. Iyi buna sevindim cunku benim doktorum dilek hanim ve benim dogumumun zamani yurt disinda olacakms. Cok memnun kalmistim ama boyle bir talihsizlik oldu. Bakalim kime denk gelecegiz dogumdaMerhabalar,
Ben iki ay önce esenler medipolde epidural sezeryan doğum yaptım. Dr um Fatma hanimdi. Hastaneden de doktor ve diğer çalışanlardan da coook memnun kaldim. Fatma hanim çok ilgili bir doktor. Sansima doğuma gittiğim gün kendisi nobetciydi. Odalar tek kişilik gayet ferah. Bebekle de ihtiyac duydugumuzda gayet güzel ilgileniyorlardı. Ben çok memnun kaldım.☺
Benimde ilk basta dilek hn. di doktorum. Yıllık izne ayrıldığı için Fatma hn. a gitmeye başlamıştım. Sansima doğum yaptığım gün kendisi nobetciydi. Hastanede çalışan herkes çok ilgili. Umarım sende memnun kalirsin.☺. Iyi buna sevindim cunku benim doktorum dilek hanim ve benim dogumumun zamani yurt disinda olacakms. Cok memnun kalmistim ama boyle bir talihsizlik oldu. Bakalim kime denk gelecegiz dogumda
. Amin cnm bnm insallah kime denk gelirsem umarim iyi gecer:) allah bagislasin senin cocugunudaBenimde ilk basta dilek hn. di doktorum. Yıllık izne ayrıldığı için Fatma hn. a gitmeye başlamıştım. Sansima doğum yaptığım gün kendisi nobetciydi. Hastanede çalışan herkes çok ilgili. Umarım sende memnun kalirsin.☺
Merhabalar,
Ben iki ay önce esenler medipolde epidural sezeryan doğum yaptım. Dr um Fatma hanimdi. Hastaneden de doktor ve diğer çalışanlardan da coook memnun kaldim. Fatma hanim çok ilgili bir doktor. Sansima doğuma gittiğim gün kendisi nobetciydi. Odalar tek kişilik gayet ferah. Bebekle de ihtiyac duydugumuzda gayet güzel ilgileniyorlardı. Ben çok memnun kaldım.☺
Amin canım cumlemizinkini cok teşekkürler ☺İnsallah sende hayirlisiyla sağlıkla alırsın bebisini kucağına ☺☺. Amin cnm bnm insallah kime denk gelirsem umarim iyi gecer:) allah bagislasin senin cocugunuda
Sen bilirsin tabiki bende esenlere giderken tereddutluydum. Ama çok memnun kaldım yine olsa yine orda yapardım dogumumu.☺bende bağcılar medipole gidiyorum duygu ışıl gencere şimdilik memnunum ama doğum fiyatları pahalı evet. bende hastaneden çıkarken normal doğum ücreti haricinde fiyat çıkarmalarından korkuyorum. esenler medipole gitmek istiyorum ama onda da kararsızım napıcam bilmiyorum. açıkçası 500 tl lik doğum için 1000 tl vermek mantıklı gelmiyor ama
. Ilgi alaka cok daha iyi emin ol bundan. Ben cok memnunum. Mega medipolde soru sormadan cevap alamiyodum. Esenlerde doktor acikca kendi anlatiyor. Dogumda eminim iyi olacakbende bağcılar medipole gidiyorum duygu ışıl gencere şimdilik memnunum ama doğum fiyatları pahalı evet. bende hastaneden çıkarken normal doğum ücreti haricinde fiyat çıkarmalarından korkuyorum. esenler medipole gitmek istiyorum ama onda da kararsızım napıcam bilmiyorum. açıkçası 500 tl lik doğum için 1000 tl vermek mantıklı gelmiyor ama
. Ilgi alaka cok daha iyi emin ol bundan. Ben cok memnunum. Mega medipolde soru sormadan cevap alamiyodum. Esenlerde doktor acikca kendi anlatiyor. Dogumda eminim iyi olacak
sen hangi doktora gidiyorsun ?
dilek hanıma gidiyorum.Çok iyi bir doktor tavsiye eder,im
sagol canim benim ins seninde istedgin gibi olur. Yalniz dilek hanim 10 undan sonra yurt disina cikicakmisteşekkür ederim almira22
en kısa zamanda dilek hanıma randevu alıp gidicem. umarım memnun kalırım bende. umarım kolay bir doğum geçirir hayırlısıyla bebeğini kucagına alırsın.
Bende dilek hanima gidiyorum memnunum ama yurtdisina cikicak.
25 mayis da geri doncek.
Ins ozamana kadar dogurmam :)
Simdilik haftalik kontrol icin hangidoktor onerirsiniz ? Dilek hanim haric baska hic bi doktora gitmedm orda.
merhaba
sık sık olmasada foruma girip yorumlarınızı okuyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş. dün bu başlık altındaki yazdıklarınız beni yönlendirdi ve bugün medipol esenleri aradım dilek hanıma randevu almak için. ama gerçekten yoğun bi dr ki randevu yoktu bu cumartesiye. sonrada izne ayrılıyormuş 25 mayısa kadar. bana hazel çağın kuzey'e verdiler. şuan 10. haftamdayım. ikidir medipol megaya gittim. burası evime daha yakın diye ilgimi çekti. dr. hazel çağın kuzey'e giden var mı? memnuniyet nasıl acaba merak ettim. en kötü cumartesi günü deneyip göreceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?