ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Canım benim sen zaten yanlış doktora gitmişsin. Psikiyatri doktoruna gitmen gerekiyor. İlişki yaşamadık diyorsun bakire olduğun için seni alttan muayene edemez zaten. Ben bir buçuk yıl önce Doğum yaptım hala her hastaneye gittiğimde gördüğünde yapabileceğim birşey var mı diye sordu. Eğer Doğum yapacaklar para gözüyle baksa artık Benimle ilgilenmezdi. İnşallah hastalığında iyileşir canım

Arkadaslar esenler medipol hastanesinde dogum yapan yada gebelikte takiplere giden var mi acaba ?

Merhaba dogumunuz o hastanede mi oldu acaba tansiyon takibiniz yapildi mi gebelik boyunca

Gebeliginiz boyunca tansiyon kilo takibiniz yapildi mi acaba

Aslında kayıt actirmalari lazım acil bile olsa ben öyle biliyorum yanı burcu hanımın öyle mesela ablam randevusuz gittiğinde burcu hanımın haberi var diyip kayıt actiriyor normal sırada bekliyor
Ablanizin gebelik takibi boyunca tansiyonuna bakildi mi acaba biliyor musunuz

Bugün doktora gittim gitmez olaydım salı günü kendi doktorum acile yönlendirdi normal muayeneden daha fazla verdik doçent oldugu için (Burcu aydın boyama) ama kuzumuz için sorun değil dedik doktorda iyi bi doktor olduğu için acilde normal poliklinik hastası bakıyor bende acil hasta olduğum için olması gereken olup ilk sıraya aldılar sonucta acil neyse doktor muayene etti sıkıntı olmadığını zaten Bi sürü hastanın arasına aldığını detaylı bilgi verimeyeceğini şöyledi kendi doktorun bilgi verir dedı tamam dedik bugün ise gittiğimizde nöbetcı doktor kimse ona muayene olabileceğimiz söylendi randevumuz olduğu halde Nur çansu hanıma muayene olmak için tekrardan 30 TL ödemem gerektiği söylendi sonra tekrar vazgeçip 9 günlük sürede tekrar gelip kendi doktoruma gitmek istediğim için normal uzman doktora doçent parası ödemem gerektiği söylendi insan kaynakları falan filan derken en son artık sonuçlara bakılıcak falan diye kendi doktorum ikna edildi (Nur cansu Yılmaz) binbir nazla muayeneneye geldi binbir suratla ki defalarca hocam kusura bakmayın falan dedim kist olduğunu söylediğim halde muayene etmedı soracağım sorular vardı bir tanesi sorabildim isteksiz cevap verdiğini görünce diğerlerini sorma gereğinde bulunmadım bile ve bu hamilelik başlangıcında ilk randevum gibi birşeydi hiçbir bilgilendirme yapılmadı şimdi başka doktor arayışındayım Allah'ımdan bulsunlar. Medipol artık bitmiştir

Arkadaşlar bn geçen sene martta burcu hanımda doğum yaptım. Çok güler yüzlü iyi bir insan. Çoğu kişinin de dediği gibi normal doğum yanlısı. Ama doğal doğum yanlısı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü ben 10 cm açıklıkla gitmeme ve sancımın olmasına ragmen suni sancı taktı . Nedenini bilimsel olarak anlatamıcam ama doğumdan sonra bazılarının kanamadı durmuyormuş rahim toparlansın diyeymiş. Halbuki birçok yerde yapıyorlar. Ysni sıfır risk olsn istiyorlar. Aslındz binde bir risk var . Bir de bn seker yukkemesi yaptırmadım. Bu yuzden 40 haftayı geçirseydim doğumu kenfisi başlatacaktı beklemeyecekti kendi gelmesini. Bunun dışında randevu almanın çok zor olduğunu , ama gidip beklerseniz çoğu zamn aldığını sölemk isterim. Hastaneye gelince; bebeğin ten tene teması olayını tam anlayamamışlat. Bende önlük bebekte havlu varken koydu ebeler. Hasta bakıcılar hemşireler güleryüzlü, ama bana yeterli bilgi vermiyor gibi geldiler. Sormak istediğinx bişi varsa sorabişirsiniz

Burcu hanım bile eski Burcu hanım değil canım Bi bayan dava bile açmış

Canımmben bu hastanede renkli usg çekiminden memnun kalmadım.Arkadaşım Güney hastanesinde çektirmişti ama ordaki doktorda ayrılmış.Bu arada Ben Burcu hanımdan cok memnun kaldım gebelik süresimce.Bana yaklaşımı tutumu herşey çok iyiydi.Onu gerçekten Allah için çok seviyorum.Ben herkese de tavsiye ederim.Artık eskisi gibi beklenmiyorda .Randevu sistemini düzenlemişler çok şükür.İki hafta aralıklarla randevu bölmüşler.

Arkadaslar burcu hanimin ovgusunu cok duydum ama aşırı yogun diyorlar, 1 ay sonraya randevu veriyorlarmis doğru mu? Muamelesi nasil? Muayene ücreti ne kadar? Bilgilendirir misiniz? Veya civarda baska onereceginiz doktor varsa çok memnun olurum. Nasipse 5 haftalik oldu, aşılama yapan doktoruma gidecegim su an ama ilerde gebelik takibi yapmiyor. Onerilerinize ihtiyacim var cok tesekkurler

Mrb arkadaslar. Ben Sehruz Soysala gidiyorum. Pko vardi 18 aydr hamile kalamyordum. Sdece bir ay sehruz hanima gttim ve suan bir aylik hamileyim cok şükür... Cok erken dha ama simdiden arastrmya basladm. Güncel doğum ucretlerini ve dogum fotografcisi ucretlerni bilen var mi? Bir de odayi flan hastane susluyor mu

Medipolun dogum ucretinin pahali oldugunu duymuştum. Esenler Avicencca yı biliyorum. Normal 1000 tl, zorunlu sezeryan 1150 tl. Epiduralli normal doğum 1150 tl. İsteğe bağlı sezeryan ise 1650tl.
Esenler güney hastanesi normal doğum 380 tl. Epiduralli normal doğum 830 du sanırım. Zorunlu sezeryan 450 ydi yanliş hatirlamiyorsam.

Merhaba şehruz soysalın hastasıydım ama doğumumu Ayten olgun yaptırdı. Doğum fiyatları normal Doğum 650 zorunlu sezeryan 1150 tl.. güya kapı süsü ve lohusa şerbeti veriyorlar ama ben hiç birşey görmedim. Kapı süsleri de eski püskü kirli şeyler. Bu fiyatlar operatör fiyatları ancak yar.doç fiyatları daha farklı normal 800 sezeryan 1300. Ama sizi takip eden doktor uzman olduğu için doğumunuza yar.doç bile girse uzman fiyatlarını ödeyeceksiniz. Bu konuya dikkat edin. Biz bilmemize rağmen fazla ücret almaya kalktılar.
Şehruz hanım iyidir hoştur ama Ayten hanım şeker gibi tavsiye ederim :)

Smdi Sehruz hanm aylar sonra bnm anne olmama vesile oldu ya bna melek gbi geliyo :) Yolculuk dha cok uzun umarm fikirlerm değişmez. Bir de nye onemsemyolar ya bizler icin cok özel olan bu günleri onemseyp özenli yapsalar keske Olmazsa kendmz yaparz artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…