Merhaba kizlar
Yeni arkadaslar gelmis onlara hosgeldin diyorum.
Kizlar ben eylÜl 3'te basliyorum ignelere insallah bir aksilik olmaz o zamana kadar.
Benimki uzun protokol ekim ortasina kadar sürer.
Insallah bende size burda güzel haberi verim.
Bluevci...canım eşinde sperm çıkmış çok sevindim inşallah katlanarak artar inşallah normal yoldan bebeişine kavuşursun zaten yaşınız çok gençmiş arkadaşım....
ya canım işte bi yandan ertelemek bir yandan bir an önce bebiş olsun istiyoruz. Eşim rüyasında görmüş bir erkek çocuğu haftasonu anlattı sabah uyanır uyanmaz bi hoş olduk) bakalım kısmet artık benim adetler ay sonuna denk geliyor mesela olmak üzereyim bugün yarın. O zaman ekim sonu başlarız belki bizim de kasımı bulur 9 gün yıllık iznim eninde sonunda kullanıcam onu zaten. O da zaten tedaviden sonra dinlenmeye yeter.Bakalım kısmet artık....
kızlar mrk aklıma takıldı jklm den haber yok değilmi daha merak ettim onu neden gelmiyo acaba topiğe
İşallah hayırlısıyla sperm bulunsunda gerisi kolay ordaki 1 saat beklemek ömre bedel yaşamayan bilemez allah mahçup etmesin canımopuyorumnanaktanya canım işte bi yandan ertelemek bir yandan bir an önce bebiş olsun istiyoruz. Eşim rüyasında görmüş bir erkek çocuğu haftasonu anlattı sabah uyanır uyanmaz bi hoş olduk) bakalım kısmet artık benim adetler ay sonuna denk geliyor mesela olmak üzereyim bugün yarın. O zaman ekim sonu başlarız belki bizim de kasımı bulur 9 gün yıllık iznim eninde sonunda kullanıcam onu zaten. O da zaten tedaviden sonra dinlenmeye yeter.Bakalım kısmet artık....
Hayırlısı. biz de 15 eylül adetimle başlayacağız gerçi benimkiler çok düzensiz gidiyor ama kısmet eylül ortası gibi işte. Bu arada 10 u buldu herhalde sizin donmuşlar. Benim içime doğuyor ameliyat belirsizliğini yaşamayacaksınız siz. Koskoca eylül ayı var önünüzde bence yeterli sperm bulunacak.sağol arkadaşım merak etmişsin...döndüm ama netten dolayı giremiyorum....moralim daha iyi çok şükür....eşim ben yokken cumartesi yine test vermiş 1 tane görülmüş emre bey en yakın zamanda tese demiş yine...3 ekim adetimle başlayacağız....
İnşallah çok sayıda görünür zcucum.Arkadaşlar eşimde perşembe günü sperm testi olucak bakalım,hadi hayırlısı.çok merak ediyorum.bilmiyorumkismile
selam topik.....ya ne kaynatmışsınız alt tarafı 4 gün yoktum neler olmuş neler :):)
Arkadaşlar eşimde perşembe günü sperm testi olucak bakalım,hadi hayırlısı.çok merak ediyorum.bilmiyorumkismile
iyi akşamlar
hoşgeldin belgincim nasılsın??
bende iyi sayılırım ama yorgunum, ramazandan olsa gerek..birazdan yatayım diyorum..bide kaç zamandır işe öğleden sonra gidiyorum, hakkımda soruşturma falan açarlar diye korktum..o yüzden yatıp biraz uyku alıp, sabah erken gideyim diye..off sıkılıyorum bazen çalışmaktan yaa..temizlik bile yapamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?