Hiç de değil. Ben vatanımı çok seviyorum. Ama..... Asla ama asla çocuklarımla doğuya gitmem. O ateşe atmam yavrularımı. Eşim tankçı yani sadece sınırda görev yapıyor. Önceden şırnak da ve hakkaride 8 yılını geçirdi. Doğu görevi çıksa ya şırnak ya da hakkari olacak. Çünkü sınırda tankçılar olur genelde.
Giden gider, kalan kalır. Ama konu sahibesinin seçeneği varsa seçsin. Son 4 senede eşimin iş arkadaşları hep işi bıraktı. 18 kişi. Sence zevkinden mi bıraktı. İşini bulan bırakıyor.
Orda olan garibanlara oluyor. Niye zengin bebeler iyi yaşasın diye.
Bugun o anne ağlarken, şehit eşi yani 2 aylık kızımı göremedi diye yakardı. Eee hadi... sen söyle napıcak bu kadın. Onun yerinde olmak ister miydin. Vatan sağolsun. Sagolsun da gencecik fidanı verdi toprağa. Kızını bile koklamadı.
Allah aşkına geç. Eşim anlatıyor neler olduğunu. Savaş olsa vatan millet sakarya der ben bile giderim. Bu savaş değil. Bu hainlerin oyunu, pususu. Yok yere gidiyor hepsi.
Pkk nın başı mecliste. Hdp ye oy veren ünlüler gazeteciler tv ciler var. Ne entrikalar dönüyor görmüyor musun.
Yok kızım yok.... ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar....
Eşim görevdeyken öldüm öldüm dirildim. Bunu kaç eş çekiyor kaç anne çekiyor biliyorsun.
Sana bir soru; sen hiç zengin bir şehit ya da siyasetçinin oğlunun şehit olduğunu ya da bi popçunun şehit olduğunu gördün mü?????
Göremezsin. Parası olan bu işi yapmazzzzzzz.....