• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esek gibi geleceksin diyen kaynana..

Çalışan bir bayanim. Yogun bi isim var hep kosuşturması var
Esimi arayip gorumcemin nisanina çağırıyor
Bu arada daha once kv ve gorumce yüzünden boşanma durumuna ggeldik.sonra geri cektik dilekceyi.
Ayri sehirde olmalarina ragmen bana yapmadiklarini birakmadilar.
Iftiralar arkamdan konusmalar.
Bigun bi dugun icin gittik bes haftalik hamileydim
Gorumcemden bir bardak su istedim getirmedi.
Bi tabak yemek istedim evde hicbisey yok dedi.
Tabi esimin yaninda abana melek gibi davraniyorlar ama esim yokken demedikleri laf kalmiyor.ilk aylardi esime soyledim inanmadi cok buyuk kavga cikti bebegimi kaybettim :((( Neyse
Gorumce nisanlaniyormus gitmek istemiyorum esime sen git dedim. Kv aramis esek gibi geleceksin digor.
Kaydettim telefona. Esime dinlettim. Ben boyle olduklarii dusunmuyordum art niyetli olduklarini dusunmuyordum dedi. Ne saniyordun bizi ayirmak tek dertleri dedim. Avuclarini yalarlar o zaman dedi..
Ben karismak istemiyodum daha da kotu olur diye dedi..
Ama bundan sonra kimse sana agzini acamaz dedi..
Iki yildir cok bunaldim kızlar .. gidersem tekrar yasadiklarim gelecek aklima bebegim gelecek:(
Gitmek istemiyorum esim tamam dedi ama ben bazen cok bunaliyorum omur boyu bunlarla mi ugrasacagim ya ben.. yazik degil mi bana.. bebegime.. :(
Ya esim taraf degistirirse ilerde..
Cok korkuyorum off..

Kayınvalidenin sözü ağır olmuş ama eşini yalnız bırakmamak için bence gitmelisin. En azından özel günler için düğün bayram cenaze vs gidip görünebilirsin.

Bwnde bu tereddutlerimi soyledim esime ya seni yine doldururlarsa dedim verdigi cevap :
Ben cocuk degilim. Ilk baslarda bilmiyordum boyle olduklarini
AMa artik sana inanieim onlara degil
BIdaha bisey derlerse sakin bisey deme onlara. Gel bana soyle
Agizlarina tukurucem onlarin dedi..:33:
Bebegimi hic sorma.. onlarin yuzunden. Bide diyorlar ki biz hamile oldugunu bilmiyoduk sebep biz degiliz. Deseydi baska turlu davranirdik...:43:

tükürsünde gelsin o zman:27:

herşeyede bi kılıf buluyolar. evlerden uzak...

bebek konusunda Rabbim dayanma gücü versin,
hayırlısıyla istediğiniz bir vakitte yeniden hamile kalıp anne olabilmenizi nasip etsin inşallah.

fakat ben şu noktayı anlamadım..

kayınvalide görümce konusunda epey dertlisiniz belli ki.
bebeğinizin de sorumluları olduğunu düşünüyorsunuz..

tüm bunlar yaşanırken eşiniz ne yapıyordu??
o günlerde sizin yanınızda olmadı mı ? o günden sonra sizin kalbinizde oluşan yara eşinizde oluşmadı mı?

gerçekten sebep olanlar kv ve görümce ise , eş bunun acısını hissetmedi mi??

eşek lafını küçümsemiyorum ama bebek olayı yanında devede kulak bana kalırsa..
tüm bunlar yaşanırken size inanmayan eş , bir ses kaydıyla mı kendine geldi.
ona da montaj demesi gerekirdi halbuki..

anlayamadım yani...
siz sebep olarak onları tutuyorsunuz, bunda bir şey yok.. ama size eşek demiş..
aaa çok büyük bir mesele.. bir daha asla bir şey diyemez size.. derse esşiniz tükürecek ağızlarına...

çok korkutucu :18:

bebek olayına siz gerçekten sorumlu mu arıyorsunuz, yoksa gerçekten onlar mı sorumlu?
buna bir karar verin..

