Canım inşallah birgün o mutluluğu o heycanıda yaşarsın.sadece rüyalarda değil.:Saruboceq:kızlar taze taze rüyamı anlatayım rüyamda hamileyim ve sabah doğuma gidicekmişim kzım olucakmış fakat bunu sizlerden saklamışım hep olumsuz sonuçlarla geliyorum busefer olunca söylicem diye karar almışım güya sonraa bilgisayarın karşısına geçtim ve yazdığım ilk cümleyi hatırlıyorum kızlar bunu size nasıl anlatcam bilemiyorum gibi bişeydi arada acaba ıkınsam burda dogarmı falan diyorum kendi kendime yani böyle azcık kısacık bi rüyaydı ama hamilelikte çok yakışmıştı bana böyle top gibi ufacık karnım vardı zaten benimde olsa herhalde rüyamdaki gibi olur karnım böyle ufacık ay ama görseniz nasıl tatlı olmuştum inşallah hayırlısıyla enkısa sürede rüyam gercek olur
adakcım umudunu kaybetme.bir ikide olsa çıkış oldu .devamı gelir canım.ilaç ne kullanıyorsunuz.olumunekankayizsmilegünaydın kızlar...girmeyeli ben baya sayfalar ilerlemiş yeni arkadaşlar katılmış allah kurtarsın zorlu yolculuk diyorum....bana gelince dün eşim tekrar bi tahlil daha yaptırdı 0 çıktı....tese olacağımız kesin ama bi mucize olur diye haftada 1 veriyoruz işte spermiyogram....o nedenle moralim düşük bugün 1 çıktığında hiç bir işe yaramayacağını bilsede insan çok mutlu oluyor....onun haricinde topikte kimsede bir gelişme olmamış sanırım....yeni katılımlar dışında...
inşallah canım buna ihtiyacımız var.zemuszemusselam kızlar...az önce yazdım ama yazdığım silinmiş nedense..bugün herkes için iyi geçer umarım..hoşaçakalın...
canım hayırlı olsun işallah herşey iii gider....guclubacismile
kızlar taze taze rüyamı anlatayım rüyamda hamileyim ve sabah doğuma gidicekmişim kzım olucakmış fakat bunu sizlerden saklamışım hep olumsuz sonuçlarla geliyorum busefer olunca söylicem diye karar almışım güya sonraa bilgisayarın karşısına geçtim ve yazdığım ilk cümleyi hatırlıyorum kızlar bunu size nasıl anlatcam bilemiyorum gibi bişeydi arada acaba ıkınsam burda dogarmı falan diyorum kendi kendime yani böyle azcık kısacık bi rüyaydı ama hamilelikte çok yakışmıştı bana böyle top gibi ufacık karnım vardı zaten benimde olsa herhalde rüyamdaki gibi olur karnım böyle ufacık ay ama görseniz nasıl tatlı olmuştum inşallah hayırlısıyla enkısa sürede rüyam gercek olur
çok sevindim canım hayırlısı olsun güzel haberlerle gel inşl
ilk adımın hayırlı olsun devamı da seni yormadan gelsin ne zaman gidiceksiniz
merhaba arkadaşlar;TEYZE oluyorum kısmetse 5.olacak..ve küçük kardeşiminde bebeği oluyor.İnsan bir duyguyu ancak bu kadar karmaşık yaşayabilir,hem sevinç hemde o sevinç kadar acı..içimde ateş yok ateş olsa belki alevi hafifler bendeki kor..yüreğimde, üstünü kapatayım diyorum yakıp kavuruyo....ve ben rabbime şükür 5.kez TEYZE oluyorum,sabırla ANNE olmayı bekliyorum..bekliyorum....
evet canım ilkinde acemiydim bunda daha dikkatlı olmaya çalışıyorum
hadi allah yardımcınız olsun..
haaa bu arada akşam üzeri ulun bey aradı bir kaç hormon testi söyledi 2 tanede vitamin verdi allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah bu sefer yüzüm güler.hepimizin güler inşallahhhhh
hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı kızlar.allahım beterinden korudu şimdilik çok şükür.bu arada eryasu, belgin, espoir, didem inşallah tedavilerinizden güzel haberlerle dönersiniz.adını hatrlayamadığım varsa kusura bakmasın.bizimde eylül veya ekimde 2. m tese olcak.mail attım cvp beklşyorm kaan hocadan.inşallah peşpeşe veririz iyi haberleri bu sayfalrda ve yine uzuuuuuuuuuuuuunnnbi halay yaparız:)))
merhaba arkadaşlar;TEYZE oluyorum kısmetse 5.olacak..ve küçük kardeşiminde bebeği oluyor.İnsan bir duyguyu ancak bu kadar karmaşık yaşayabilir,hem sevinç hemde o sevinç kadar acı..içimde ateş yok ateş olsa belki alevi hafifler bendeki kor..yüreğimde, üstünü kapatayım diyorum yakıp kavuruyo....ve ben rabbime şükür 5.kez TEYZE oluyorum,sabırla ANNE olmayı bekliyorum..bekliyorum....
belgin, espoir, çiçek, eryasu, didem ve tüm tedaviye başlayacak arkadaşlara hayırlısını diliyorum. inşallah kızlar müjdeler peş peşe gelir. hepiniz hamilelik haberleriyle topiği uçurursunuz.
kızlar taze taze rüyamı anlatayım rüyamda hamileyim ve sabah doğuma gidicekmişim kzım olucakmış fakat bunu sizlerden saklamışım hep olumsuz sonuçlarla geliyorum busefer olunca söylicem diye karar almışım güya sonraa bilgisayarın karşısına geçtim ve yazdığım ilk cümleyi hatırlıyorum kızlar bunu size nasıl anlatcam bilemiyorum gibi bişeydi arada acaba ıkınsam burda dogarmı falan diyorum kendi kendime yani böyle azcık kısacık bi rüyaydı ama hamilelikte çok yakışmıştı bana böyle top gibi ufacık karnım vardı zaten benimde olsa herhalde rüyamdaki gibi olur karnım böyle ufacık ay ama görseniz nasıl tatlı olmuştum inşallah hayırlısıyla enkısa sürede rüyam gercek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?