Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya sanki kendim yaşamış gibi hissettim valla ben 2ay önce doktora gittim alttan ulturasonla baktı ama öldüm resmen ve adetin 12günü bidaha gel dedi yumurtanın boyutuna bakalım diye adama korkumdan soramadım yine aynımı bakacak diye sorsam kesin gidemezdim heralde o güne kadar bi umut karından bakar diye düşündüm ama nafile doktorun elini nasıl tutuyorum anlatamam sana

amin canım inşl hepimiz anneliği tadarız tahmin edebiliyorum ne büyük bi mutluluk ama darısı inşl bütün arkadaşlarımın başına:ecrin_bebek:

ayy ben başta utandığımdan bağıramadım da :)) doktordan hariç 3 kişi daha vardı, onlarında biri erkekti, filmi çeken..baktım olmuyor bastım feryadı..doktora diyorum hocammm daha bitmedimi, herşey bebek için, offf ne zormuş falan filan diye..bitti 1 kişi kaldı başımda ve ben başladım ağlamaya, Allahıma halimi görmesi için yalvarmaya..kötüydü yaa açıkcası..bidaha o hastaneyede gitmicem utandığım için, küçük yerya tanıdılar beni :)))

canım hayırlı olsun..İnş hamile haberinide alırız en kısa zamanda..

küçük yerde olması kötü işte neyse çok şükür bitti ve bi sıkıntı çıkmadı oda hafızanda kötü bi anı olaraka kalsın ve inşl ondan başkada kötü anın olmasın

canım allah tamamına erdirisn inşallah bu ilk mikrotesemiydi eşiniz nerde ameliyatı oldu bir iki güne embriyoların duurumu hakkında bilgi veririler

biz 4 yıllık evliyiz.1 buçuk yıl önce öğrendik azosperm olduğunu mikroteseden başka yöntem olmadığı fln söylendi.bize de işte bugün nasip oldu ameliyat.bu 1 buçuk yıl içinde duyduklarımızı uygulamaya çalıştık.bir ara keçi boynuzu kaynattım nohut kürü fln uyguladık.başkada bişey kullanmadı eşim.fshde yüksekti

evt tatalım hergün yiyor ama henüz test yaptırmadık inşalah bir faydası olurdasizede vesile olurum

tamam canım inş güzel haberler verirsin..siz ne zaman kaan hocaya gitceksiniz bi daha?? sende düşünüyordun dimi tüp bebeği, canım sizde hiç çıkış olmuşmuydu? unuttum da kusuruma bakma lütfen..bizde 3. testi gelecek ay bayramdan sonra vercez bakalım..sperm çıkarsa dondurtucaz inş..

ya benim anlamadığım şu..şimdi benim eşim azospermlimi..İlk testte bişi yoktu, 2. de yüzbin diye sayı yazıyordu..3.de ne olacak bilmiyorum, azospermde bütün testlerde sıfırmı oluyor hep ve az da çıksa azosperm mi sayılıyor?

arkadaşım rabbim keşke göstermeseydi ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda rabbim hayırlıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin allahım sabır versin

inşallah güzel sonuçlar alırsınız bebek haberiyle bayram gelmeden evinizde bayram olsun inşallah hamile kalırsan haberlerini yaz bizi merakta bırakma olurmu bize ümit oluyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…