25 gün dldU dogum yapalı ebeler ve hemşireler harika ve gayet temiz çok seçici herşeye kulp bulan biri olarak cok memnun kaldık. Sadece camsız odaları kötü ondada söyleyince ilk müsait durumda odanızı değiştiriyorlarFatma hanıma giden var mı acaba ? Ebeler hakkında yorum yapar mısınız doğuma hazırlıkta neler yapıyorlar? Ve son olarak hastane temiz mi ?
MERHABA bende bu hafta ilk kez kendisine gidicem inşallah 22 haftalık gebeyim memmunmusunuz acaba birde siyah beyaz mı gösteriyo renklide gösteriyo mu acabaMerhabalar. Evet ben henüz 18 haftaligim. Hala esenler medipoldeyim. Sehruz Soysal var ona gdyorm cok da memnunum. Tecrübeli ve cok tatli dilli. Yeternce de tatmn edici cevaplar veriyor.
Mrhabalar yeni gördüm kusura bakmayn. Doktorun ultrason cihazi siyah beyaz ancak 22.hftada renkli ultrason icin baska yere yonlendryor. Ek ücret tabi. Ben 36.haftamdayim hala kendisinden cok memnunum :)MERHABA bende bu hafta ilk kez kendisine gidicem inşallah 22 haftalık gebeyim memmunmusunuz acaba birde siyah beyaz mı gösteriyo renklide gösteriyo mu acaba
Ben burcu boydan diye buldum bugün ama gitmedim 3 aydan sonra gitmeyi düşünüyorum onaMeraba kızlar esenler medipol hastanesinde çok çok iyi bildiğiniz bi kadın doğum uzmanı varmı hangisini tavsiye edersiniz ???
Ben Burcu hanıma gidiyorum çokta memnunumHayırlı akşamlar arkadaşlar. Esenler medipol hastanesinde burcu hanımmı yoksa ayten hanımımı tabsiye edersiniz ilk kez gideceğim. Ve devam etmeyi düşünüyorum. Bilgi verie misiniz
Eylül ayında 1100 verdikSezeryan fiyatları esenler medipolde ne kadar acaba bilgisi olan var mı?
Çok teşekkür ederim benim daha çok var doğuma ama merak ettim doktorum orada çünkü :) sizin doktorunuz kimdi?Eylül ayında 1100 verdik
İkili test yaptıran var mı fiyatı ne kadar acaba?Ben gidiyorum çokda memnunum doktorum dan suan benim gittiğim doktor
112 lira ama SSK varsa 90 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?