Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok yok kızlar biz öyle olmayız. insan başına gelince empati yapmayı biliyor. bence biz iyi kaynana oluruz. ama bizede fena gelin rastlarguclubacismile

Günaydın kızlar...bişi sorcam şu spermiyogramı vermeden önce 3 gün perhiz yapılıyor ya onu ne kadar uzun tutarsak o kadar iyi diye bişi varmı acaba??cumartesi biz yine emre beydeyizde malum bi heyecan daha yaşıcaz müthiş endişeliyim..of ne zor..şimdiden dizlerim titriyor...

canım sperm testi için en az 2 en fazla 5 gün diyorlar..Fazla duruncada sanırım kalitesi falan bozuluyormuş..benim bildiğim bu, diğer arkadaşlar ne söyler bilemiyorum..bu arada günaydın herkesenağlamase..ama kimse yok malesef ((

canım cevabın için teşekkür ederim..demekki ideali 3 gün heralde....

canım 3 5 gün arası normal olanı fazlası zararlıdır sanıyorum..

vallahi hiç sormayın bende kaynanamla yaşıyorum benim işim daha zor gerçi bazen iyi bazen yaşıyoruz napalım..

günaydın arkadaşlar...inşallah hepimize hayırlı ramazanlar....bu gece nasipse ilk sahura kalkıcaz Allah oruç tutacaklara güç kuvvet versin.tutmıyanlarıda doğru yolu buldursun.ben rahatsızım bu aralar ama yinede oruç tutmak istiyorum.görüşürüz kızlar...

sperm testinde süreyi fazla uzatınca kalitesi bozuluyor olarak biliyorum bende. adak inşallah bu defa dahada iyi sonuç alırsınız canım

Slm kızlar ağrılarım biraz azaldı dün yine kanda gebelik testi yaptırdık hersey çok şükür yolunda görünüyor gebelik hormonum normal sekilde yükseliyor,Allahım izin verirse haftaya kalp atisini duyacağız
bugün tam 6 haftalık oldu,Allahım kalp atışını duymayı ve sağlıklı bir bebek olmasını nasip et yarabbim
ablamda hamileydi ve dün aksam kanaması oldu dr U keseyi göremediğini söyledi çok üzgünüz suanda bekleyip göreceğiz bakalım,herseyin hayırlısı Allahım en doğru olanı biliyordur hepimiz için hayırlısı

belgincim adet sancısımı...valla ben apranax kullanıyorum her ay birebir....
yok canım keşke adet sancısı olsa ona ilaç alıu-yosun geçiyor bu ağrı bilemediğim bir ağrı kış boyunca çekmiştim bir kaç aydır ağrımıyodu dün akşam yine ağrıdı bilmiyorum kışın mide sanıp endeskopi felan çektirmiştik bişey çıkmamıştı bilmiyorum vallahi inşallah tekrarlamaz.

canım senin adına sevindim kardeşin adınada üzüldüm inşallah kötü bişey olmaz hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…