- 8 Ağustos 2015
- 370
- 182
- 33
- 27
Yaşım 22.5aylik evliyim. Baslarda guzel giden evliliğim sonrasini gorumcemin ise girmesiyle kotu gitmeye başladı. Bunun sebebi kocamın kardesine olan düşkünlüğü idi. Dolayisiyla kaynanamgilin evi uzak olduğundan gorumcemin is yeri bizde kalmaya başladı. Esim nobetli çalıştığından once esim yokken gelmeye basladi sonra bu daha da sıklaştı ve artik eşim yüzünden her gun bize gelecek. Oturdugumuz evin yarisi gorumceminmis eşim oyle diyor. Kendi evi gelecek dediginden surekli gelecek sanirim vazoyet öyle. Herkez esimin benimle vakit geçirmek istemediğini dusunsede asıl şey bana olan inadi ve kardeşine olan duskunlugudur
Tek kalmak istememi kardeşini istememe kadar gerçtirdi sadece eşim evde olduğu zamanlar gelmesin istiyorum ama konuşmakla çözemedik dahasa inada bindi sürekli gel diye arıyo gidiyo özellikle alıyo ayrıca bundan önce kendi evinde yada ablada kalıyodu ama bizim evden daha yakın ben bu işi nasıl çözerim tevrübeli bayanlar yardımcı olsun lütfen
( BU KONU ARKADAŞIMIN KONUSUDUR RİCA ETTİĞİ İÇİN PAYLAŞTIM BURDAN CEVAPLIYCAK)
Tek kalmak istememi kardeşini istememe kadar gerçtirdi sadece eşim evde olduğu zamanlar gelmesin istiyorum ama konuşmakla çözemedik dahasa inada bindi sürekli gel diye arıyo gidiyo özellikle alıyo ayrıca bundan önce kendi evinde yada ablada kalıyodu ama bizim evden daha yakın ben bu işi nasıl çözerim tevrübeli bayanlar yardımcı olsun lütfen
( BU KONU ARKADAŞIMIN KONUSUDUR RİCA ETTİĞİ İÇİN PAYLAŞTIM BURDAN CEVAPLIYCAK)