ESENLER MEDİPOL HASTANESi

gribeyaz

MinnoşuM <sümeyye sena>
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
928
41
73
Bu hastaneye giden ya da bilen varmi arkadaslar. Eşime mesaj gelmis . ameliyathane ve doğumhanelerimizle hizmetinizdeyiz.tüm branşlarda sgk fark ücreti alinmiyormus.

Medipol üniversitesi esenler saglik uygulama ve araştırma hastanesi.. Yok mu arkadaşlar bilen duyan özellikle kadim doğum ve doğum hakkında bilgisi olan

bende dün gittim canım. gebelik boyunca muayene ücreti alınmıyormuş. doğum içinde 350 tl dediler. çok güzel bi hastane çok ilgileniyorlar. bugün için randevu aldım.

bende dün gittim canım. gebelik boyunca muayene ücreti alınmıyormuş. doğum içinde 350 tl dediler. çok güzel bi hastane çok ilgileniyorlar. bugün için randevu aldım.

Ay cevap verdiğin için cok tesekkur ederim. Doğuma mesai disinda kendi doktorun geliyormuymus. Hangi doktora gittin beni bilgilendirmeye devam edebilirsin :)
İki hafta sonraki kontrolume oraya gitmeyi düşünüyorum.

Bende medipole gidiyorum hastane cok temiz ve kalabalik degil ayrica inanilmaz ucuz ben orda dogum yapmak istiyorum orda iki doktora muayene oldum ama ikisinide cok begenmedim bana cok ilgisiz geldiler bu ilk gebeligim ve biraz evhamim acaba mepipol de onereceginiz doktor varmi varsa lutfen bilgilendirirmisiniz

Hangi doktorlara gittiniz acaba? Bende cumartesi gününe dilek kaya ya randevu aldim bakalim nasil bir doktor..

Merhaba bende 36. Haftamdayim. Medipolde dogum yspicam kismet olursa fiyatlarda gayet uygun normal 350 sezeryan 700 tl. Doktorum fatma hanim gayet ilgili bir doktor tavsiye ederim.:))

Kızlar bu Bahsettiğiniz Esenler medipol bağcılar da ki medipol mü?

Bagcilardaki mega medipol esenlerdeki universite arastrma hastanesi esenler kultur merkezinin karsisinda

BOTE="gribeyaz, post: 38115728, member: 376402"]Hangi doktorlara gittiniz acaba? Bende cumartesi gününe dilek kaya ya randevu aldim bakalim nasil bir doktor..[/QUOTE]
Brn.
Ben fatma hanima gittim ve ondan hic memnun kalmadim bildigin azarliyor insani simdide elif hanima gidiyorum ama dilek hanimi hic bilmiyorum.

BOTE="gribeyaz, post: 38115728, member: 376402"]Hangi doktorlara gittiniz acaba? Bende cumartesi gününe dilek kaya ya randevu aldim bakalim nasil bir doktor..
Brn.
Ben fatma hanima gittim ve ondan hic memnun kalmadim bildigin azarliyor insani simdide elif hanima gidiyorum ama dilek hanimi hic bilmiyorum.[/QUOTE]

açıldığından beri bende o hastaneyi takip ediyorum. gerçektende ilgi ve alaka çok güzel. evet sigortası olanlardan muayene ücreti alınmıyor ve doğum ücretleri çok uygun.odalar ve doğumhanenin tek kişilik olması çok hoşuma gitti.kadın doğum doktorları da çok iyi memnun kaldım. ilgi çok fazla.

Merhabalar;
Esenler Medipol Üniversitesi Sağlık Uygulama Araştırma Merkezi Esenler Hastanesi 'nin Gebe Danışmanıyım.
Yazışmalarınızı okudum ve aklınızdaki soru işaretlerini bir nebze olsun cevaplamak istedim.
Kadın Doğum Polikliniğinde bütün hekimlerimiz bayan, doğumhane ve travay ( sancı odası ) odaları tek kişiliktir.
Dallarında uzman hekim ve ebelerle çalışmaktayız.Daha detaylı bilgiler için hastanemize gelip benimle irtibata geçebilirsiniz.
Sağlıklı günler dilerim.

Merhaba Arkadaşlar;
Bende Esenler Medipol Fatma Hanıma gittim .Ama hiç memnun kalmadım tavırlarından azarlar gibi.
Şimdi Dilek Hanım'a gidiyorum daha iyi ama emin değilim. Elif Hnm ve Ayten Hnm varmış onlarıda gormek istiyorum .
Onlara ilgili yorumarı da gittikten sonra yazacağım.
Saygılar.

kızlar bende daha önce gittim ama hastane tam bi keşmekeş çok kalabalık.ilk gittiğimde saat 11 e randevu aldım taa 2 hafta sonrasına randevu verdiler muayene gününe 1 gün kala doktorun doğumda olacağını saat 1 e alabilir miyiz diye sordular bende tamam olsun dedim. oraya gittim 12.45 de hastanedeydim insanlar doktorun kapısına yığılmış bekle allah bekle tam 3 saat 15 dakika beklemeden sonra muayene olabildim. hastane temiz doktor çok iyi ama çok kalabalık devlet hastanesi gibi benim kalabalıktan gözüm korktu o yüzden oraya devam etmeyi düşünmüyorum. doktorum nagehan hanımdı bu arada.

Merhaba ,
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederiz. Dediğiniz gibi hastane yeni de olduğu için temiz ve güzel. Bizim sorunumuz ilk aşamada doktorlar . Özellikle ilk anne olacak adaylar için bu daha da önemli .Tecrübe olmadığından doktordan beklentilerimizde haliyle biraz oluyor .Özellikle manevi olarak . Elbette doktorlarınız Uzman doktorlar lakin bize karşı tutum ve davranışları da bizim için çok önemli. Fatma Hanım gibi azarlayan doktorolur ise hastane nekadar temiz düzgün olursa olsun kim neden gitmek istesin ...

Siz Medipol mega hastanesine gidiyorsunuz. Maalesef nagihan hn çok yoğun bir doktor. Bu baslik eserlerdeki hastane için.

Merhaba
İlk dogumumu Medipol megada yaptim. Çok büyük bir problem yasamadim ama ufak tefek skntilar oldu. İnsallah bu doğumu esenler medipolde düşünüyorum.
Doktorlariniz gece kendi hastalarinin dogumuna geliyormu?
Gece kaç doktor nöbetçi oluyor?

Detaylı bilgi için yüzyüze yada telefon ile iletişime geçebilirsiniz.
Tel : 0212 440 10 00 Dahili 1224

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…