ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Allah bağışlasın inş şehruz hanım biraz suratsız ama iyi bi doktor ona diyecek birşey Yok inş sağlıkla kucağınıza alırsınız

Cok tesekkr ederm. Bilmyorm cok güleç geliyor bana da insaniz ruh halimz her zamn ayni olmuyor :) Siz eski hastalarndan msniz

Hayır ya geçen pazartesi Doğum yaptım en son o zaman muayene oldum kendisine gerçi o gün keyfi yerindeydi ama doğru anı anına uymuyor insanın

Rica etsem medipolun ucretini öğrenirseniz banada bilgi verirmisiniz?​
Merhabalar. Bugün kontrolüm vardi gittim öğrendim fiyatlari. 650 tl normal dogum bunun icinde bebege yaplcak 4 test dahilmis. Hepatit vb... 1150 sezeryanmis. Oda süsleme flan hersey bize aitmis. Lohusa serbeti falan da yokmus.

Merhabalar ben Sefaköy medipol gidiyorum memnun değilim esenlerdeki medipol cadde üzerindeki büyük olan has değil mi bir kere gitmiştim tekrar orayı gitmek istiyorum 6.ayımdayım ilgili dr tavsiyeniz nedir

cnm mrb bende bu doktora gidicem yumurta tabıkı yapıor mu hamile kalmak için

Merhabalar ben Sefaköy medipol gidiyorum memnun değilim esenlerdeki medipol cadde üzerindeki büyük olan has değil mi bir kere gitmiştim tekrar orayı gitmek istiyorum 6.ayımdayım ilgili dr tavsiyeniz nedir

Çok büyük bi hastane değil mega ile karıştırmayın esenler de cadde üzerinde birlik mahallesinde . Doktor tavsiyesi olarak Ayten olgun ü tavsiye ederim çok tatlı dilli tecrübeli bi doktor zaten yardımcı doçent kendisi

Evet cadde üzerinde bende bir dönem gittim esenler medipole. Doktorların geneli çok iyi bence bir çoğuna muayene oldum. Ama burcu hanım çok tatlı ve çok ilgili. Tabi bir o kadar da yoğun çok sıra bekliyorsunuz ama degiyor gerçekten. Cansu hanım ve Ayten hanımı da onerebilirim. Ayrıca burcu ve ayten hanımın muayene ücretleri 50 TL diğerleri 30 tl

Merhaba 24 haftalik hamileyim. Tayinimiz yeni cikti onceki takiplerim hep baska sehirlerde oldu. Dogumu esenler medipolda dusunuyorum bende hem yorumlar cok iyi hemde fiyati cogu ozele gore uygun. Yorum yazali epey olmus hala orada mi takiplisiniz hangi doktora gidiyorsunuz?
Merhabalar. Bugün kontrolüm vardi gittim öğrendim fiyatlari. 650 tl normal dogum bunun icinde bebege yaplcak 4 test dahilmis. Hepatit vb... 1150 sezeryanmis. Oda süsleme flan hersey bize aitmis. Lohusa serbeti falan da yokmus.

Merhabalar. Evet ben henüz 18 haftaligim. Hala esenler medipoldeyim. Sehruz Soysal var ona gdyorm cok da memnunum. Tecrübeli ve cok tatli dilli. Yeternce de tatmn edici cevaplar veriyor.

Merhabalar. Evet ben henüz 18 haftaligim. Hala esenler medipoldeyim. Sehruz Soysal var ona gdyorm cok da memnunum. Tecrübeli ve cok tatli dilli. Yeternce de tatmn edici cevaplar veriyor.

Tesekkur ederim cevabiniz icin degerlendirecegim Sehruz Hanimi.

doğumuma Ayten hanım girdi şansıma o nöbetçiydi o akşam muhteşem tatlı bi doktor bundan sonra kadın doğuma işim düşünce ona gidicem resmen pozitif enerji veriyor insana

Fatma hanıma giden var mı acaba ? Ebeler hakkında yorum yapar mısınız doğuma hazırlıkta neler yapıyorlar? Ve son olarak hastane temiz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…