çünkü bu bir kilit noktası.. ve eşiniz o konuda sizin yanınızda olamıyorsa kusura bakmayın da bir eşek dedi diye,
delirmesi, gerekirse ağızlarına tükürecek olması falan bana inandırıcı gelmez.

bebek konusunda Rabbim dayanma gücü versin,
hayırlısıyla istediğiniz bir vakitte yeniden hamile kalıp anne olabilmenizi nasip etsin inşallah.

fakat ben şu noktayı anlamadım..

kayınvalide görümce konusunda epey dertlisiniz belli ki.
bebeğinizin de sorumluları olduğunu düşünüyorsunuz..

tüm bunlar yaşanırken eşiniz ne yapıyordu??
o günlerde sizin yanınızda olmadı mı ? o günden sonra sizin kalbinizde oluşan yara eşinizde oluşmadı mı?

gerçekten sebep olanlar kv ve görümce ise , eş bunun acısını hissetmedi mi??

eşek lafını küçümsemiyorum ama bebek olayı yanında devede kulak bana kalırsa..
tüm bunlar yaşanırken size inanmayan eş , bir ses kaydıyla mı kendine geldi.
ona da montaj demesi gerekirdi halbuki..

anlayamadım yani...
siz sebep olarak onları tutuyorsunuz, bunda bir şey yok.. ama size eşek demiş..
aaa çok büyük bir mesele.. bir daha asla bir şey diyemez size.. derse esşiniz tükürecek ağızlarına...

çok korkutucu :18:

bebek olayına siz gerçekten sorumlu mu arıyorsunuz, yoksa gerçekten onlar mı sorumlu?
buna bir karar verin..

çünkü bu bir kilit noktası.. ve eşiniz o konuda sizin yanınızda olamıyorsa kusura bakmayın da bir eşek dedi diye,
delirmesi, gerekirse ağızlarına tükürecek olması falan bana inandırıcı gelmez.

Yanimda oldu tabiki.. gorumceye gitti konustu ama gorumce
Onuda karnindaki cocygu da istemiyorum bu evde al gotur diye bagirdi
O hırsla gorumceyi dövdü :(
Bende istemezdim böyle olmasini inanin..

Nasıl insanlar bunlar..Bende görümceyim yengemi çok severim..İnsanlarda bi geri kafalılık görmüşler hep kayınvalideyle görümce kötü olur diye en başta tanışırken bile aralarında negatif enerji oluşuyor..Ama canım beterin beteri vardır mesela benim babannem bizle yaşıyor.Yapmadığı kalmadı anneme kadının tüm ömrü gençliği mahvoldu şimdi şuraya yazsam seninkiler solda sıfır.Annemin bi arkadaşı var düşün o bile babannem hakkında diyoki 'tespihli şeytan Allah bunu yarattıysa şeytanı niye yaratmış şeytan hiç yoktan okuyup üfleyince gider bu yine duruyor' der :D düşün yani.Sen yine iyisin aynı evde yaşamıyosunuz eşin artık farketmiş nasıl insanlar olduklarını sana garantisinide vermiş bi daha bişey yapamazlar diye bunlarda geçer üzülme.

Yanimda oldu tabiki.. gorumceye gitti konustu ama gorumce
Onuda karnindaki cocygu da istemiyorum bu evde al gotur diye bagirdi
O hırsla gorumceyi dövdü :(
Bende istemezdim böyle olmasini inanin..

ee eşiniz hani onların art niyetli olduğunu bilmiyordu?
biliyor olmalı.. biliyor ki adam söylediklerine sinirlenip dövmüş..
he çok da iyi yapmış.. ellerine sağlık..

ama artık bu noktadan sonra hala nişanı var gidelim, düğünü var oynayalım
konusuna girebiliyorsanız demek ki ne yaparsa yapsın kardeşini en fazla döver..

halbuki görüşmemek daha doğru bir yaklaşım olurdu.
ya da görüşüp bundan sonraki mesafeyi iyi ayarlamak..

hadlerini bilememişler hala.

Arada ne yaşanmış olursa olsun iyi yada kötü '' eşşek gibi geliceksin'' lafının üzerine asla gitmezdim.

Canm kvnin hali cok vahim. Allah sana sabır versin. Senn yerine kendimi koyup düşününce ben mutlaka giderdim. Ama bir otel ayarlarim esimle beraber orda kalırım nisanada en güzel sekilde giyinirim kocamin koluna girerim gider orda otururum ama ne kvyle nede nisanla ilgilenirdim. Yani normalde yenge olarak düğün sahibi gibi kosturursun ya ha iste hayatta yapmm orda tanıdık sevdigiin birileri vardir onlarla takıl muhabbet et. Hatta eşini tembihle sen cok yalniz birakmasin orda:-D ne kadar mutlu oldugunu görsünler, onlarsizda ne kadarr iyi olduğunu görsünler.

yaşadığın şeyler kolay şeyler değil..
ama bence sakince hçbşy olmamış gibi gidip görünmelisin.
görev icabı.
kv'den ve yakın çevre bu durumu fırsat bilerek seni eşine karşı doldurabilir.
görümcen bunu senelerce yüzüne vurabilir.
yakın akrabalar filan ..
ne kadar haklı olsan da..
evlilik bir yerde bunu gerektirir diye düşünüyorum.
Eşin de arada kalmaz, sen çizgini bozmamış olursun.

mutluluğunuz bozulmasın.. :nazar:

nasıl bir konusmadır bu '' essek gibi geleceksin '' ..
ben olsamda gitmezdim ..
gitsende misafir gibi otur gel cnm ..
ailesi içinde asla kocandan ayrılma ..

