ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Mehb kizlar, medipol esenlerde dok armagan hakkinda bilgisi olan varmi peki?? Birde dogum sirasinda makasla kesim oluyormu??

Fatma hanıma giden var mı acaba ? Ebeler hakkında yorum yapar mısınız doğuma hazırlıkta neler yapıyorlar? Ve son olarak hastane temiz mi ?
25 gün dldU dogum yapalı ebeler ve hemşireler harika ve gayet temiz çok seçici herşeye kulp bulan biri olarak cok memnun kaldık. Sadece camsız odaları kötü ondada söyleyince ilk müsait durumda odanızı değiştiriyorlar

Sefaköy medipol hastanesi doktor tavsiyesi istiyorum varmı giden

Merhabalar. Evet ben henüz 18 haftaligim. Hala esenler medipoldeyim. Sehruz Soysal var ona gdyorm cok da memnunum. Tecrübeli ve cok tatli dilli. Yeternce de tatmn edici cevaplar veriyor.
MERHABA bende bu hafta ilk kez kendisine gidicem inşallah 22 haftalık gebeyim memmunmusunuz acaba birde siyah beyaz mı gösteriyo renklide gösteriyo mu acaba

MERHABA bende bu hafta ilk kez kendisine gidicem inşallah 22 haftalık gebeyim memmunmusunuz acaba birde siyah beyaz mı gösteriyo renklide gösteriyo mu acaba
Mrhabalar yeni gördüm kusura bakmayn. Doktorun ultrason cihazi siyah beyaz ancak 22.hftada renkli ultrason icin baska yere yonlendryor. Ek ücret tabi. Ben 36.haftamdayim hala kendisinden cok memnunum :)

Hamile olduğumu öğrenince bende Esenler medipol'e şehruz soysal gittim hiç memnun kalmadım ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı sonrasında iki tane sağlıklı hamilelik geçirerek bir oğlum ve bir kızım oldu bu ikisinde de düşük ilacı ve iğne kullanmadığım halde beni hiç bir şekilde muayene etmeden yüzüme dahi bakmadan bana düşük ilacı verdi gebelik hcg ise 800 ü az geçiyordu sonrasında Esenler Avicenna da opr.dr Ayfer Akgün hanıma gidiyorum çok memnunum

Ben gidiyorum çokda memnunum doktorum dan suan benim gittiğim doktor
112 lira ama SSK varsa 90 lira

Meraba kızlar esenler medipol hastanesinde çok çok iyi bildiğiniz bi kadın doğum uzmanı varmı hangisini tavsiye edersiniz ???

Meraba kızlar esenler medipol hastanesinde çok çok iyi bildiğiniz bi kadın doğum uzmanı varmı hangisini tavsiye edersiniz ???
Ben burcu boydan diye buldum bugün ama gitmedim 3 aydan sonra gitmeyi düşünüyorum ona

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Esenler medipol hastanesinde burcu hanımmı yoksa ayten hanımımı tabsiye edersiniz ilk kez gideceğim. Ve devam etmeyi düşünüyorum. Bilgi verie misiniz

Ben sahsan kendisine her zaman beddua ediyorum hic memnun kalmadıgım bir dogum yasattı bana ilk dogumum oldugu icin tecrübesizligime denk geldi 40+5 haftalıkken bebegimin ve benim hic bir sıkıntımız yokken yatısımı yapıp suni sancıyla dogum yaptırdı önce sezeryan dedi bana ben kabul etmeyince hic acılma sancı su yokken yatısımı yaptıgı icin artık mecbur kalıp zorla sancı vere vere dogurttu o kadar acılı ve zor bir dogumdu ki sonrasında aktif kanamam oldu ona ragmwn yinede toparlanmak icin ugrastım ve eve geldikten 3 gün sonra attıgı sadece 2 dikis düzgün atılmadıgı icin tekrar catala cıkıp 3 dikis daha yedim üstüne birde zorlu dogum oldugu icin kızlık zarım dısarı cıkmıs ayriyeten onun icin bir opresyon gecirip onu aldırmam gerekiyo yada öyle kalıcak bana kalmıs bir sey ki bir de bunun icin hastane bana 3500 tl ücret cıkardı gerisini siz düsünün artık BURCU AYDIN BOYAMA yı kesinlikle önermiyorum kimseye kendisi sezeryancının tekidir ve her zaman da söylüyorum hakkımı helal etmiyorum kendisine allahından bulsun insallah

Ben sahsan kendisine her zaman beddua ediyorum hic memnun kalmadıgım bir dogum yasattı bana ilk dogumum oldugu icin tecrübesizligime denk geldi 40+5 haftalıkken bebegimin ve benim hic bir sıkıntımız yokken yatısımı yapıp suni sancıyla dogum yaptırdı önce sezeryan dedi bana ben kabul etmeyince hic acılma sancı su yokken yatısımı yaptıgı icin artık mecbur kalıp zorla sancı vere vere dogurttu o kadar acılı ve zor bir dogumdu ki sonrasında aktif kanamam oldu ona ragmwn yinede toparlanmak icin ugrastım ve eve geldikten 3 gün sonra attıgı sadece 2 dikis düzgün atılmadıgı icin tekrar catala cıkıp 3 dikis daha yedim üstüne birde zorlu dogum oldugu icin kızlık zarım dısarı cıkmıs ayriyeten onun icin bir opresyon gecirip onu aldırmam gerekiyo yada öyle kalıcak bana kalmıs bir sey ki bir de bunun icin hastane bana 3500 tl ücret cıkardı gerisini siz düsünün artık BURCU AYDIN BOYAMA yı kesinlikle önermiyorum kimseye kendisi sezeryancının tekidir ve her zaman da söylüyorum hakkımı helal etmiyorum kendisine allahından bulsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…