İnşallah canım nasıl oldu sizin eşin tese oldu sanırım ilk tup bebekte tuttumu peki kaç embiryo transfer edildi sana suan hamilemisin doğum yaptnmi çok soru sordum ama insan bulunca kendi durumunda birini hemen soru yagmuruna tutuyo:)Ben varım, canım inşallah sizinde en kisa zamanda olur
İnşallah canım teşekkür ederim canım darısı başıma ve benm gibi isteyen herkesin başına. Tese olmadan tüp bebek yaptırdınız demekIlk olarak yeni evliydik ilk 6 ay bilmeden korunduk. Sonra ki 6 ay ise hamilelik bekledik, olmadı olmadı. Kendim doktora gittim, doktor bi sorun yok bi sene sonra gel dedi. Eşimi soran yok. Neyse eşime dedim sen git bakalım. Gitti ve sıfır çıktı. O gün dünyamız karardı. Şimdi ben anne olmayacakmiydim. Sonra gitti başka yerde yaptırdı. Orada da sıfır çıktı. Microtese ol dediler. Sonra burda arkadaşların vasıtası ile Dr.celalettin Peru da tedaviye başladık. Orda Arif beyin yaptığı testte 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm görüldü. Biz şok. ..... sonra eşim 11 ay igne tedavisi ve bitkisel tedavi gördü. Ignesini her gün ben yaptım. Sonra 400 bine çıkmış. Doktor bey bizi direk tüp bebek merkezine gönderdi. Ilk denemede olmadı malesef yine biz hüsran. 2 ay sonra tekrar denedik ve ben hamileydim hemde ikiz. Fakat birinin kalbi 6+5 günlük durmuş. Oğlumla yola devam ettik şimdi 1 yaşında teyzesi. Rabbim sizede bir mucize versin
Evet çok şükürİnşallah canım teşekkür ederim canım darısı başıma ve benm gibi isteyen herkesin başına. Tese olmadan tüp bebek yaptırdınız demek
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın darısı ben ve benim gibi isteyen herkesin başına. Peki bişey sorcam dondurulmuş spermlerin hepsinimi cozuyolar nasıl oluo bir fikrin varmı. 2 embiryo transfer edildi sanırım sana diğer tüp bebek denemelerinde dedemi 2 tane transfer oldu yada söyle sorim özelde mi yaptrdiniz tüp bebegi devlet 30 yaş altına ilk 2 denemede tek embriyo 3.de 2 embiryo transferine izin veriyomusda sanırım. Ya ben tup bebek tutmaz ozaman dondurulmuş spermlere bişey olurmu çözüme sırasında sonuçta tese olmakta kolay bişey değildir die korkuyorum. Çok konuştum pardon ama beni anlarsın:))Bende varım canım eşim tese oldu 3. Denememizde dondurulmuş spermlerle ikizlerime hamileyim çok şükür
Senin adına çok sevindim inşallah bidahaki tüp denemesinde pozitif görürsün bizde suan esimin y kromozomu ve periferik karyotip analizi sonuçlarını bekliyoruz keşke bizdede çıkış olsa eşim tese olmak zorunda kalmasa ama bilmiyorum hakkımızda hayrlisiBende varım canım eşim azspermiydi bir sene sıfırdi beş kere test yaptık bütün testler normaldir onun disinda hormon genetik snra çift taraflı varsikosel çıktı eşinde yüzde beş ihtimal vardı Sperm çıkma ihtimali Marmara uni hast ameliyat oldu varsikosel altı ay snra test verdik motilve immotil Sperm çıkış oldu şükür çok şükür :)suan da 7 hareketli sperm çıkış var birkere dendik Marmara uni tek embriyo 3 günlüğü negatif oldu suan Prof. Gidiyorum tedavi bayramdan snra başlıcak iki gün önce rahim filmi çektirdim her ihtimale karşı şükür iyi çıktı eşinden çıkan spermleri dondurduk inş Rabbim herkese sperm çıkış nasip etsin bebekler nasip etsin hepimize hepimize hep duam kendime değil hepimize ...