Çalışan bir bayanim. Yogun bi isim var hep kosuşturması var
Esimi arayip gorumcemin nisanina çağırıyor
Bu arada daha once kv ve gorumce yüzünden boşanma durumuna ggeldik.sonra geri cektik dilekceyi.
Ayri sehirde olmalarina ragmen bana yapmadiklarini birakmadilar.
Iftiralar arkamdan konusmalar.
Bigun bi dugun icin gittik bes haftalik hamileydim
Gorumcemden bir bardak su istedim getirmedi.
Bi tabak yemek istedim evde hicbisey yok dedi.
Tabi esimin yaninda abana melek gibi davraniyorlar ama esim yokken demedikleri laf kalmiyor.ilk aylardi esime soyledim inanmadi cok buyuk kavga cikti bebegimi kaybettim :((( Neyse
Gorumce nisanlaniyormus gitmek istemiyorum esime sen git dedim. Kv aramis esek gibi geleceksin digor.
Kaydettim telefona. Esime dinlettim. Ben boyle olduklarii dusunmuyordum art niyetli olduklarini dusunmuyordum dedi. Ne saniyordun bizi ayirmak tek dertleri dedim. Avuclarini yalarlar o zaman dedi..
Ben karismak istemiyodum daha da kotu olur diye dedi..
Ama bundan sonra kimse sana agzini acamaz dedi..
Iki yildir cok bunaldim kızlar .. gidersem tekrar yasadiklarim gelecek aklima bebegim gelecek:(
Gitmek istemiyorum esim tamam dedi ama ben bazen cok bunaliyorum omur boyu bunlarla mi ugrasacagim ya ben.. yazik degil mi bana.. bebegime.. :(
Ya esim taraf degistirirse ilerde..
Cok korkuyorum off..
cnm birebir olmasada benzer durumlar yaşamışız bende bebeğimi kaybettim malum sebep gerçi rızkıda yokmuş o da sebep olmuş ama üzerinden 2,5 yıl geçti,içim hiç doğrulmadı birde tuttu kanamam olunca adetsindir dedi yani delirtti beni ilk 1 sene eşimle boşanma derecesine kadar gettirtti bii tabi aşikar bişey değil alttan alttan şimdi aştık o sorunları kocam hiç laf ettirmiyor çünkü annesiniş tanıdı çok fazla yüzüne vurma ama bilmesi çok iyi olmuş...nişana gelince hiçbir fırsatı kaçırmazlar böyleleri ben olsam sırf eşim o ortamda benim varlığımı hissetsin diye yine giderim....

bence eşinize sen istersen senin için gelirim diyin , aranız iyi olsun. daha da güçlenin. benim başımdada kaynana ve görümce ikiyüzlülüğü var daha nişanlıyım ama yaşamadığım kalmadı, cok sevindim telefon konuşasını dinlemesine. burunlarından gelir işte kötülükler bir gün. kimsenin yanına kalmıyor

Bebeğinizi kaybetmeniz yaşadığınız sorun dan da olmayabilir, su ve yemek isteyecek kadar hamileliğiniz rahatsızlık içinde geçiyormuş demek ki. ha rahatsızlıktan değilde öylesine su ve yemek istemişseniz görümcenizden, haklı size sarmakta ... Kayınvalidenizin söylediği lafa gelince sadece o laf bile gitmemem sebebidir zannımca.

Son düzenleme:
O nişana gitme. Neden gelmedi denirse de eşek olmadığı için cevabı alsın KV. Yahu bu nasıl insanlık, nasıl büyüklük.
Evlendiğim günden beri dua ederim "Allahım eğer bir gün bende böyle bir kız evladının ahını alacaksam, arkamdan bunca konuşturacaksam bana erkek evlat nasip etme" diye.
Ya madem bizimle uğraşacaksınız evlendirmeyin sevgili oğullarınızı. Kimse kimsenin kapısında yatmıyor illa beni alın oğlunuza die...

Bu söz üzerine gidilmez ama ben başka bişey sorucam niye suyunu kendin almıyorsun yemeğini ayağına neden istiyorsun niye kendin yapmıyorsun hamileyimde hamileyim her türlü simariklik hakkım diyen tipler gibi..gorumcende bir suç göremedim ben..

Back
X