Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım senin dr kim süleyman bey mi ulun beymi

canım sen bilirsin eşimde adana balcalıda tedavi görüyordu yard doç doktorumuz ve bize rapor çıkardı raporda 2ilaç vermiş bize ama tedavide 1ilaç verdi ben çok araştırdım hiç içime sinmedi çünkü benim eşim hipogonodzm ve bu hastalara verilen ilaçlar belli ve 2tane olamsı gerekiyor biz 4ay böle devam ettik eşim ısrarlarım üzerine istanbul emre bakırcıoğluna gitti ve o eksik diğer ilacıda muayene ettikten sonra verdi bize şimdi 1ay oldu onuda kullanalı ve eşimde sperm çıkışı başladı çok şükür burdaki doktorda sanırım bizi tez konusu yapıp makale hazırlayıp doçent olacaktı ben şimdi sana hepsi aynıdır felan demiyorum yanlış anlama ama bir yerede bağlı kalma elinin altında internet var iyice araştır ona göre karar ver

mavi menekşe canım bu nasıl bişey ya olur amaliyat neden olmasın eşinb neden azospermi olmuştu fsh lh falan kactı

fsh 22 lh yüksek ama eşimin testisleri 93 te indirilmiş yani 15 -16 yaşlarında biri aşağıda biri içeride aşağıdakide kese de değil ameliyat olmaz demiş kaan beyde olmaz demişti
bu yüzden moralimiz bozuk keçiboynuzu falan iç yine de ümitlenme diye söylemiş mafoldumbenmafoldumben

canım ne desek boş biliyorum ama inşl sizin şifanız keçiboynuzunda saklıdır inşl keçiboynuzuyla spermler çıkar:ecrin_bebek:

umut tüp bebek hangi ilde ve emre bey kim biraz bilgi verebilirmisin
hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsınız inşanlah:Saruboceq:

cnm istanbulda üsküdar kadıköy arası koşuyolu caddesinde.emrebeyde burada üroloji doktoru.biz internette fln çok araştırdık azospermi denilince hep emre bey çıktı karşımıza.gerçektende öyleymiş.merkezde doktorundan çalışanına herkes çok alakalı.çok memnunuz

üniv.has.hep aynı öyleyse ha.bir yıldır git gel mahvalduk daha kurula gircegiz.bizede dediler ki ege bu konuda çok iyi para tuzaklarına düşüp özele gitmeyin nerden bileyim sabırla bekliyoruz.üstüne üstlük birde diyorlar ki bazı kromozanları kaybetmişseniz teseye gerek yok.:Saruboceq:

ben keçiboynuzu kürüne devam ediyorum eşim yap içerim dedi
bir ara tekrar hormon tahlili yaptıracak

öyle valla caım biz nasıl nefret ettik üni hastahanesinden devletten valla bence ne varsa özelde var tabi imkanda varsa ama sen iyice araştır ve gerçekten bu işte uzmanlaşmış insanlara gidin sizhormon tahlilleri yaptırdınızmı onların sonuçları nasıl lh fsh felan

tamam canım biz o civarlardayız zaten ist.ama gözümüz körmüş hiç görmedim.peki fiyatlar falan nasıl.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…