slm 22 gün önce eşimin semen analizinde azosperm diye bi sonuç çıktı. duymadığımız bilmediğimiz bi hastalık.. başta inanamadık milyonlarca sperm hücresi olması gerekirken 1 tanecik bile yoktu. ve araştırma başlayınca bu forum karşıma çıktı.. 22 gün boyunca aranızda sessiz sessiz umutla bazen göz yaşıyla yazdıklarınızı okuyordum.. sizlerle artık tanışmak istedim.. benimde bebeğim olurmu diye bi ümit okuyup durdum. tese yi mikro teseyi kürleri ilaç tedavilerini sizlerle öğrendim.. aranızda ve azosperm de belki çok çok yeniyim ama sanki yıllarım gitti.. ne yapacağımızı kime gideceğimizi bilmez bir halde sadece bekliyoruz...
slm 22 gün önce eşimin semen analizinde azosperm diye bi sonuç çıktı. duymadığımız bilmediğimiz bi hastalık.. başta inanamadık milyonlarca sperm hücresi olması gerekirken 1 tanecik bile yoktu. ve araştırma başlayınca bu forum karşıma çıktı.. 22 gün boyunca aranızda sessiz sessiz umutla bazen göz yaşıyla yazdıklarınızı okuyordum.. sizlerle artık tanışmak istedim.. benimde bebeğim olurmu diye bi ümit okuyup durdum. tese yi mikro teseyi kürleri ilaç tedavilerini sizlerle öğrendim.. aranızda ve azosperm de belki çok çok yeniyim ama sanki yıllarım gitti.. ne yapacağımızı kime gideceğimizi bilmez bir halde sadece bekliyoruz...
10 gün önce tedaviye başladık.Bugün eşim mikrotese ameliyatı oldu. Sperm bulundu çok şükür, ardından beni yumurta toplama işlemine aldılar. 2işleminde başarılı geçtiğini söylediler ama hala kesin belli değil ne olacağı. Sperm kalitesine falan bakılıyormuş. Bu gün haber gelmedi heyecanla bekliyoruz.
hoşbulduk canım ben iyiym şükür sen nasılsın ağrın felan varmı daha
kızlar gene geldim hadin biraz kaynatak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?