- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
Ben yontuyorum yavaş yavaş bak görsen ONDAN GÜZEL AYNA OLUCAK BİLİYORUM BEN İÇİME DOGDU YONTULMANIN SONUCUNDA...![]()
lütfen yontma taktikleri alabilirmiyim hahaha bana da lazım ama ben benmkini yola getiremiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yontuyorum yavaş yavaş bak görsen ONDAN GÜZEL AYNA OLUCAK BİLİYORUM BEN İÇİME DOGDU YONTULMANIN SONUCUNDA...![]()
lütfen yontma taktikleri alabilirmiyim hahaha bana da lazım ama ben benmkini yola getiremiyorum
Sanırım benim de tavsiyelere ihtiyacım var. Yaa odunum ben resmen. Kocam bana ne kadar güzel sözler söylerdi, cevap veremezdim. Bir gün cevap vereceğim tuttu. Onda da adama "Allah razı olsun" dedim. O günden beri güzel söz duymaz oldum. İntikam alır diye birşey de diyemiyorum. Off ya off...
Buradan ıyı fıkırler cıkıyor
Onumuzde uc ozel gun var, bana da fıkır veren cıkar umarım.
1. gun: aslında cok onemlı degıl ama yıne de ufak bır seyler yapmak ısterım 14 Şubat
2. gun: esımın dogum gunu 22 Mart
3. gun: 2. evlılık yıldonumumuz 12 Nısan
Vaktım epey var goruldugu gıbı, umarım bana da fıkır veren olacaktır aranızdan.
tatlım birbirinize şirin lakaplar takıyomusnuz..askı cok canlı tutuyoms uzun ilişkinin sırrıymışş.. bencede katılıyroum ben bu duruma.. ona sirin lakaplar tak sew.. küççük bire erkek cocuguymus gibi dawran :)
benim hep söylerim :)
sen ay ay sıraya dizmişsinimkanın ve fırsatın varsa eşini doğum gününde 2 günlük romantk tatile çıkarabilirsn ağva veyaa abant a
ben geçen sene eşimi ağvaya götürmştüm odamız şömine vardı
ve yine odanın içinde banyoda değil ama jakuzi vardı etrafında mumlar bol köpüklü
tavsiye ederimm
tatlım birbirinize şirin lakaplar takıyomusnuz..askı cok canlı tutuyoms uzun ilişkinin sırrıymışş.. bencede katılıyroum ben bu duruma.. ona sirin lakaplar tak sew.. küççük bire erkek cocuguymus gibi dawran :)
benim hep söylerim :)
Cok romantık olurdu dogrusu.
Ama zaman bakımından kısıtlıyız.
ıkımızde calısıyoruz ve ben henuz ıse basladıgım ıcın ızın alamam.
Gercı hafta sonu bır gecelıgıne de gıdılebılır.
Pekı malıyetı nedır bunun?
Fazla ucuk gıbı geldı bana, jakuzı fılan asar bızı![]()
yawrum yawrumm sen suraya bakD. cok zewklisin fıstıkımm.. cok güzel yer secmiş.. kaca katladın sen burda askı
![]()
![]()
tek gecelik gidebilirsin ağva otelleri diye gir netten çok seçenek var beğendğini arayıp öğrenebilirsin
resimlerini koyduğum yer 150tl di sanırım ama hafta içi fiyatı
daha uygun çok güzel yerlerde var
Şirin mi bilmem ama biz birbirimize "pisi" diye hitap ediyoruz. Kocam geceleri gizli gizli beni sever, uyansam da o anı bozmamak adına açmam gözümü. Her sabah işe gitmeden öpücüğüm vardır. Ama öyle çok özel bir şey yok. Adamın içini gıcıklayamıyorum ne yazık ki. Güzel olmadığım için değil, güzelim yarabbi şükür. Ama ne bileyim, çaktırmıyor sanırım.
Korktugum kadar degılmıs be!
Ben 1,500 vardır dıye dusunmustum.
Sımdı bır gecelıgı bıze tahmınen kaca mal olur?
aşkı katlayıp askere yolladımm![]()
aman aman anteplim gel yanıma dili datlummm![]()