eşi alt katında çalışanlar ve sıkıntıları

REMNUR

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
104
0
621
İstanbul
eşiniz alt veya üst katında çalıp sıkıntı çeken vardır yorumlarınızı bekliyorum benimki alt katta çalışıyor birbirimizi devamlı görüyoruz
özlemeye fırsat kalmıyor durmadan didişiyoruz hadi kızlar sizde anlatın

ne güzel canım alt katında çalışıor olması bnde hep istemişimdir inş.olur ya ama tabi ddişmeniz ii deil

ay ben istemem valla benim işim ikitelli de eşimin maslak ta bi uçtan bi uca gibi bişey... akşam 8 den önce birbirimizi göremiyoruz ve özlüyoruz..bence özlemek süper bişey...aklinialirimsmile

bende istemezdim o kadar yakın olmasını
zaten olmasıda mümkün değil o nereee ben nereee
kaydirigubbakcemile4

ay ben istemem valla benim işim ikitelli de eşimin maslak ta bi uçtan bi uca gibi bişey... akşam 8 den önce birbirimizi göremiyoruz ve özlüyoruz..bence özlemek süper bişey...aklinialirimsmile

bencede özlemek lazım akşam söle sıcacık karşılarsın falan ne güzel olur :asigim:
bizim iş alanları çok farklı zaten aynı yerde çalışma gibi bi durumumuz olamaz sanırım sempatiksalakcinni

valla ben dibimde olsun isterim ne yalan söyliyim.
iş zamanı görüşemiyorsunuzdur zaten
öğle vakitleri birliktesinizdir
siz de başka zamanlarda ayrı ayrı takılın biraz
ailenizle arkadaşlarınızla görüşün biraz nefes alın hem özlersiniz hem hayatınızdaki diğer insanları unutmamış olursunuz :)
çok görüşmenin çaresi var da azın yok ne yazık ki yaa oooof :gitme:

valla ben dibimde olsun isterim ne yalan söyliyim.
iş zamanı görüşemiyorsunuzdur zaten
öğle vakitleri birliktesinizdir
siz de başka zamanlarda ayrı ayrı takılın biraz
ailenizle arkadaşlarınızla görüşün biraz nefes alın hem özlersiniz hem hayatınızdaki diğer insanları unutmamış olursunuz :)
çok görüşmenin çaresi var da azın yok ne yazık ki yaa oooof :gitme:

valla her zaman birlikteyiz patronu yanında degil namaza eve gelir wc eve gelir ben nereye gidersem eşime söylemem lazım ( eşim öyle istiyor) bana kalsa gittim her yeri söylemiycemde okula markete misafirlige yani her zaman birbirimizi görüyoruz
o yüzden özlemeye fırsat kalmıyor ben uzaga gitsin istiyorum ya böyle
bin dokun bin ah işit misali anlatacak çok şey varda
sayfa yetmez

ben eşimle aynı okulda çalışıyorum hatta ikimizde geçen sene 5. sınıf öğretmeniydik çooooook memnundum bu durumdan. görmek istediğim her an görebiliyordum sınıflarımız karşı karşıyaydı. şimdi askerde ama az kaldı 2 ay sonra yine beraberiz inşallah 24 saat :)

Back
X