mumlarla kaplanmış olacak...hazırlanıp küvete çağıracağım onu ohhhh...Sonra gece bizim
![]()
bana bol bol fikir verirsin dimi kız?
![]()