Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
başarılar canım çok güzel..

teşekkürler tatlım..kızlar topiğin birinde ne gördüm..Bi arkadaş 3 cuma sabah namazından sonra meryem ve yusuf surelerini okutmuş ve 3 cumadan sonra hamile kalmış..Ama okuyan kişinin 5 vakit namazlı birisi olması lazımmış..siz ne dersiniz??

belgincim....muhakkak karşılaşırız ama kim kimle bilmiyorum...ben 3 ekimde başlıcam kısmetse heralde ozaman kadar büyük bi kısmını geçmiş olurum bakalım...sonu iyi olsunda....
inşallah canım karşılaşırsak iyi olur tanışırız...

iyi olur canım ama malesef ben o durumda değilim bilen birisi varsa tanıdığın okusun bizler için...herşey duayla..

iyi olur canım ama malesef ben o durumda değilim bilen birisi varsa tanıdığın okusun bizler için...herşey duayla..[/QUOTE]

valla ben bayramdan sonra eşime okutmayı düşünüyorum..aslında bu cumada başlayabilir ama 3.cuma bayrama geliyor, evde değiliz..bakalım bir soracam okursa bu cuma başlatacağım..

günaydın arkadaşlar.
morallim çok bozuk yaaa.
galiba ben yumurtlamıyorum.3 gündür ovulasyon testiyle bakıyorum ama hep tek çizgiiiiiiohaoldumsmile

Günaydın arkadaşlar...bu sabah hareketli topik.iyi dilekleriniz için hepinizden Allah razı olsun.Pek sanmıyorum sperm çıkacağını m.tese den sonra ilaç falan kullanmadık.zaman zaman zeytinyağında incir yedi eşim bu kadar ,artık hayırlısı.:umursamaz:

zcu canım inşl sperm çıkar güzel haberler verirsin bizlere hakkınızda hayırlısı olsun canım

adet döngün kaç gün sürüyor adetin ilk günü ile diğrinin ilk günü arası

adetim düzensiz ama 2 aydır desolet doğum kontrol hap kullanıyordum. ona göre 28 gün olması lazım.en son 9 ağustosda adet oldum 9undan başlayarak 14 gün saydım ayın 21i 22 si ve 23 ü nde ovulasyon testi yaptım hep tek çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anlamıyorum ya.bilmiyorumkismile

kızlar bi hesap yaptım...şimdi 3-4 ekim adetimle başlıyorum tedaviye yani son adetim 4 ekim olursa rabbim izin verir sperm çıkar ve herşey yolunda giderse 10 temmuzda bebiş geliyoooo bide sezeryan olursa 1 temmuzda dünyaya gözlerini açıyo.....yani offf ne kadar ileri hayallr değilmi kafayı yedim galiba.....allahım yaza hepimizin kucaklarını doldur yarabbim....

Anlamadım garip geldi bana peki o menideki sperm sayısı nedir? ya yüz binse başka test yaptırmayada gerek yok o zaman kaç tane bulununca incelemede ölenler hariç sağlıklı dondurulabiliyor yani eğer 100 tane görülse incelemede 20 si zarar görür kalan 80 mi donduruluyor. neden ve hangi sayıya kadar zarar görüyor. 100 milyon bulunsa onların hepside zarar görür o zaman. Cevapları paylaşırsan çok memnun olurum.
Allah'ın takdiri derim ama problemin kökeni neymiş? her ne olursa işe yarıyor mu? kadın kaynaklı mı erkek mi? her ikisi mi? sebepsiz mi? Forumun tam ismini verebilir misin canım.Ya da herşey tesadüfi de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…