Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben geldim kimse yok sahura börek pişiyorumda onun başını bekliyorum gözlerim kapanıyor ama yakmadan çabucak pişseydi

bu nasıl bir rüyadır yada rüyamıdır maşallah bacım ne güzel çok etkilendim bu sözler bilinç altından çok direk hitap şeklinde gelmiş manası ne kadar da yüce neolursun bana dua et dualarında benide an mana alemlemlerinden bir lütüf bu ramazan da bol bol şükret eger şükredersen inşallah Rabbim nimetlerini tamamlar
hadi bacılar cümleten hayırlı ramazanlar

zaman böreği unutma canım. bende börek yaptım onu bekliyorum. kocişi tembihledim hatırlat diye, bakalım inşallah unutup yakmam

herkese hayırlı ramazanlar allah yaptığımız bütün ibadetlerimizi kabul etsin dualarımızda birbirimizi unutmayalım....

maaşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Ne kadar seviniyorum senden böyle güzel haber alınca:)))) Ama ablan için de hakkında hayırlısı geçmiş olsun....

Günaydın kızlar...mübarek ramazanın ilk günü hastalandım of ya niyette etmiştim...böyle önemli günlerde olur hep zaten...öss de balayında falan filan....ne vardıda adetim gecikseydi bi bebiş filizlenseydi:):) allahım bu mübarek günlerde tüm dualarımızı kabul et...

Kızlar hayırdır inşallah canım çok sıkılıyo şu mübarek günde rabbim hayırlara vesile etsin...bide karnım ağrıyo ki sormayın...

hayırlı ramazanlar arkadaşlar rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin imtihanımızı kolay kılsın inşl bebişlerimize kavuşalım

hayırlı ramazanlar arkadaşlar dua eder dua beklerim .kızlar rüyamda umut tüp bebek merkezinin önündeymişim aslında ora değilde rüyada oraymış kaldırımda bekliyoruz yanımda bir akrabamız var o sırada arabadan kadınlar iniyo aaa diyom bunlar kesin bizim topikteki kızlar yanımda akrabamız olduğundan soramıyorumda içeriyede gidemedimm yanlız olsam bakardım diyorum kendi kendime

Arkadaşlar..Bir şey sorucam.Emre bey bizden sperm tahlili ve hormon tahlili istedi.Biz daha önce tahlilleri ege üni.yaptırmıştık.Şimdi o has. tedavi olmuyoruz.İzmirli olan arkadaşlar,en güvenilir tahlil yaptıracağımız hastane neresi ,nerede yaptıralım.Özel yada devlet farketmez.güvenilir olsun .Cevap bekliyorum.

hayırların en güzeli sizlerle bizlerle olsun inşallah Ramzan-ı Şerifimiz mübarek bereketli duaları kabul hayrı çok bir ay olarak hayırlısıyla geçsin inşallah
bacılar dua eder dua beklerim sahura kalkınca teheccüt namazınızda benide unutmayın
kızlar içim içime sığmıyor ay çok mutluyum inşallah dualarımız kabul olur

Ubâde bin Samit Radiyallahu Anh anlatıyor: Ramazan ayının başladığı bir günde Resulullah Aleyhissalâtü Vesselam şöyle buyurdu:

"İşte bereket ayı olan Ramazan geldi. Artık Allah'ın rahmeti sizi kuşatır. O ay, yeryüzüne bol bol rahmet iner. Günahlar affedilir. Dualar kabul olunur. Allah sizin iyilik ve ibadette yarışmanıza bakar da, bununla meleklerine karşı iftihar eder. Öyle ise kulluğunuzla kendinizi Allah'a sevdirin. Asıl bedbaht olan da, bu ayda Allah'ın rahmetinden nasibini alamayandır."

(et-Tergib ve't-Terhîb, 2:99.)

AMİN arkadaşım.

arkadaşım hayır olsun rüyan..bu rüyanın tabiride bence topikçe bebeğimiz olacak demek...sana bikaç soru sorcam arkadaşım...doktorun kimdi? Memnun kaldınmı? Kaç embriyo transfer ettiler?? Tedavi sürecin kaç gündü ve toplam kaç adet yumurta ve sonrada embriyonuz oldu?? Biliyorum abarttım aslındada işte insan merak ediyo....

arkadaşım çok girmiyorsun ne durumdasın....arada sperm testi veriyomusunuz....karar değişikliği varmı??ben bu cumartesi gitmişken süleyman beylede bi görüşeyim diyorum...
durumumuz aynı datçada tatildeydik yeni geldik. sperm testini ayda bir vermeye çalışıyoruz ağustos sonu gibi yaptırırız yenisini. Süleyman beyle görüş umutlu haberler getir. Cennet Datça sperm üretimini destekleyen ürünlerle doluymuş. arabaya sığdırabildiğimiz kadar bal badem incir zeytin vede zeytinyağı aldık birazda şifalı otlardan. Neredeyse bir senelik ihtiyacımız tamamlandı:) gerçi incir ve bademin daha tam mevsimi değildi yeni yeni olgunlaşıyorlar. eylül başı gibi gitmek lazımmış aslında olsun kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…