- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Öncelikle durumunuza sevindim Allah Tamamına erdirsin.Tüp bebek ücretinde kredi kartı şansı yok mu?
İnşallah Bol bol sperm bulunur angel sizin azosperm sebebi neydi?
tedavi olarak medikal-bitkisel neler yaptınız?
cnm bizde 4 yıllık evliyiz ve 1 buçuk yıl önce öğrendik azospermi olduğunu eşimin.tek çare mikro tese ameliyatıydı.araştırdık emre beyin bu işte iyi olduğunu öğrendik ve umut tüp bebeğe gelmeye karar verdik.ve eşim dün ameliyat oldu çok şükür sperm bulundu.bu sabahta telefon ettiler yumurtaları transfer edebileceklerini yarın bizi arayacaklarını söylediler.transferden sonrada inş bi problem olmaz ve amacımıza ulaşırız.yani cnm bende çok umutsuzdum ne olacak nasıl olacak derken rüya gibi herşey yoluna girdi.inş sizlerde tez zamanda güzel haberler alırsın.moralini yüksek tut.moral çok önemli
Merhaba kizlar
Yeni arkadaslar gelmis onlara hosgeldin diyorum.
Kizlar ben eylÜl 3'te basliyorum ignelere insallah bir aksilik olmaz o zamana kadar.
Benimki uzun protokol ekim ortasina kadar sürer.
Insallah bende size burda güzel haberi verim.
.... ...3 ekim adetimle bu yola gireceğiz sen demmi ve belginle baraber...allah yüzümüzü kara çıkarmasın....aynı zamalrada bombaları arka arkaya patlatalım inşallah......
amin bacım inşallah allahım duysun bu güzel duanı...canımcım bursa 3 saatçik....rabbim ne nasip etmişse o ...3 ekim adetimle bu yola gireceğiz sen demmi ve belginle baraber...allah yüzümüzü kara çıkarmasın....aynı zamalrada bombaları arka arkaya patlatalım inşallah......
günaydın topik.....naber belgin ???senin tam tarih bellimi???
canım allah eşinin rüyasını hayra çıkarsın rüyada erkek bebek görmek iyidir derler inşl canım tedavinin sonucunda mutlu haberi alıp bizleride mutlu edeceksin rabbim gönlünüze göre versin
İşallah hayırlısıyla sperm bulunsunda gerisi kolay ordaki 1 saat beklemek ömre bedel yaşamayan bilemez allah mahçup etmesin canımopuyorumnanaktan
günaydın kızlar...nasılsınız?
dinlendin mi canım işe gitmedin mi yineklava:
yok kızzz geldim bu sabah..ama yine geç tabiki :)) 9:30 da okuldaydım valla..Ya ramazana olduğundan pek birşey denmiyor ama yinede dikkat etmek lazım..Eylülde başlar benim mesai, bayram geçsin artık hiç bişeye fırsatım olmaz..
ekimde güzel haberlerinizi bekliyoruz :CüvCüv:
canım öğretmenmisin okul yazmışsın profilinde mühendis yazıyoCADIARZU
inşallah arkadaşım tedavideki tüm arkadaşlarımın da tüm topiğinde sağlıklı bebişleri olsun....:Saruboceq:
canım ben üniversitede çalışıyorum, araştırma görevlisiyim :)) ama neyi araştıyorum sormayın :))) ziraat yüksek mühendisiyim, doktora yapıyorum, karışık anlayacağın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?