- 4 Haziran 2014
- 1.352
- 886
- 358
Smdi Sehruz hanm aylar sonra bnm anne olmama vesile oldu ya bna melek gbi geliyo :) Yolculuk dha cok uzun umarm fikirlerm değişmez. Bir de nye onemsemyolar ya bizler icin cok özel olan bu günleri onemseyp özenli yapsalar keskeOlmazsa kendmz yaparz artk
Cok tesekkr ederm. Bilmyorm cok güleç geliyor bana da insaniz ruh halimz her zamn ayni olmuyor :) Siz eski hastalarndan msniz
Allah bağışlasın inş şehruz hanım biraz suratsız ama iyi bi doktor ona diyecek birşey Yokinş sağlıkla kucağınıza alırsınız
Cok tesekkr ederm. Bilmyorm cok güleç geliyor bana da insaniz ruh halimz her zamn ayni olmuyor :) Siz eski hastalarndan msniz
MasLlah Allah anali babali büyütsün. Darısı başımıza insalah :)Hayır ya geçen pazartesi Doğum yaptım en son o zaman muayene oldum kendisine gerçi o gün keyfi yerindeydi amadoğru anı anına uymuyor insanın
Sanki iki ayrı insan yazms gbi okudum ya pardon yeni farkettim canm :) leyla olmusum ben de :)MasLlah Allah anali babali büyütsün. Darısı başımıza insalah :)
Neden kiBende şehruz hanıma gidiyorım ama son gidişimde pek memnun kalamadım
Merhabalar. Bugün kontrolüm vardi gittim öğrendim fiyatlari. 650 tl normal dogum bunun icinde bebege yaplcak 4 test dahilmis. Hepatit vb... 1150 sezeryanmis. Oda süsleme flan hersey bize aitmis. Lohusa serbeti falan da yokmus.Rica etsem medipolun ucretini öğrenirseniz banada bilgi verirmisiniz?
Muayne ucreti ne kadar canimMerhabalar. Bugün kontrolüm vardi gittim öğrendim fiyatlari. 650 tl normal dogum bunun icinde bebege yaplcak 4 test dahilmis. Hepatit vb... 1150 sezeryanmis. Oda süsleme flan hersey bize aitmis. Lohusa serbeti falan da yokmus.
Sigortali muayene ucreti 30 tl. Kanda gebelik testine 25 vermstm canm. Bde smear testi yaptrdm o ucretsizdiMuayne ucreti ne kadar canim
Saol canim :)Sigortali muayene ucreti 30 tl. Kanda gebelik testine 25 vermstm canm. Bde smear testi yaptrdm o ucretsizdi
Merhabalar ben Sefaköy medipol gidiyorum memnun değilim esenlerdeki medipol cadde üzerindeki büyük olan has değil mi bir kere gitmiştim tekrar orayı gitmek istiyorum 6.ayımdayım ilgili dr tavsiyeniz nedirMerhaba şehruz soysalın hastasıydım ama doğumumu Ayten olgun yaptırdı. Doğum fiyatları normal Doğum 650 zorunlu sezeryan 1150 tl.. güya kapı süsü ve lohusa şerbeti veriyorlar ama ben hiç birşey görmedim. Kapı süsleri de eski püskü kirli şeyler. Bu fiyatlar operatör fiyatları ancak yar.doç fiyatları daha farklı normal 800 sezeryan 1300. Ama sizi takip eden doktor uzman olduğu için doğumunuza yar.doç bile girse uzman fiyatlarını ödeyeceksiniz. Bu konuya dikkat edin. Biz bilmemize rağmen fazla ücret almaya kalktılar.
Şehruz hanım iyidir hoştur ama Ayten hanım şeker gibi tavsiye ederim :)
cnm mrb bende bu doktora gidicem yumurta tabıkı yapıor mu hamile kalmak içinkızlar Merhaba ben pazartesi günü Bebeğimi kucağıma aldım çok şükür Esenler medipol de yaptım dogumumu doktorum burcu hanım dı biliyorsunuz muhteşemdi hersey sormak istediğiniz varsa seve seve cevaplarım kolay gelsin herkese
Merhabalar ben Sefaköy medipol gidiyorum memnun değilim esenlerdeki medipol cadde üzerindeki büyük olan has değil mi bir kere gitmiştim tekrar orayı gitmek istiyorum 6.ayımdayım ilgili dr tavsiyeniz nedir
Evet cadde üzerinde bende bir dönem gittim esenler medipole. Doktorların geneli çok iyi bence bir çoğuna muayene oldum. Ama burcu hanım çok tatlı ve çok ilgili. Tabi bir o kadar da yoğun çok sıra bekliyorsunuz ama degiyor gerçekten. Cansu hanım ve Ayten hanımı da onerebilirim. Ayrıca burcu ve ayten hanımın muayene ücretleri 50 TL diğerleri 30 tlMerhabalar ben Sefaköy medipol gidiyorum memnun değilim esenlerdeki medipol cadde üzerindeki büyük olan has değil mi bir kere gitmiştim tekrar orayı gitmek istiyorum 6.ayımdayım ilgili dr tavsiyeniz nedir
Merhabalar. Bugün kontrolüm vardi gittim öğrendim fiyatlari. 650 tl normal dogum bunun icinde bebege yaplcak 4 test dahilmis. Hepatit vb... 1150 sezeryanmis. Oda süsleme flan hersey bize aitmis. Lohusa serbeti falan da yokmus.
Merhabalar. Evet ben henüz 18 haftaligim. Hala esenler medipoldeyim. Sehruz Soysal var ona gdyorm cok da memnunum. Tecrübeli ve cok tatli dilli. Yeternce de tatmn edici cevaplar veriyor.Merhaba 24 haftalik hamileyim. Tayinimiz yeni cikti onceki takiplerim hep baska sehirlerde oldu. Dogumu esenler medipolda dusunuyorum bende hem yorumlar cok iyi hemde fiyati cogu ozele gore uygun. Yorum yazali epey olmus hala orada mi takiplisiniz hangi doktora gidiyorsunuz?
Merhabalar. Evet ben henüz 18 haftaligim. Hala esenler medipoldeyim. Sehruz Soysal var ona gdyorm cok da memnunum. Tecrübeli ve cok tatli dilli. Yeternce de tatmn edici cevaplar veriyor.
doğumuma Ayten hanım girdi şansıma o nöbetçiydi o akşam muhteşem tatlı bi doktor bundan sonra kadın doğuma işim düşünce ona gidicemEvet cadde üzerinde bende bir dönem gittim esenler medipole. Doktorların geneli çok iyi bence bir çoğuna muayene oldum. Ama burcu hanım çok tatlı ve çok ilgili. Tabi bir o kadar da yoğun çok sıra bekliyorsunuz ama degiyor gerçekten. Cansu hanım ve Ayten hanımı da onerebilirim. Ayrıca burcu ve ayten hanımın muayene ücretleri 50 TL diğerleri 30 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?