Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar günaydın herkese
kızlar bugün buradamhaa soğuk yavaş yavaş galiba kışa yaklaşıyoruz bugün üşüyorum bir an üşümeyi özlemişim onu farkettim bkızlar size bişey sorucam eşimin tedavisi başlayalı 1 ay oldu emre beyle sürekli telefonda görüşüyoruz fakat bize gelin muayne edeyim falan demiyor o kendisi çağırmııyormu hastalarını kontrole falan şaşırıyorum telefonlada nasıl aklında tutabilir ki

Canım inşallah birgün o mutluluğu o heycanıda yaşarsın.sadece rüyalarda değil.:Saruboceq:

adakcım umudunu kaybetme.bir ikide olsa çıkış oldu .devamı gelir canım.ilaç ne kullanıyorsunuz.olumunekankayizsmile

zamancım allah rüyanı hayra çıkarsın ve rabbim inşl en kısa zamanda gerçek kılsında bizlere burdan bu güzel haberi vermek nasip olsun

canım teyze olmakta çok güzel bir duygu çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşl bidahaki seferede anne olmak nasip olsun

haaa bu arada akşam üzeri ulun bey aradı bir kaç hormon testi söyledi 2 tanede vitamin verdi allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah bu sefer yüzüm güler.hepimizin güler inşallahhhhh

Canım bu arada ınş gusel haberlerını beklıyoruzzz..opuyorumnanaktan

güzel dıleklerını rabbim ınş duyuyodur canım hep bırlıkte halay cekecegızzz ınşş en yakın zamandaaaopuyorumnanaktan

Hem tebrık edıyorum senı cnm hemde sabır dılıyorum.İnş o duyguyu yasayacaksın.Senınle bırlıkte hepımız burda yasayacagız..:Saruboceq:

belgin, espoir, çiçek, eryasu, didem ve tüm tedaviye başlayacak arkadaşlara hayırlısını diliyorum. inşallah kızlar müjdeler peş peşe gelir. hepiniz hamilelik haberleriyle topiği uçurursunuz.

İnş canım hepbirlikte gebe oluruz ve busefer bebeklerımızı konusurz

Cok gusel bır ruyaymıs cnm ınş ruyaların gercek olur:Saruboceq:

eryasu, belgin, espoir, didem ve tadaviye başlayacak tüm arkadaşlar tedavilerinizden güzel sonuçlar alır sınız inşallah gamzecim sanada guzel haberler verir kaan hoca inşallah
selva hayırlı olsun inşallah allah sana da anne olmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…