Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
berre canım hadi hayırlısı inşallah bebişlerin oluşmuştur. sana tutunmayı bekliyordur. hayırlı haberlerle gel inşallah

hoşgeldin aramıza bizde ilk yıllarımızde düşünmüyorduk evimizi düzenleyelim yok işimizi sağlamlaştıralım yok biraz keyif yapalım boyle diyediye 3 yıl bitti 6 ay denedikten sonra doktora gittik neyazık ki azosperm olayını boylece öğrendik sabır diyorum sadece şimdi 3.cü test için bekliyoruz yani bizde 4.yılımızda öğrendik inşallah allah kucağımızı boş bırakmaz

herkese merhaba 4 yıllık evliyim.bizimde sorunumuz azospermi imiş.ayrıca bendede guatır varmış.azosperminin tedavisi varmı yazdıklarınıza biraz göz gezdirdim arnızda müjdeli haberler verenler var.arasıra umutlandım ama genel olarak çok üzgünüz.arkadaşalr azosperminin tedavisi var mı?ayrıca guatır hamileliğe engel mi?

slm canım hoşgeldin aramıza inşl tez zamanda kurtulursun bu dertten azospermde bazımızda tedaviyle çıkış oluyor bazımızda mikro teseyle bulunuyor allahın izniyle hepimizde bulunur insl guatırla ilgili bi fikrim yok malesef siz tedaviye başladınızmı ya da senin eşine uyguladığın kürler varmı

evet canım azospermde bütün testlerde 0 yazıyor sanki çok güzel bişeymiş gibi zaten azosperm diyede yazıyolar bizde hep öyle olmuştu ama sperm çıkışı varsa ve azsa onun adı başka oluyordu oligosperm sanırım

hoşgeldin arkadaşım allahım tez zamanda kurtarsın..

cevap için teşekkürler tekrar merhaba ben sizi arsıra takip ediyordum.ama bir türlü derdime dile getirip yazamdım.3 yıl hiç bir tedaviye başlamdık işte bir yıldır ege üniv.devlet has.tedaviye başldık bir süre test yapıldı kurula girecekmiş.kurul sonucuna göre tesemi nedir oldan ya yapılacak yada yapılmasına gerek yok umut yok denecekmiş.allak bullak olduk .ne ilaç ne kür başka hiçbir tedavi olmadık.üstüne üstlük birde bende guatır çıktı .

gözün aydın canım negüzel zoru başarmışsınız işallah bundan sonrada böyle devam eder ve kavuşuurssun yavruna..

ya canım ben anlamadım şimdi bu işi mikro tese olup olmayacağınıza neden kurul karar veriyorki eğer siz istiyorsanız istediğiniz yerde yaptırısıznız benim bildiğim böyle durumda kurul rapor verip vermeme konusunda toplanır ve verecekse verir vermeyecekse vermez seni etkilemek istememe ama biraz daha araştır ve imkanınız varsa başka biryerlede görüşün

evet biraz kaynattık aramıza yeni arkadaşlarda geldi ve bide güzel birde berreden haber alınca dlimiz çözüldü:)))

eğe üniv. de başlayalım dedik devlet hastanesi dah güvenli olur dediler özele hiç gitmadik ayrıca maddi olarakta kaldıramazdık .izmire gidiş geliş yapıyoruz.tüm tahlil sonuçlarınız kurulda görüşülecek karar verilecek dedişler eşime eğerki bazı kromozanları kaybetmiş iseniz tedaviye gerek yok demişler bu bizi yıktı.aslıda birde özele mi gitsek.spermiyon ve kan tahlillerine göre kurul karar verecekmiş:Saruboceq:

cnm bizde 4 yıllık evliyiz ve 1 buçuk yıl önce öğrendik azospermi olduğunu eşimin.tek çare mikro tese ameliyatıydı.araştırdık emre beyin bu işte iyi olduğunu öğrendik ve umut tüp bebeğe gelmeye karar verdik.ve eşim dün ameliyat oldu çok şükür sperm bulundu.bu sabahta telefon ettiler yumurtaları transfer edebileceklerini yarın bizi arayacaklarını söylediler.transferden sonrada inş bi problem olmaz ve amacımıza ulaşırız.yani cnm bende çok umutsuzdum ne olacak nasıl olacak derken rüya gibi herşey yoluna girdi.inş sizlerde tez zamanda güzel haberler alırsın.moralini yüksek tut.moral çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…