Urhan-90 bu umutluolun eşi nerede laborantmış acaba biz de heriflerimizi oraya yollasak teste bizimkilerdende iyice inceleyip bulsa olmaz mı?Merhaba ablacım öncelikle inşallah güzel haberler alırsınız.Bizde bir ay önce doktora gittik ve eşime azosperm teşhisi kondu.Bize sadece tüp bebek deildi ve tese yapılacağını söylediler.Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.
Handenizuz mucizen devam eder inşallah ablanlara üzüldüm.Slm kızlar ağrılarım biraz azaldı dün yine kanda gebelik testi yaptırdık hersey çok şükür yolunda görünüyor gebelik hormonum normal sekilde yükseliyor,Allahım izin verirse haftaya kalp atisini duyacağız
bugün tam 6 haftalık oldu,Allahım kalp atışını duymayı ve sağlıklı bir bebek olmasını nasip et yarabbim
ablamda hamileydi ve dün aksam kanaması oldu dr U keseyi göremediğini söyledi çok üzgünüz suanda bekleyip göreceğiz bakalım,herseyin hayırlısı Allahım en doğru olanı biliyordur hepimiz için hayırlısı
belgincim selam nasılsın?? geçmiş olsun ağrın varmış sanırım..Rabbim şifa verir inş..Bende işteyim, sıkıldım bir bakayım dedim..Çok öptüm görüşürüz..
angel1974 sen hiç yazmıyorsun neydi canım durumunuz en son?
merhaba kizlar ben döndüm nasilsiniz?
Sayfalar cok ilerlemis güzel haberler varmi?
hoşgeldin arkadaşım...nerelerdeydin...baya oldu sen girmeyeli demi...bu arada ben aslında umutsuz1985 rumuzumu değiştirdim:)
ve hala rüyanın etkisinden kurtulamadım..acaba kendimmi dedim, bilinçaltımı anlamadım açıkcası..
merhaba kizlar ben döndüm nasilsiniz?
sayfalar cok ilerlemis güzel haberler varmi?
asi üzülme diyecem ama nafile en azından dondurulmuş embriyolarınız var inşallah 2.denemede tutar canım. belgin, zaman üzülmeyin elbet yüzümüzün güleceği anlarda gelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?