bende dün gittim canım. gebelik boyunca muayene ücreti alınmıyormuş. doğum içinde 350 tl dediler. çok güzel bi hastane çok ilgileniyorlar. bugün için randevu aldım.
Bende medipole gidiyorum hastane cok temiz ve kalabalik degil ayrica inanilmaz ucuz ben orda dogum yapmak istiyorum orda iki doktora muayene oldum ama ikisinide cok begenmedim bana cok ilgisiz geldiler bu ilk gebeligim ve biraz evhamim acaba mepipol de onereceginiz doktor varmi varsa lutfen bilgilendirirmisiniz
Brn.BOTE="gribeyaz, post: 38115728, member: 376402"]Hangi doktorlara gittiniz acaba? Bende cumartesi gününe dilek kaya ya randevu aldim bakalim nasil bir doktor..
Merhabalar;
Esenler Medipol Üniversitesi Sağlık Uygulama Araştırma Merkezi Esenler Hastanesi 'nin Gebe Danışmanıyım.
Yazışmalarınızı okudum ve aklınızdaki soru işaretlerini bir nebze olsun cevaplamak istedim.
Kadın Doğum Polikliniğinde bütün hekimlerimiz bayan, doğumhane ve travay ( sancı odası ) odaları tek kişiliktir.
Dallarında uzman hekim ve ebelerle çalışmaktayız.Daha detaylı bilgiler için hastanemize gelip benimle irtibata geçebilirsiniz.
Sağlıklı günler dilerim.
kızlar bende daha önce gittim ama hastane tam bi keşmekeş çok kalabalık.ilk gittiğimde saat 11 e randevu aldım taa 2 hafta sonrasına randevu verdiler muayene gününe 1 gün kala doktorun doğumda olacağını saat 1 e alabilir miyiz diye sordular bende tamam olsun dedim. oraya gittim 12.45 de hastanedeydim insanlar doktorun kapısına yığılmış bekle allah bekle tam 3 saat 15 dakika beklemeden sonra muayene olabildim. hastane temiz doktor çok iyi ama çok kalabalık devlet hastanesi gibi benim kalabalıktan gözüm korktu o yüzden oraya devam etmeyi düşünmüyorum. doktorum nagehan hanımdı bu arada.
Merhabalar;
Esenler Medipol Üniversitesi Sağlık Uygulama Araştırma Merkezi Esenler Hastanesi 'nin Gebe Danışmanıyım.
Yazışmalarınızı okudum ve aklınızdaki soru işaretlerini bir nebze olsun cevaplamak istedim.
Kadın Doğum Polikliniğinde bütün hekimlerimiz bayan, doğumhane ve travay ( sancı odası ) odaları tek kişiliktir.
Dallarında uzman hekim ve ebelerle çalışmaktayız.Daha detaylı bilgiler için hastanemize gelip benimle irtibata geçebilirsiniz.
Sağlıklı günler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?