Hiç bir zaman umutsuz olma canım benimde kendimi uzdugum zmanlar çok Allaha sarıl Rabbim en güzelini nasip eder biraz sabret bak Rabbim bize ne kapolar açıcak inş hepimiz pozitif haberler alırız inş ikiside normal çıkar testlerin burdan yaz olur muSenin adına çok sevindim inşallah bidahaki tüp denemesinde pozitif görürsün bizde suan esimin y kromozomu ve periferik karyotip analizi sonuçlarını bekliyoruz keşke bizdede çıkış olsa eşim tese olmak zorunda kalmasa ama bilmiyorum hakkımızda hayrlisi
İnşallah canım inşallah hepimiz için hayrlisi yazarım sende gelişmelerde haberdar et canım :)Hiç bir zaman umutsuz olma canım benimde kendimi uzdugum zmanlar çok Allaha sarıl Rabbim en güzelini nasip eder biraz sabret bak Rabbim bize ne kapolar açıcak inş hepimiz pozitif haberler alırız inş ikiside normal çıkar testlerin burdan yaz olur mu
Kaçıncı gun embrıyosuydu acaba..kaça bölünmüştü embrıyolar ..Bende varım canım eşim tese oldu 3. Denememizde dondurulmuş spermlerle ikizlerime hamileyim çok şükür
Canım ilkini bahçecide yaptırdım o zaman sperm çıkmıştı teseye gerek olmadan çıkan spermlerle yaptırdık 2 tane transfer ettiler bi tane tuttu 6. Haftada düşük yaptım ikincide memorial ataşehirde hiç sperm yok dediler tese yaptılar 3 tane transfer ettiler hiç tutmadı 6 tüp dondurulmuş spermimiz vardı onları bahçeciye taşıdık 3. Denememizde 2tüpü çözdürüldü 6 tane embriyo 5. Güne geldi 2 transfer edip 4 tane donduruldu daha 4 tüpte spermimiz var ama ben son denemede 3 ay öncesinden arı sütü yedim coenzym q10 hap ve d vitamini hapı içtim tüp bebekte spermden çok yumurta kalitesi daha önemli canımİnşallah sağlıcakla kucağına alırsın darısı ben ve benim gibi isteyen herkesin başına. Peki bişey sorcam dondurulmuş spermlerin hepsinimi cozuyolar nasıl oluo bir fikrin varmı. 2 embiryo transfer edildi sanırım sana diğer tüp bebek denemelerinde dedemi 2 tane transfer oldu yada söyle sorim özelde mi yaptrdiniz tüp bebegi devlet 30 yaş altına ilk 2 denemede tek embriyo 3.de 2 embiryo transferine izin veriyomusda sanırım. Ya ben tup bebek tutmaz ozaman dondurulmuş spermlere bişey olurmu çözüme sırasında sonuçta tese olmakta kolay bişey değildir die korkuyorum. Çok konuştum pardon ama beni anlarsın:))
5. Gün canım ilk defa 5. Gün embriyosu oldu ve hepsi birinci kalite oldu.. 3 ay öncesinden arı sütü içtim coenzym q10 hap ve d vitamini kullandım tavsiye ederim tüp bebekte embriyo kalitesini belirleyen yumurta..Kaçıncı gun embrıyosuydu acaba..kaça bölünmüştü embrıyolar ..
Benım de esim tese oldu ..5 doku alımdı.aonra benim yumurtalarım toplandı 43 tane ...37si kullanıldı.spermlerdende 2 doku kullanıldı...3 tane 3 gun embriyosu oluştu 9 hücreli...donduruldu..ben de transfer gününü beklıyorum ..ınsallah benımkıler de tutar..allahım sağlıklıya elınıze almaya Nasıp etsın cnm..5. Gün canım ilk defa 5. Gün embriyosu oldu ve hepsi birinci kalite oldu.. 3 ay öncesinden arı sütü içtim coenzym q10 hap ve d vitamini kullandım tavsiye ederim tüp bebekte embriyo kalitesini belirleyen yumurta..
Canim ya tup bebek icin tup bebek orani ne kadar olmali ileri hareketlilik bi. Kactane olsa olmazmiIlk olarak yeni evliydik ilk 6 ay bilmeden korunduk. Sonra ki 6 ay ise hamilelik bekledik, olmadı olmadı. Kendim doktora gittim, doktor bi sorun yok bi sene sonra gel dedi. Eşimi soran yok. Neyse eşime dedim sen git bakalım. Gitti ve sıfır çıktı. O gün dünyamız karardı. Şimdi ben anne olmayacakmiydim. Sonra gitti başka yerde yaptırdı. Orada da sıfır çıktı. Microtese ol dediler. Sonra burda arkadaşların vasıtası ile Dr.celalettin Peru da tedaviye başladık. Orda Arif beyin yaptığı testte 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm görüldü. Biz şok. ..... sonra eşim 11 ay igne tedavisi ve bitkisel tedavi gördü. Ignesini her gün ben yaptım. Sonra 400 bine çıkmış. Doktor bey bizi direk tüp bebek merkezine gönderdi. Ilk denemede olmadı malesef yine biz hüsran. 2 ay sonra tekrar denedik ve ben hamileydim hemde ikiz. Fakat birinin kalbi 6+5 günlük durmuş. Oğlumla yola devam ettik şimdi 1 yaşında teyzesi. Rabbim sizede bir mucize versin
Pardon sperm oraniCanim ya tup bebek icin tup bebek orani ne kadar olmali ileri hareketlilik bi. Kactane olsa olmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?