Merhaba dogumunuz o hastanede mi oldu acaba tansiyon takibiniz yapildi mi gebelik boyuncaHanimlar merhaba
Yaklasik 1 aydir bende ayten hanima gidiyorum su an 9. Haftadayim. Ama aklima takildi. kilo takibi yapmiyor. Bebeğin kac gram olduğunu söylemiyor. Evet çok tatli bir doktor ama sanki bir seyler eksik. Tahmini dogum tarihimi bile söylemedi. Özel gungorene geçiş yapmayi düşünüyorum. Şu yoğun bakim yüzünden. Ama cok kararsiz kaldim
Gebeliginiz boyunca tansiyon kilo takibiniz yapildi mi acabamerhaba
ben en başından beri hazel hanıma gidiyorum. şu an 32 haftalığım. ilk başta bana da soğuk gelmişti. ama yine de sorduğum soruları yanıtlıyordu. ve şuan çok seviyorum kendisini. zaman geçtikçe alışıyorsun birbirine. arkadaşlık gibi düşünün. zamanla daha sağlam bağlar kurabiliyorsun. heee yine tercih senin. ben seviyorum diye herkes sevecek diye bişey yok.
normal doğumu destekliyor. bebeğin kilosu çok olursa veya bilinen diğer durumlar söz konusu olursa sezeryan mecburi olur diyor. şeker testine gelince takma kafana. zaten zamanın geçmiş. bende yaptırmayacaktım ama anlatımlarıyla beni ikna etti. şekerim çıkmadı ama yine de pişman olmadım yaptırdığıma. ayda bir kan tahlili istiyor. kan hapına önem veriyor. ki bu konularda bence doğru yapıyor. ayda bir sağlık ocağında yaptırıyorum kan tesitmi öyle gidiyorum. kan hapıda önemliymiş. bir hafta önce doğum yapan arkadaşıma 1 ünite kan vermişler. bunu öğrenince kan hapının önemini anladım. sonuçta herşeyimiz çocuğumuz için.
senin gebelikte ilerlemiş. bence artık karar verme zamanın gelmiş. sağlıklı günler dilerim.
Ablanizin gebelik takibi boyunca tansiyonuna bakildi mi acaba biliyor musunuzAslında kayıt actirmalari lazım acil bile olsa ben öyle biliyorum yanı burcu hanımın öyle mesela ablam randevusuz gittiğinde burcu hanımın haberi var diyip kayıt actiriyor normal sırada bekliyor
Ben şu an gidiyorum ama değiştirecem doğuma yakınArkadaslar esenler medipol hastanesinde dogum yapan yada gebelikte takiplere giden var mi acaba ?
Burcu hanım bile eski Burcu hanım değil canım Bi bayan dava bile açmışArkadaşlar bn geçen sene martta burcu hanımda doğum yaptım. Çok güler yüzlü iyi bir insan. Çoğu kişinin de dediği gibi normal doğum yanlısı. Ama doğal doğum yanlısı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü ben 10 cm açıklıkla gitmeme ve sancımın olmasına ragmen suni sancı taktı . Nedenini bilimsel olarak anlatamıcam ama doğumdan sonra bazılarının kanamadı durmuyormuş rahim toparlansın diyeymiş. Halbuki birçok yerde yapıyorlar. Ysni sıfır risk olsn istiyorlar. Aslındz binde bir risk var . Bir de bn seker yukkemesi yaptırmadım. Bu yuzden 40 haftayı geçirseydim doğumu kenfisi başlatacaktı beklemeyecekti kendi gelmesini. Bunun dışında randevu almanın çok zor olduğunu , ama gidip beklerseniz çoğu zamn aldığını sölemk isterim. Hastaneye gelince; bebeğin ten tene teması olayını tam anlayamamışlat. Bende önlük bebekte havlu varken koydu ebeler. Hasta bakıcılar hemşireler güleryüzlü, ama bana yeterli bilgi vermiyor gibi geldiler. Sormak istediğinx bişi varsa sorabişirsiniz
Medipolun dogum ucretinin pahali oldugunu duymuştum. Esenler Avicencca yı biliyorum. Normal 1000 tl, zorunlu sezeryan 1150 tl. Epiduralli normal doğum 1150 tl. İsteğe bağlı sezeryan ise 1650tl.Mrb arkadaslar. Ben Sehruz Soysala gidiyorum. Pko vardi 18 aydr hamile kalamyordum. Sdece bir ay sehruz hanima gttim ve suan bir aylik hamileyim cok şükür... Cok erken dha ama simdiden arastrmya basladm. Güncel doğum ucretlerini ve dogum fotografcisi ucretlerni bilen var mi? Bir de odayi flan hastane susluyor mu
Elbette. Bu perşembe günü randevum var o zman hepsini sorar söylerim size de. Bilgilerin icin tesekkr ederm canmRica etsem medipolun ucretini öğrenirseniz banada bilgi verirmisiniz?
Merhaba şehruz soysalın hastasıydım ama doğumumu Ayten olgun yaptırdı. Doğum fiyatları normal Doğum 650 zorunlu sezeryan 1150 tl.. güya kapı süsü ve lohusa şerbeti veriyorlar ama ben hiç birşey görmedim. Kapı süsleri de eski püskü kirli şeyler. Bu fiyatlar operatör fiyatları ancak yar.doç fiyatları daha farklı normal 800 sezeryan 1300. Ama sizi takip eden doktor uzman olduğu için doğumunuza yar.doç bile girse uzman fiyatlarını ödeyeceksiniz. Bu konuya dikkat edin. Biz bilmemize rağmen fazla ücret almaya kalktılar.Mrb arkadaslar. Ben Sehruz Soysala gidiyorum. Pko vardi 18 aydr hamile kalamyordum. Sdece bir ay sehruz hanima gttim ve suan bir aylik hamileyim cok şükür... Cok erken dha ama simdiden arastrmya basladm. Güncel doğum ucretlerini ve dogum fotografcisi ucretlerni bilen var mi? Bir de odayi flan hastane susluyor mu
Smdi Sehruz hanm aylar sonra bnm anne olmama vesile oldu ya bna melek gbi geliyo :) Yolculuk dha cok uzun umarm fikirlerm değişmez. Bir de nye onemsemyolar ya bizler icin cok özel olan bu günleri onemseyp özenli yapsalar keskeMerhaba şehruz soysalın hastasıydım ama doğumumu Ayten olgun yaptırdı. Doğum fiyatları normal Doğum 650 zorunlu sezeryan 1150 tl.. güya kapı süsü ve lohusa şerbeti veriyorlar ama ben hiç birşey görmedim. Kapı süsleri de eski püskü kirli şeyler. Bu fiyatlar operatör fiyatları ancak yar.doç fiyatları daha farklı normal 800 sezeryan 1300. Ama sizi takip eden doktor uzman olduğu için doğumunuza yar.doç bile girse uzman fiyatlarını ödeyeceksiniz. Bu konuya dikkat edin. Biz bilmemize rağmen fazla ücret almaya kalktılar.
Şehruz hanım iyidir hoştur ama Ayten hanım şeker gibi tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?