- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
başarılar canım çok güzel..
inşallah canım karşılaşırsak iyi olur tanışırız...belgincim....muhakkak karşılaşırız ama kim kimle bilmiyorum...ben 3 ekimde başlıcam kısmetse heralde ozaman kadar büyük bi kısmını geçmiş olurum bakalım...sonu iyi olsunda....
teşekkürler tatlım..kızlar topiğin birinde ne gördüm..Bi arkadaş 3 cuma sabah namazından sonra meryem ve yusuf surelerini okutmuş ve 3 cumadan sonra hamile kalmış..Ama okuyan kişinin 5 vakit namazlı birisi olması lazımmış..siz ne dersiniz??
günaydın arkadaşlar.
morallim çok bozuk yaaa.
galiba ben yumurtlamıyorum.3 gündür ovulasyon testiyle bakıyorum ama hep tek çizgiiiiiiohaoldumsmile
Sağ ol canım Allah razı olsun ,inşallah hayırlısızcu canım inşl sperm çıkar güzel haberler verirsin bizlere hakkınızda hayırlısı olsun canım
hadi hayırlısı canım allah yardımcın olsun inşallah hamilelik haberlerşnş alırız burdan..yolun açık olsun.
inşallah müjdeli haberlerini alırız ekimde. hamile patlaması olacak allahın izniyle..
adet döngün kaç gün sürüyor adetin ilk günü ile diğrinin ilk günü arası
inşl arkadaşım hakkınızda hayırlısı olsun senin adına çok sevindim inşl hamilelik haberlerinide verisin bizlere
ekimde güzel haberlerinizi bekliyoruz :CüvCüv:
Anlamadım garip geldi bana peki o menideki sperm sayısı nedir? ya yüz binse başka test yaptırmayada gerek yok o zamanah DEMMİ keşke öyle olsa...arkadaşım 10 sperm falan yok...bak o şöyle oluyomuş...meni incelenirken mesela 1-2 tane sperm görüldü demi ozaten incelemede ya işe yaramaz hale geliyo yada ölüyomuş...sonra kalan meniyi bunda başka spermde vardır mantığıyla komple donduruyolarmış tabi sıvı kısmın atıp çöken kısmını...eşime embriyolog anlatmış...yani şuan var olan hiç sperm yok ama dondurulmuş meni var fakat içinde sperm olup olmadığını bilmediğimiz......çok ilginç demi ben çok şaşırdım....eğer yakında gidersem bidaha da ben sorucam bakalım....
Allah'ın takdiri derim ama problemin kökeni neymiş? her ne olursa işe yarıyor mu? kadın kaynaklı mı erkek mi? her ikisi mi? sebepsiz mi? Forumun tam ismini verebilir misin canım.Ya da herşey tesadüfi de olabilir.teşekkürler tatlım..kızlar topiğin birinde ne gördüm..Bi arkadaş 3 cuma sabah namazından sonra meryem ve yusuf surelerini okutmuş ve 3 cumadan sonra hamile kalmış..Ama okuyan kişinin 5 vakit namazlı birisi olması lazımmış..siz ne dersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?