ESENLER MEDİPOL HASTANESi

merhaba kızlar bnde bu hafta gıttım medıpole fatma hanma muayene oldum kendısı guler yuzlu ve gayet ılgılenen bı doktor kendısını cok sevdım acıkcası hastane cok temız gayet sakın ve bana en cazıp gelen noltası sancı odalarınn tek kısılık olması ve dogumhanede calısan doktor hemsıre ve ebeler bayandn olusuyor gıdıp gormenızı tavsıye ederım sadece ulasım acısından bıraz skıntı yasadım onun dısında herseyden memnundum

Merhabalar,

Ben iki ay önce esenler medipolde epidural sezeryan doğum yaptım. Dr um Fatma hanimdi. Hastaneden de doktor ve diğer çalışanlardan da coook memnun kaldim. Fatma hanim çok ilgili bir doktor. Sansima doğuma gittiğim gün kendisi nobetciydi. Odalar tek kişilik gayet ferah. Bebekle de ihtiyac duydugumuzda gayet güzel ilgileniyorlardı. Ben çok memnun kaldım.☺

. Iyi buna sevindim cunku benim doktorum dilek hanim ve benim dogumumun zamani yurt disinda olacakms. Cok memnun kalmistim ama boyle bir talihsizlik oldu. Bakalim kime denk gelecegiz dogumda

. Iyi buna sevindim cunku benim doktorum dilek hanim ve benim dogumumun zamani yurt disinda olacakms. Cok memnun kalmistim ama boyle bir talihsizlik oldu. Bakalim kime denk gelecegiz dogumda
Benimde ilk basta dilek hn. di doktorum. Yıllık izne ayrıldığı için Fatma hn. a gitmeye başlamıştım. Sansima doğum yaptığım gün kendisi nobetciydi. Hastanede çalışan herkes çok ilgili. Umarım sende memnun kalirsin.☺

. Amin cnm bnm insallah kime denk gelirsem umarim iyi gecer:) allah bagislasin senin cocugunuda

bende bağcılar medipole gidiyorum duygu ışıl gencere şimdilik memnunum ama doğum fiyatları pahalı evet. bende hastaneden çıkarken normal doğum ücreti haricinde fiyat çıkarmalarından korkuyorum. esenler medipole gitmek istiyorum ama onda da kararsızım napıcam bilmiyorum. açıkçası 500 tl lik doğum için 1000 tl vermek mantıklı gelmiyor ama

Sen bilirsin tabiki bende esenlere giderken tereddutluydum. Ama çok memnun kaldım yine olsa yine orda yapardım dogumumu.☺

. Ilgi alaka cok daha iyi emin ol bundan. Ben cok memnunum. Mega medipolde soru sormadan cevap alamiyodum. Esenlerde doktor acikca kendi anlatiyor. Dogumda eminim iyi olacak

dilek hanıma gidiyorum.Çok iyi bir doktor tavsiye eder,im

teşekkür ederim almira22

en kısa zamanda dilek hanıma randevu alıp gidicem. umarım memnun kalırım bende. umarım kolay bir doğum geçirir hayırlısıyla bebeğini kucagına alırsın.

teşekkür ederim almira22

en kısa zamanda dilek hanıma randevu alıp gidicem. umarım memnun kalırım bende. umarım kolay bir doğum geçirir hayırlısıyla bebeğini kucagına alırsın.
sagol canim benim ins seninde istedgin gibi olur. Yalniz dilek hanim 10 undan sonra yurt disina cikicakmis bnmde dogumum 15 son gun gozukuyor. Daha once dogmazsa dogumumu onda yapamicam. Umarim sende burda olur

ben henüz gidemedim bu ayın 5 inde salı günü kendi doktoruma randevum var ama ilk fırsatta gitmek istiyorum.

Bende dilek hanima gidiyorum memnunum ama yurtdisina cikicak.
25 mayis da geri doncek.
Ins ozamana kadar dogurmam :)

Simdilik haftalik kontrol icin hangidoktor onerirsiniz ? Dilek hanim haric baska hic bi doktora gitmedm orda.

Bende dilek hanima gidiyorum memnunum ama yurtdisina cikicak.
25 mayis da geri doncek.
Ins ozamana kadar dogurmam :)

Simdilik haftalik kontrol icin hangidoktor onerirsiniz ? Dilek hanim haric baska hic bi doktora gitmedm orda.

ne zaman gidicek ?

Galiba 10 mayis dan sonra dedi yanlis anlamadiysam.

Internet sitesi de yok
Hangi doktorlar var hangileri iyi nerden bilicem ben ya

merhaba
sık sık olmasada foruma girip yorumlarınızı okuyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş. dün bu başlık altındaki yazdıklarınız beni yönlendirdi ve bugün medipol esenleri aradım dilek hanıma randevu almak için. ama gerçekten yoğun bi dr ki randevu yoktu bu cumartesiye. sonrada izne ayrılıyormuş 25 mayısa kadar. bana hazel çağın kuzey'e verdiler. şuan 10. haftamdayım. ikidir medipol megaya gittim. burası evime daha yakın diye ilgimi çekti. dr. hazel çağın kuzey'e giden var mı? memnuniyet nasıl acaba merak ettim. en kötü cumartesi günü deneyip göreceğim :)

selam,

bende şimdi görüştüm hastaneyle. 26 mayısa dilek hanıma randevu aldım. bakalım ne olacak. bende medipol mega ya gidiyorum. yarın 3. kontrol için gideceğim. sonrasında bu hastaneyi denemek istiyorum. daha önce arayıp her iki hastaneden de fiyat aldım.

mega medipol
normal doğum: 980
sezeryan 1900
kendi doktorun girerse doğuma: 600 tl ayrıca

esenler medipol
normal 480
sezeryan 900 ( küsür ama ne kadar unuttum :)
kendi doktorun girerse 350 tl ama bazı doktorlar gelmiyolarmış şansına gittiğinde hangi doktor olursa.

bu fiyatlara ilk muayneler topuk kanı oda ücreti kapı süsü ve nohusa şerbeti dahil. her iki hastanede de

ayrıca şuan ikili tarama testi yaptırmamız gerekicek. megada 500 tl olduğunu duydum fiyatlar uçuk

arada yarı yarıya fark var. her ikiside üniversite hastanesi diye geçiyor. esenler medipole aradığımda bu fiyat farkı neden diye sordum yeni hastaneyiz kampanya gibi düşünün filan dediler.

umarım memnun kalırızda esenler medipole devam ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…