Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Urhan-90 bu umutluolun eşi nerede laborantmış acaba biz de heriflerimizi oraya yollasak teste bizimkilerdende iyice inceleyip bulsa olmaz mı?
Handenizuz mucizen devam eder inşallah ablanlara üzüldüm.

belgincim selam nasılsın?? geçmiş olsun ağrın varmış sanırım..Rabbim şifa verir inş..Bende işteyim, sıkıldım bir bakayım dedim..Çok öptüm görüşürüz..

merhaba kizlar ben döndüm nasilsiniz?
sayfalar cok ilerlemis güzel haberler varmi?

hoşgeldin arkadaşım...nerelerdeydin...baya oldu sen girmeyeli demi...bu arada ben aslında umutsuz1985 rumuzumu değiştirdim:)

hosbulduk canim ben turkiyedeydim yeni geldim evet baya oldu giremedim
bu rumuzun daha güzel olmus güle güle kullan..

herkese selam.8 aylık evliyim eşimin azospermi olduğunu 15 gün önce öğrendik. 2. derece varikoseli varmış apar topar ameliyat oldu:).doktor ameliyat sonrası için çok fazla ümitlenmeyin dedi spermatogram sonuçları 3-4 ay sonra belli olurmuş.eşi bu şekilde tedavi olan var mı acaba???????

2000li sayfalarad gelmişiz hadi hayırlı olsun kızlar bu gece ilk teravihle ramazan ayına hayırlşısıyla giriyoruz Rabbim hakkıyla eda edebilenlerden etsin bizleri kızlar bu ay çok dua edelim bellimi olur belki bu ay dularımız hayırlısıyla kabul olur bende bir coşku sevinç varki sormayın gitsin

selam kızlar..size bir şey anlatmak istiyorum..dün ben açıkcası biraz kötüydüm, akşam ağladım falan durumumuza..ama tabiki yine şükrettim halimize..ve saat 1 gibi yattım..rüyamda çok garip şeyler gördüm..böle ormanlık bir alanda bir şeyi kaybetmişim arıyorum, yanımdada sanki bir çocuk var, tam hatırlamıyorum ama..herneyse en son uzaktan bir ses bana ne dese : " SANA DOĞUMU, YAŞAMAYI VE ÖLMEYİ BAHŞEDEN RABBİNE ŞÜKRET" ve ben bu sesle uyandım, baktım sabah ezanı vakti..Rabbim hayırlara vesile eder inş..Yorumlayabilecek arkadaş var mıdır acaba??

ve hala rüyanın etkisinden kurtulamadım..acaba kendimmi dedim, bilinçaltımı anlamadım açıkcası..

asi üzülme diyecem ama nafile en azından dondurulmuş embriyolarınız var inşallah 2.denemede tutar canım. belgin, zaman üzülmeyin elbet yüzümüzün güleceği anlarda gelecektir

slm kızlar bir kaç gündür giremedim şöle bi baktım güzel gelişme varmı diye ama göremed,im zaman belgin canım eşlerinizde galiba gene 0 çıkmış ama üzülmeyin inşaşllah kendilinden çıkar asicim senind eolumsuz haberini aldım allahım sanada en kısazamanda bebeğini göndersin inşallah allah yardımcımız olsun

neyse bacılar allahım bu mübarek amazan ayında yaptığımız ibadet ve dualarımızı kabul etsin herkese hayırlı ramazanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…