- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Sekerkizads
-
Kendine tutucu ol kardeşini rahat bırak herkesin hayatı kendine. Kendi hayatını kendine sorun et.Tutucu bi insanim boyle seylere karsiyim o zamanlar yasim kucuktu derinden etkiledi beni
Çoğu yerde demişimdir ben kan bağına inanmam en güzel örneği bu işte insan nasıl bir psikolojiye sahip olur ki bunları zihninde canlandırsın çözemiyorumKardeşinin mutluluğunu kıskandığı için hasetlenmis sanki. Çok kötü insanlar var şu hayatta. Kardesin bile mutlulugunda gözü. İyi bir ailesi varmış kardeşinin geçmişte intihar etmiş biri için hele ki kan bagi olan 1. Derece yakını nasıl böyle düşünebiliyor hayret ediyorm
Umarım gidip de eniştesine anlatmak gibi bir şey yapmaz. Nedense aklıma bu ihtimal geldi.Kardeşinin mutluluğunu kıskandığı için hasetlenmis sanki. Çok kötü insanlar var şu hayatta. Kardesin bile mutlulugunda gözü. İyi bir ailesi varmış kardeşinin geçmişte intihar etmiş biri için hele ki kan bagi olan 1. Derece yakını nasıl böyle düşünebiliyor hayret ediyorm
Anlatir anlatır hatta herkese anlatirUmarım gidip de eniştesine anlatmak gibi bir şey yapmaz. Nedense aklıma bu ihtimal geldi.
Tutucu bi insanim boyle seylere karsiyim o zamanlar yasim kucuktu derinden etkiledi beni
M MrsDelfino bu konuyu görmediysen koş hemen tam senlik konu açmışlarTutucu bi insanim boyle seylere karsiyim o zamanlar yasim kucuktu derinden etkiledi beni
M MrsDelfino bu konuyu görmediysen koş hemen tam senlik konu açmışlar
@Karamellasepeti özür dilerim tekrardan anlaşamamışızNe alakası var benimle? Ne demek istiyorsunuz?
Noluyoruz dedim bir an , ben özür dilerim asıl@Karamellasepeti özür dilerim tekrardan anlaşamamışızMaçım bitain daha detaylı ilgileneceğim konuyla, o zamana kapatılmazsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?