Kafanda öyle bi yerdeki cinsellik. Çok ilginç geliyor sana nasıl yaşıyor ya nasıl birlikte olur vs. Bu düşüncede ki insanlar mesela bana.cok ilginç gelir bi hayatına dönüp baksan ahlaki bulamayacağın bir sürü sey yapıyordur ama o kafayı cinselliğe taktiği icin kendi ahlaksızlığını göremez
Kusura bakmayın hanımefendi ama siz cinsellik tabusu ile yetistirildiginiz için bu size ilginç ve aşırı uç bir durum gibi geliyor halbuki cinsellik için tek bir doğru yoktur cinsellik insanın temel ihtiyaçlarından biridir ve bunu ne zaman kimle ne şartlarda ihtiyacınızı karsiyalacaginin bellli bir kıstası yoktur. Cinsellik yemek uyumak su içmek gibi temel bir ihtiyaçtır. Biraz gözünüzü acında kendinize bakın. Başınızı yastığa koydugunuz da bugün niye dedikodu yaptım nasıl yaparım bugün nasıl hak yedim nasıl yerim, bugün dışarda ac susuz insanlar hayvnalr varken nasıl onlar için hiç birşey yapmadım diyip kafayı yiyin mesela. Kendi ahlak yargılarınızla başkalarının cinsel hayatlarının derdine düşmeyin. Asıl böyle cinselligi tabu olarak yaşayanların ciddi derecede bastırdıkları bir cinsel durtuleri var. Allah ıslah etsin.