- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi Seymaasmin
-
Amin canim bende uzuldum sizin adiniza sende haberdar et umudumuzu kaybetmemeliyizÇok üzüldüm sizin adınıza Rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah canım benim çok teşekkür ederim neler yaptığınızı bana anlatın olur mu pazartesi gidicez urologa sizleri haberdar ederim
Biz araştırma hastanesindeyiz bakalım sonuca göre yine konuşalım çok teşekkür ederim duamdasınız
Bir buçuk yıl oldu hiç korunmadık biz ilk günden beri istiyoruzKac yillik evlisiniz buarada canim
Amin inşallah Allahtan umut kesilmezAmin canim bende uzuldum sizin adiniza sende haberdar et umudumuzu kaybetmemeliyiz
Ayni bizde 1.5 yillik evliyiz hc korunmadk hic beklemiyordum boyle bise hersey Allahtan instagramda tansel kaplancan var ona mesaj atarsan baya bilgi veriyor ilgileniyor canmBir buçuk yıl oldu hiç korunmadık biz ilk günden beri istiyoruz
Tamam canım atıcam çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler alırız yardımcı oluruz birbirimizeAyni bizde 1.5 yillik evliyiz hc korunmadk hic beklemiyordum boyle bise hersey Allahtan instagramda tansel kaplancan var ona mesaj atarsan baya bilgi veriyor ilgileniyor canm
Bizde aynı oldukBen dün azospermili eşi olan arkadaşı etiketledim. O en bilinçcli olanlardan. Çok da güzel anlattı. Devlette raporun şartları var tüp bebek için. Ama şimdi siz ilaç tedavisi olmadan pat diye tese ameliyatı olursanız sperm bulunmazsa büyük depresyona girersiniz. Öncesinde ilaç tedavisi olmanız şansı çok çok arttırır. Tüp bebekten önce eşiniz için vitamin takviyesi araştırmanız gerekiyor.
Ben tüp bebek yaptırıcam araştırma hastanaseinde raporlu hastayım. O aşamaya gelince sana aşamaları anlatırım.
Ömce sakin ol. Eşini sakım strese sokma.
Ben bu konudaBizde aynı oldukEşime azosperm teşhisi konuldu ve ardından hemen mikro TESE ameliyatı olması gerekiyor dediler. Hiç ilaç kullanmadan mı dedik, ilaçla düzelmeyecek derecede dediler ve ameliyatta hiç bir sperm hücresi bulunmadı. Eşim 25 ben 24 yaşındayım. Doktor çocuğunuz olmaz bu defteri kapatın dedi. Ama ümidimizi kaybetmek istemiyorum Allah’tan Ümit kesilmez
Çok üzgünüm, duygularınızı paylaşıyorum. Rabbim yardımcınız olsun.Bizde aynı oldukEşime azosperm teşhisi konuldu ve ardından hemen mikro TESE ameliyatı olması gerekiyor dediler. Hiç ilaç kullanmadan mı dedik, ilaçla düzelmeyecek derecede dediler ve ameliyatta hiç bir sperm hücresi bulunmadı. Eşim 25 ben 24 yaşındayım. Doktor çocuğunuz olmaz bu defteri kapatın dedi. Ama ümidimizi kaybetmek istemiyorum Allah’tan Ümit kesilmez
Canım eşin ameliyat olur mikro cerrahi ile yumurtaların da sperm bulunursa tüp bebek olur inş bulunurSelam kızlar dün eşimin azosperm olduğunu öğrendik daha 22 yaşındayım 1.5senelik evliyim eşim 25 yaşında bizi ürolojiye yönlendirdiler ne yapıcağımı bilmiyorum eşimede belli etmek istemiyorum bu yollardan geçenler hamile kalanlar nolur biraz aydınlatın beni bide tüp bebek yaşı kaç bana yaparlarmı devlet hastanesinde yapıyolar mı ankarada yaşıyorum özele gidilcek durum yok nolur aydınlatın beni
Biz de sizin gibi tese olduk. Sifirdi sonuc simdi celalettin hocayla gorusecegiz. Prostatda bir kist gibi bisey gözüküyor. Tese zarar veriyor testislere keske yaptirmasaydoniz dediler. Bilemiyorsun. Bende sizin gibiyim ayni yastayiz. Allah yardimcimiz olsun. Cok genciz cok yipraniyoruz. Agliyorum surekli. Allah yardimcimiz olsunBizde aynı oldukEşime azosperm teşhisi konuldu ve ardından hemen mikro TESE ameliyatı olması gerekiyor dediler. Hiç ilaç kullanmadan mı dedik, ilaçla düzelmeyecek derecede dediler ve ameliyatta hiç bir sperm hücresi bulunmadı. Eşim 25 ben 24 yaşındayım. Doktor çocuğunuz olmaz bu defteri kapatın dedi. Ama ümidimizi kaybetmek istemiyorum Allah’tan Ümit kesilmez
Merhaba bu hafta eşimin azosperm olduğunu öğrendik ve ankaradayız sizde 2020 yazmışsınız sonuç ne oldu acaba hangi dr gittinizSelam kızlar dün eşimin azosperm olduğunu öğrendik daha 22 yaşındayım 1.5senelik evliyim eşim 25 yaşında bizi ürolojiye yönlendirdiler ne yapıcağımı bilmiyorum eşimede belli etmek istemiyorum bu yollardan geçenler hamile kalanlar nolur biraz aydınlatın beni bide tüp bebek yaşı kaç bana yaparlarmı devlet hastanesinde yapıyolar mı ankarada yaşıyorum özele gidilcek durum yok nolur aydınlatın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?